Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD9
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy a gmail fiókomat nem tudom szinkronizálni a telefonnal. Számtalanszor próbáltam már, töröltem a fiókot - újra hozzáadtam, közben ki-be kapcsolgattam a telefont, de semmi. Ez a hibaüzenet fogad állandóan: "Helytelenek a google fiók adatai"
Az gondot jelenthet esetleg, hogy a microsoft fiókomat is ugyanazzal a gmail-es címmel hoztam létre és szinkronizáltam? A microsoft fiókkal nem volt ilyen gondja a telefonnak. -
WD9
csendes tag
Segítsetek, mert megőrülök!
A Tucan reader alkalmazás telepítése után a telefonom alkalamzásai ugyanolyan abc szerinti rendszerezésbe álltak át, mint ami a Kapcsolatoknál is megtalálható. Az "A" betűt külön kiemeli és alatta sorolja az a-val kezdődő alkalmazásokat és így tovább....így sokkal többet kell görgetni és jobban szét is húzza az alkalmazások listáját, nem tetszik na. A Tucan törlése után is megmaradt ez a nem kért változás. 8.0 Black van a telefonon. Valaki tudna segíteni, hogy hogyan lehet visszaállítani? -
WD9
csendes tag
Használ valaki mágneses flip tokot a telefonjához? Egy hete rendeltem egyet ebay-ről, de az egyik ismerősöm belerakta a bogarat a fülembe, mivel állítása szerint árt a telefonnak. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Ezt rendeltem:
http://www.ebay.com/itm/Vertical-Flip-PU-Fold-Leather-Magnetic-Pouch-Case-Cover-For-Nokia-Lumia-520-/251342803475?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3a8532d213
-
WD9
csendes tag
Akkor a mágneses toktól meg fogok válni. Mindenképp olyat szeretnék ami egyben a kijelzőt is védi.
Ő lett a kiválasztott, hátha más is hasonlót keres:http://www.ebay.com/itm/Black-Leather-Pull-Tab-Pouch-for-Nokia-Lumia-520-Windows-Phone-Case-Cover-Holder-/141408090547?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item20ec9439b3
-
WD9
csendes tag
válasz esztertorek #29013 üzenetére
Bár nekem 8.0 van fent, de az utóbbi pár nap itteni termését elolvasva áldom az eget, hogy nem frissítettem.
-
WD9
csendes tag
Hát hogy néz már ki ez a sárga szappan a gyönyörű 520 mellett!?
[ Szerkesztve ]
-
WD9
csendes tag
válasz Imi1981 #32004 üzenetére
Szerintem nézd meg a 8.1 újításait a 8.0-hoz képest és döntsd el, hogy szükséged van-e rájuk.
8.1 újdonságai
A 8.0-ával stabilabb a telefon, elég ha csak a topikban visszaolvasol, sok a panasz a 8.1-re 520-on.Én is mindenképp az 520-at választanám. 520-as és 530-as telefonom is van, az utóbbi sajnos nagyon gyenge lett. A kijelző értékelhetetlen, nincs közelségérzékelő (duplakoppos ébresztés sincs), automatikus fényerőre sem lehet állítani, nagy visszalépés az 520-hoz képest. Egy forintot nem adnék érte, szerencsére nem is kellett.
[ Szerkesztve ]
-
WD9
csendes tag
Merjek venni egy ilyen autós töltőt, vagy olcsó húsnak....?
-
WD9
csendes tag
válasz Namelesske #32752 üzenetére
Köszönöm az ajánlást neked és karak_22-nek is!
-
WD9
csendes tag
Sziasztok!
Billentyűzet beállításban szeretném a segítségeteket kérni.
8.0 Black-en a szövegjavaslatokat nem tudom előhívni. A magyar billentyűzet beállításainál kipipáltam a szövegjavaslatokat, majd visszaléptem egyet és azóta ha rákoppintok a magyar billentyűzetre, nem lép vissza a részletes beállításokhoz, csupán a "Letöltés előkészítése..." szöveg fogad folyamatosan.
Ha eltávolítom a magyar billentyűzetet, akkor a "Hozzáadás" résznél meg fog újra jelenni, mint letölthető alternatíva? Mert jelenleg nem elérhető ott.
Nemrég volt HR, jó lenne anélkül megoldani.
-
WD9
csendes tag
válasz FireKeeper #33046 üzenetére
Már kb. 2 hete ez a "Letöltés előkészítése..." szöveg fogad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest