Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz T_Stark #3823 üzenetére
Az ébresztést hol kell beállítani? És működik akkor is ha kikapcsolom éjszakára a telót?
Riasztások menüpontban és nem.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
T_Stark
őstag
válasz T_Stark #4430 üzenetére
Aznap este töltőre raktam, azóta jó, megint normálisan merül. Most 87%-on van, 1 nap alatt ennyire merült. Bár nem sokat volt használva. Nem tudom mi volt ez.
Más. Kamera appnak ki mit használ?
Olvastam hogy ez a ProShot a legjobb talán, vagy van ingyenesben is olyan ami hasonlóan jó képeket csinál? -
-
Chaser
legenda
válasz T_Stark #8048 üzenetére
Te vagy béna, az elsőt én is elqrtam
A titok, ne vedd le teljesen, csak kezdd meg a réteget és szépen fokozatosan helyezd fel a felületre, közben kinyomkodva a levegőt akár egy plasztikkártyával. Ha nem egyértelmű, két külső réteg közt van az, amit a kijelzőre kell feltenni. Asszem a piros füles megy a telóra, a kék füles meg a külső felületét védi. Célszerű azt a legvégén levenni, amikor már fenn van a tapadó felületes rész a kijelzőn.szerk: tuti vidi róla, nekem se volt annyi eszem hogy először videot nézzek bár van amelyiken teljes fóliát leveszik, de az nekem nem jött be
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tim82
félisten
válasz T_Stark #8219 üzenetére
Az általam használt app-okat írtam be, a kivételt jeleztem (az pont a MetroTube egyébként).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
consono
nagyúr
válasz T_Stark #8326 üzenetére
A tudás talán, de a design nekem nem Meg a kissebb képernyő sem (4.3"-ról jövök...). Nekem egyedül a vaku hiányzik az 520-ból...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
RMZ250
senior tag
válasz T_Stark #8640 üzenetére
Nem tudom miért kell itt ez a Droid szapulás állandóan, van egy tabom Droiddal és még soha semmi baja, akadása nem volt minden simán megy rajta még a HD filmeket is reccenés nélkül viszi. Pedig csak egy kínai szutyok. Ellenben itt minden második embernek lefagy, újra indul meg stb.stb.
Na mindegy kérdeznék is valamit: ha a store-ból veszek egy progit majd valami okból mondjuk letörlődik a telóról utána hogyan tudom vissza szerezni
Konkrétan az OBD Autodoctor érdekelne de az ingyenes változat sajnos valamiért nem műkszik az 520-on(megjegyezném, hogy droidon hibátlanul megy). Szóval most nem tudom meg merjem-e venni mert mi van ha nem megy az se.
[ Szerkesztve ]
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
westcoastog
veterán
válasz T_Stark #8752 üzenetére
Érdekes, dolog az biztos, bár én inkább esténként mindig kikapcsolom, emiatt is, nehogy valami process megragadjon és lezabálja a telót.
Akinek gondja van az akkuval, próbáljon meg egy bekapcsolhatatlanságig merítést, utána maxra töltést, úgy vettem észre nálam azóta normalizálódott az aksi használat/visszajelzés.
-
nagyúr
válasz T_Stark #8752 üzenetére
Van battery app-od fent, vagy valami hasonlód? Mert az igen csak eszi az akkut.
Amúgy nekem is van egy dolog, amit nem értettem. Töltőre dugtam (pc-telefon) és 50%-on kilépett a telefon és nem bírtam bekapcsolni. Akku ki és jó lett. Hát nem tudom azt sem, hogy mi volt."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
-
-
-
T_Stark
őstag
-
marchellow
tag
-
Clemi
veterán
válasz T_Stark #13747 üzenetére
Videó ide, videó oda, a drágámnak sikerült jól összekarcolni az 520 kijelzőjét 3 hetesen. Úgy vigyáz rá mint a szeme fényére, csak épp a táskájában tartja, mert nincs zsebe a nadrágján (nem farmerben melózik) és táskában a rekeszben egy öngyújtó is tanyázott.
Hogy végül is mi történt nem kideríthető, de körömmel is érezhető karcok vannak a kijelzőn. Már azon agyaltunk, hogy mivel amúgy is kötöttünk rá biztosítást betöröm az üveget, és kérünk egy újat.. Ez működne szerintetek?
Azóta fólia van rajta, (én tettem rá a vizes módszeremmel) ami szinte nem is látszik, ellenben az ujjlenyomatokat sokkal kevésbé gyűjti. Egy 300 Ft-os fóliát havonta cserélni, azért nem egy akkora érvágás.(OFF)Csak megjegyzem, én májusban vettem a 620-as telómat, és azóta zsebben hordom. A kijelzője még most is olyan mint újkorában!(/OFF)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Honor Magic7 Lite lesz az X9c-ből
- Azonnali processzoros kérdések órája
- PH! aranyköpések
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?