Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Juhagpl #1803 üzenetére
Nem tudom, én korábban kellemesen csalódtam a Westend-es srácokban, persze ez még nyáron volt, azóta lehet, hogy kicserélődtek. Amúgy sajnos ténylegesen érződik a magyar mentalitás és a segítőkészség hiánya, a problémamegoldás alóli kibújási kényszer a multinacionális cégek magyar képviseleteinél (tisztelet az igen kevés kivételnek).
Ez utóbbit azt hiszem kiválóan példázza, hogy a Vodafone-os E72-mhöz a product-code alapján hivatalosan még csak 022.007 firmware érhető el (ez kb. vicc kategória!), szerencsémre mikor átvettem a telefont újonnan a Vodafone-tól, akkor rejtélyes módon már a 031.023-as verzió volt rajta gyárilag, ami egyébként jelenleg sem érhető el annak, aki ennek kiadása előtt vásárolta a telefont a Vodafone-tól. Szóval nemhogy az 52-es szoftverről nem tudok nyilatkozni, de még az 51-esről sem, ugyanis a Nokia és a Vodafone olyan flottul működnek együtt, hogy még mindig b@sztak kiadni az előző firmware-t is (sőt, az előző előttit is - hisz még a nekem föntlévő 031.023 sem érhető el NSU-n keresztül), nemhogy a legújabbat. Az E66-om esetében egyszer írtam emiatt a Vodafone-nak (ott konkrétan már 3 firmware-verziót hagytak ki lazán), sűrűn mea culpáztak, majd "egyeztettek" a Nokiával és láss csodát: 3 hét múlva kijött az aktuális firmware - igaz hibásan és el is cseszte a telefonomat, de ez már más kérdés. Nem hiszem el, hogy ennek nincs felelőse egyik cégnél sem!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
i8910user
csendes tag
válasz Juhagpl #1803 üzenetére
Westendes Nokia dolgozó suhancok tényleg nagyon gyökerek, visszaviszed 80e Ft-os telót szervizre, a szerviz visszadobja: ismeretlen eredetű folyadék okozta sérülés miatt nem javítható.
Kisgyerek meg odabassza nekem: persze, tudnak főpanelt cserélni-nem garban-ami annyi mintha vennék 1 új telefont!(P)EZT LEÍROM MERT SZERINTEM NEM SOKAN TUDJÁK:
3 NAPON TÚL A NOKIA NEM CSERÉL TELEFONT GARANCIÁBA!!!
Viheted vissza 1x, 2x, 100x....................NEM CSERÉLIK CSAK SZOFTVERT FRISSÍTENEK RAJTA!!!(/P)
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Gumi és felni topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mercedes topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest