Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szelidorzo
aktív tag
Üdv!
Tulajdonomba került egy Nokia E52, melyre sikeresen települt a Garmin.
Viszont van egy apró bibi vele, navigáció közben időnként kilép a program, szabályszerűen bezárja magát.
Pedig a készülék hamar talál holdat, jól navigál, de időnként szivat ezzel a kilépéssel. A célt nem felejti, ujraindításkor ujratervez, s megy tovább.
Valaki nem tudja mi lehet a megoldás a hiba elhárítására?
kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
baluka!
folyamatosan kilépő garmin ügyben:
Úgy néz ki felrakhatod a Garmint, legalábbis ma már nem csinálta a kilépegetést.
Leírásban találtam ezt a megoldást:· Használd a legfrissebb Garmin Mobile XT v5.00.40-es verziót a legfrissebb térképekkel!
· A Garmin járműve(ke)t töröld le a telefonról, nagyon megizzasztja a telefont, főleg a nem erőseket (N70, E65, stb...)!
Menete: Menü » Fájlkezelő » Memóriakártya » Garmin » Vehicle(s) mappát törölni minden alfájlal· Az automatikus nagyítást érdemes kikapcsolni! Nagyításhoz, kicsinyítéshez a Hova? gomb alatti Térkép nézetben az 3-as ill. 1-es gombot használd!
Menete: Garmin programot elindítani » Beállítás » Térkép » Automatikus nagyítás » Letiltva » KészVégszükségben: (de nekem enélkül úgy tűnik rendesen megy)
· Ne használj TYP fájlt a térképek átküldésekor. A TYP fájl azt mondja mit (út, erdő, vízi terület, stb..) hogyan színezzen a Garmin XT és a MapSource. Ez azt jelenti a gyakorlatban hogy az XT megjeleníti a térképet, aztán rajzol még egy más színű (pl. bíbor) csíkot az utca mentén amin haladok és ha még útvonal is be van állítva akkor egy harmadik csíkot is rajzolnia kell amin az útvonal megy, és ezt mind 1x kell h mozogjon...kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
Üdv!
Eléggé fostam a megvásárlása előtt, de úgy tűnik véletlenül egész jó készüléket fogtam ki, bár még félek elkiabálni.
Mindennap csak egy újabb szolgáltatását állítgatom kedvemre, eddig egyszer fagyott le, de akkor én voltam a f..sz. (2 és fél hét)
A Garmin egy ideig kidobált, de sikerült pár törléssel megoldani (valószínű a garmin hibája, s nem a telóé)
A nokia maps (ovi) korrektül működik, bár tervezhetne jobban is.
Azért ezt szeretném okosba megvenni, pláne hogy eddig csak ehhez találtam Tunézia térképet, amire pedig szükségem van.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
Sziasztok!
Pár hét után kezdem azt mondani, hogy megszerettem ezt a T-re zárt telefont.
Az aljának a lötyögése nem jellemző, s nem is fagyogat. Pár kilépés a garminból volt, de használati utasításban szereplő törlések után egyszer csak megszűnt a kilépés.
Az elején csak csökkent a kilépések száma, aztán elmaradt. Mint egy megtanulta a dolgát.
Az okát nem tudom, semmi különöset nem tettem vele.
Az nokia navigáció is működik egyenlőre ingyen teszt üzemmódban
A grafikája jobbnak tűnik, és a hangutasítás is nekem mint a garmin, viszont a garmin szerintem jobban tervez.Abban kérnék segítséget, hogy valaki tud-e a készülékre bármilyen navigáció alá tunézia térképet, mert amit a nokia alá találtam, az eléggé elnagyolt.
-
szelidorzo
aktív tag
Ma kipróbáltam rajta a Navigon. Mobile Navigator 7 programot.
Szépen működik, nem fagy tőle, stb.Na de a program minősége az csapnivaló.
Simán bevinne az erdőbe (egyirányú felüljárón szembe a forgalommal, sorozatban rossz kijáraton a körforgalmakban, stb)Egyelőre marad játszani nokia maps, meg a garmin. (komolyabb útra pda-n az IGO)
Pedig egész jól kezelhető program lenne a navigon, de a tervezés az utakon anyaszomorító.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
-
szelidorzo
aktív tag
[B]Tisztelt Urak!
Megosztanám az alábbi információm, ami nem a telefon fikázása, de többeknek van T mobilos készüléke és internet előfizetése. A történet nem E52 specifikus.
A Tré mobilos interneten fejlesztenek????? ezért 2010 tavaszáig egyes területeken szakadozni fog az internet, el fogja dobálni a kapcsolatot.
Ez nem a készülék, vagy a SIM kártya hibája, hanem a szolgáltatóé!Gondolom ennek szellemében majd csökkentik a fizetendő havidíjat.
Az információ komoly üzleti csoport előfizetőinek érkezett a Trétől, megbízható az információ.
Azt hiszem ha szakadozni fogok, hisztizésbe kezdek a Tré-nél.[/B][ Szerkesztve ]
-
szelidorzo
aktív tag
Szia!
Közlöm veled, hogy ennyire nem áttételes az információ.
Mondjuk úgy, hogy flottakövetésre használunk pár (200körüli) előfizetést, viszont pár napja sorozatosan 10-30-60 másodpercre leszakadnak a hálózatról az eszközeink.
A probléma felvetésre kaptuk a hivatalos levelet.Jelenleg pl Monor környékét gyógyítják.
Egyébként örvendek, hogy ilyen cinikusan sikerült hozzáállnod, csak igyekeztem volna megnyugtatni a telefontulajokat, hogy nem az ő készülékükben van a hiba.
-
szelidorzo
aktív tag
válasz old rocker #3577 üzenetére
Tudod az ékszerteknős sem kutyafüle.
Terrárium, műkő, fűtés, szűrő, világítás (ergo áramszámla) kaja, heti takarítás, stb stb stb.
Zabál a rohadék, minek következtében szarik is. Szépen meg is nőtt de ebből még levest sem lehet gyártani. hüpp, hüpp.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
Edig minden szép és jó volt a telefonnal.
Ma reggel b...szott ébreszteni, mert elhalálozott. Akksi ki, vissza próba bekapcsolni, de süket csend.
Vihetem szervízbe
2 hónap alatt tán négyszer fagyott, de abból kettőt én okoztam jó eséllyel, tán háromszor megszakadt a beszélgetés, de ezenkívül tette a dolgát.
Most viszont minden előjel nélkül végleg feldobta a talpát. A qrva életbe.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
válasz szelidorzo #3866 üzenetére
Úgy tűnik, még nem életveszélyes a dolog.
Lehet, hogy valami alkalmazást futtattam a háttérben, s leszívta az akkut. (talán hangrögzítő)
Na mindegy feltölt, s figyel, hogy mi történik.
Remélhetőleg megúszom a szervízjáratot.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
Tegnap bejövő hívás volt a telefonon.
Felvettem volna, de elájult.
Ezek után már a szívmasszázs sem segített (akksi ki-be) nem kezdett el újra dohogni a szíve.
Irány a Trémobil szervíz, emberke megpróbálta szoftver töltéssel orvosolni, de 20 perc után jött, hogy megfelelő donor esetén szívátültetés szükséges, küldenek majd sms-t amikor elkészült. kb 8-15 nap.
Addig visszatértem a sokat megélt első generációs 6230-rakérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
Az enyém épp szívátültetésen a szervízben két hónap után, de ennek ellenére azt mondom, ha rendbeteszik, akkor profi telefon.
Addig ütöm őket míg ki nem fogok egy ~hibátlanra javítottat.
Amíg működött kifejezetten szerettem (pedig első szimbis telefonom a sokadik nokia s40 után.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
Navi programok:
Navigon: 3 nap után legyalultam, mert hulladék. Térkép és tervezés minősége alapján aki nem téved el az varázsló.
Nokia maps: sokkal jobb, bár időnként címekkel gondja akad, s néha furán tervez.
garmin: elég jó a térkép és a tervezés, az elején kilépegetett sűrűn, később pár dolog törlése után ritkábban.
Kombinálni kéne a nokia mapsot a garminnal, s akkor szuper lenne.
Mondjuk összehasonlítási alap az IGO. Az veri mindegyiket.
De az IGO veri az utinfót, az aeromapot is.
Sajna S60 ra tudtommal csak a navigon megy fel, a nokia maps izomból, a garmint is fel lehet heggeszteni.
Ráadásul mindhárom megy okosban is :-)Sajna a teló egy hete szervízben, de részemről IGEN
-
szelidorzo
aktív tag
Bekapcsolhatatlan készülékem javítva átvettem a szervízben 11.35-kor.
A gyártói szervíz rá tudta hegeszteni a szoftot, s működik. (kétségeimnek adtam hangot, de be lehetett kapcsolni, működött is alapszinten, így elhoztam.
Újra beállítgattam félig, majd félúton elkezdett minden színben játszani a képernyő, kikapcsolás után már nem lehetett bekapcsolni.
14.08-kor készülék ismét szervízben, kértem, hogy ne nézzenek bohócnak, szervízlapra ráírták, hogy hathatós javítást, vagy cserét kérek.
Két hét pihenő, s meglátom mi lesz.
Úgy is addig ütöm a fejüket, míg nem adnak egy új készüléket. Kitartó vagyok, s egy két trükköt tudok is hogy ez legyen a megoldás.
Előbb utóbb lesz egy hibamentes készülékem.
Meg fogják unni, hogy hisztizek, s minden lehetséges módon rontom az üzletet. Homár, fogyasztóvédelem, stb.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
Óvatos voltam, 4 napja kaptam vissza a telefont a szervízből másodjára.
Elsőre nem sikerült meggyógyítani. (kikapcsolt, bekapcsolni nem lehetett, rezgett egyet, s kész)Kijelzőt cseréltek, szoftot már az újat hegesztették rá.(tré-mob)
És megkezdhettem újra beállítgatni kedvemre. (szerencsére amit lehetett kártyára telepítettem, pl garmin, így egy nap alatt sikerrel jártam, utol értem a két hónapos állapotot.
(garmin sajnos így is időnként kivágja magát. lehet, hogy igazából nem a teló hibája, hanem a garmin nem optimalizálta ehhez a készülékhez a progit, és sajnos már nem is fogja. :-( Pedig jobban tervez, mint az ovi egy picivel, de a grafikája és egyéb szolgáltatása jobban tetszik az ovinak. Csak ez az évi 17 ropis ár eléggé zavar, így marad az okosság.
Azóta nyúzom rendesen,hátha megdöglik, s akkor addig verem az asztalt, amíg újat nem kapok, de kopp, kopp eddig működik rendesen.
Szóval részemről továbbra is IGEN erre a telóra.Na jó ha egyszer végleg megdöglik, lehet hűtlen leszek a nokiához, vagy 15 év után, s beruházok egy Iphone 3gs+++ -ra. Bár igazából az érintőképernyőt a HTC-mben is csak a navihoz (IGO) szeretem. Telefonáláshoz az a hagyományos egykezes megoldás nekem jobban fekszik. Most akkor maradi vagyok?
-
szelidorzo
aktív tag
válasz Newyorker #4937 üzenetére
Akinek stabil, az szerintem nem fogja 2-3 hónaposan eladni, mert ha tisztességesen működik, akkor teljesen használható telefon, s eleget is tud aránylag.
Ha még a Lotussal is tudnám szinkronizálni imádnám, de sajna nem. Ráadásul ez igazából nem a teló hibája, hanem szerver oldalra kéne párhuzamban hozzá egy lotus notes mobil.
Tökéletes teló meg úgy sincs, illetve növekszenek az igényeink, vagy csak ügyesen betetnek minket, hogy növekedjen, s vegyünk újabbat. Ez a mai "fogyasztói társdalom" megspékelve az emberi természettel csodákra képes.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
válasz Newyorker #5349 üzenetére
Brando fólia jó.
2.200 Ft volt talán.
Kijelző megtisztít, és simán hiba nélkül felpattintható leírás alapján.
Nem kell hozzá nagy kézügyesség. Stabil, jól látható marad a kijelző. Tisztítható.
Nyugodt szívvel merem ajánlani, nem fogsz benne csalódni.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
Harmadszor is visszakaptam a szervizből a készüléket, töltést csak néha vette.
1. lefagyott nem lehetett bekapcsolni (szoft frissítés, alkatrészcser)
2. még aznap vissza, lefagyott nem lehet bekapcsolni(szoft. frissítés, kijelzőcsere)
3. sorozatos fagyás, kapcsolatok bontása, időnként nem lehet róla hívni, illetve felhívni, programokból kilép, vibramotor nem működik, stb, stb, stb.(szoftfrissítés, szívátültetés/új főpanel/)Kíváncsi vagyok meddig bírja, most olyan mint fénykorában, annyi eltéréssel, hogy gyorsabbnak tűnik egyes menűkben egy kicsit.
Az új IMEI miatt "vásárolhatom meg újra" a nokia maps progit.Amikor működik rendesen a teló, akkor szeretem, csak kicsit sűrűn romlott el.
Sajnos elég egyértelmű, hogy hardver gondok vannak. Bizakodom (még mindig) benne, hogy csak sikerül kifognom egy rendes alkatrészekből álló darabot, mert a szolgáltatásai egész jól kielégítik az igényeimet. Persze lennének még ötleteim, hogy mit és hogy, de megalkuvó vagyok...kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
Miután kicserélték a főpanelt a telefonomba (így hetek múltán már ki merem mondani)
egész használható készülék lett belőle.
Nem fagy le, nem kapcsol ki, nem indul újra, nem halkul el, stb. Szóval tudja amit el lehet várni tőle.
Furcsa módon telepített programjaim ellenére is tartja magát, hogy 42 Mega szabad memória van a készülékben. Ez az előző verzióban szépen lecsökkent a végére 22-re.
Van egy olyan tippem, hogy a készüléknek vas ügyileg valami memória gondja lehet. Könnyen elképzelhető, hogy az egész fagyogatás amiatt történt, hogy a memória "modul" betegeskedett. sima számítógépen is hasonló jellegű hibát bír okozni a memória hiba.
Mondjuk az is igaz, hogy ez az új főpanel sokkal gyorsabban talál holdat (mintha érzékenyebb lenne a GPS chip benne, vagy esetleg ez a frissített sw következménye.
Igazából a régi főpanellal nem lehetett viszonyítani semmihez, mert az a régi és az új sw-vel is szar volt ehez képest.Egy hiányzik még, hogy a nokia tegye ingyenessé a levelezését is a navigációhoz hasonlóan.
Akkor a készülék tudni fogja azt, ami egy ilyen fél üzleti szegmensben elvárható.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
Zolar!
Látom neked is főpanelcserés a telód a kód alapján.
Nekem Tré mobilos volt, azt cserélték ilyen pc-s ra. Ezzel a kóddal hálózatfüggetlen a teló, vagy maradt a hálózati zár?
(Tunéziában láttam E52-t sötét metálbordó burkolattal, igen mutatós készülék volt, valószínű valami utángyártott műanyag volt, mert hivatalosan ebben a színben nem létezik)
[ Szerkesztve ]
-
szelidorzo
aktív tag
Egyéb fórumokon egyre több felhasználó azt jelzi, hogy az új szoft megoldotta a garmin fagyási problémákat!
Sajnos nem tudom kipróbálni, mert a telómra (főpanelcsere következtében a T mobilos PC helyett, most a PC 0573909 és erre nem jelez frissítést a nokia.)
Most hisztis vagyok.
Pedig, hogy most rendesen működik a telo, egyre jobban kedvelem. +hivatalos ingyenes navigáció, ha netán a garmin is menne rendesen fagyások nélkül, valamint az Ndrive feltehető lenne rá (most a szövegbevitel miatt nem megy) akkor egy ideig nem cserélnem le másra.
-
szelidorzo
aktív tag
Az első készülékem egy hét után állatorvosi ló lett, fagyott, nem lehetett bekapcsolni, stb, stb.
Kijelző, főpanelcsere óta (2 hónapja) még nem fagyott le, egyszer volt lelassulás, de azt én okoztam netről videonézéssel. De kiléptem a programból, s üzemelt tovább, nem fagyott le.
Még a 022-es szoft van rajta. (elvileg a főpanelcsere miatt független lett a készülék, bár nem próbálatam, de erre a pc kódra többen ezt mondják)A kezdeti nyűgök után, kifejezetten szeretem a készüléket, mind a tudása, mind az akkuideje miatt.
Az akkuidejét még senki nem húzta le, mert súlya és okostelefon létére szinte nincs ellenfele.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
31.10 után elég gyorsan kijött a 31.12
-
szelidorzo
aktív tag
csab 2!
Főpanelcsere előtt ez a kedves hibajelenség nálam is előfordult gyári kábelekkel, töltővel, stb.
Alapban úgy kezdődött, hogy a hálózati töltőt, vagy ötször, hatszor kellett csatlakoztatni, míg egyszer rendesen elindult a töltés és nem állította le magát 10 mp után. Gyanakodtam én is a kábelre, telefon USB csatira, stb.
Ami furcsa volt, hogy ez a jelenség noteszgéphez csatlakoztatva nem jelentkezett. De azér egy notebookot használni telefontöltőként, több mint kínos.
Kb egy hétig szenvedtem ezzel a hibával, halogattam a szervízbemenést, de a készülék oly módon lefagyott, hogy be sem lehetett kapcsolni.
Na ekkor követtek el rajta sw frissítést, és valami alkatrészt is cseréltek a töltés miatt, pedig ezt a hibát nem is jeleztem a fagyás mellett, de valószínű nekik sem töltött :-)3 óra múlva ismét a szervízben voltam képernyő szivárványszínűen csíkozódott, majd lefagyott, be sem lehetett kapcsolni.
Kijelző csere, ismételt tápjavítás, két hét múlva a gyógyítástól számítva, már kínszenvedés volt a telefon, fagyott, bontotta a beszélgetést, minden előjel nélkül nem tudtak felhívni, BT kapcsolat többet szakadt, mint működött, stb, stb.
Elég hisztis módon kértem a megoldást a szervízben, minek eredményeként főpanelcsere lett.Azóta teljesen elégedett vagyok a készülékkel, pedig nyúzom.
Ez a töltési probléma készülékhiba lesz, minimum a töltő áramkörben, sztem vidd szervizbe! Még az is elképzelhető, hogy nekem ez vágta haza a készülék többi részét, mert a töltési gond jelentkezése előtt rendesen működött.
-
szelidorzo
aktív tag
Én seciel még nem találkoztam olyan navigációval, ami egyes helyeken, időnként ne csinált volna baromságot.
Aki csak a navira hagyatkozik (bármelyikre), az előbb utóbb hatalmasat szív, pl bemegy szembe az egyirányú utcába.A technika nem helyettesíti az embert, maximum, ha ésszel használja, akkor segíti.
Ha ész nélkül, akkor annak sajnos következményei lesznek.Az aeromap egész jó, de a supportja a cégnek kritikán aluli, a térkép frissessége csapnivaló.
IGO egész jó, de művelt már csodát velem!
Utinfo néha csoda. hogy bárhová eltaláltam vele.
Sigyc egyetlen előnye, hogy szinte platformfüggetlen
GarminXT megállt a fejlesztése szinte
Ndrive sajna nem megy fel rendesen az E52-re
Nokiamaps a régi címbeírás jobban tetszett, időnként fura dolgokat tesz, de most így ingyen segítségnek elfogadható. (egyetlen amihez egyáltalán, mégha elnagyolt módon is van Tunézia térkép)
Óriási hiányossága számomra, hogy trafipax adatbázist nem tudok beletenni!!!!!kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
Nekem volt ilyen töltés gondom, s valamit gyógyítottak rajta a szervízben.
A töltés jó lett.
A kijelző bekrepált.
Aztán főpanelcserés lett.
Nem nagyon merem elkiabálni, de két és fél hónapja nem fagyott még le, pedig volt olyan 4 hét, hogy ki sem kapcsoltam rendes használat mellett (mail, gps, stb) pedig szimbi jános kedveli az időnkénti ki-be kapcsolást.
Igaz nem is merem még frissíteni az sw-t pedig lassan már a második is megjön a trés-re.
Még a gps is az ingyenes előtti okos verzió van fenn.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
válasz old rocker #10668 üzenetére
Old!
Kicsit az eladót még megzavarhattad volna, olyan megoldásokkal, hogy frekvencia-manipulált átvitel, s társai.
Csak hogy halljon érdekes dolgokat az általa "ismert" AM/FM módokon kívülkérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
Még fél év, addigra megtanulják összeszerelni, nem lesz eltérés aszerint, hogy melyik droid hajtotta bele a csavart, kijön még 3 sw frissítés, két navigációs progi frissítés, egy térképfrissítés.
Ekkor kategóriagyőztesként lehet ünnepelni a telót. (eddigre még olcsóbb lesz, s lehet veszek belőle még egyet az asszonynak)
Mire elérjük eme szintet, a nokia ismét piacra dob egy új hasonló jellegű készüléket (sajnos kissé elhamarkodva), mi pedig kezdjük ismét a szívást, a tapasztalatok kivesézését az újdonsággal.Mondhatni elégedett vagyok a készülékkel, a szolgáltatásaival (a mail lehetne ingyenes, mint a navi), de az elején szívtam vele.
Kicserélték a belét, azóta megbocsátottam neki.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
válasz visszamennyé #11576 üzenetére
Nekem kb 10 éves westeles kártyával működik.
De ha gond van vele, akkor bemégy a trémobilhoz, elmondod, hogy más kártyával nem fagy a telefon csak ezzel a westelessel, s jó eséllyel ingyen cserélik.
Ha csak simán cserélteted, akkor biz. fizetós a kártyacserekérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
válasz gyuszmó #12947 üzenetére
Nem már szignózott filét szignóztál újra?
Mert akkor először a már meglévő szignótól kell mentesíteni, s utána a saját készülékedhez szignózni.De jártam már úgy, hogy ugyanazt a cer és key fájlt, más szignózó progival kellett beleépíteni, illetve van olyan szignózó program, amelyik háklis arra, hogy a saját könyvtárából olvastasd be a cer és key fájlt.
Szignózáshoz segítő érdekes olvasmányok a telefonodmárkájaprogramokponthu oldalonUtólag jutott az eszembe, a szignózni kívánt program egyébiránt fut a telefonodon, ha hivatalosan van telepítve? Ha nem kompatibilis a telóddal, akkor ez is gáz lehet.
[ Szerkesztve ]
-
szelidorzo
aktív tag
Kidobandó esetleg olcsó E52-re én is vevő lennék a másik mellé (mondjuk azért nem árt ha működőképes. (főpanelcsere, kijelzőcsere óta az enyém több mint féléve rendesen működik).
A másik nokiám kezd rendetlenkedni azt is szívesen cserélném erre a típusra, pedig az elején szívatott, de mióta gond nélkül működik megszerettem.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
-
szelidorzo
aktív tag
Ennek a fránya E52-nek van egy nagyon nagy hibája.
Saját célra egy t-s van a cég pedig (sírásra) adott egy V-set.
A nokia igazán megcsinálhatná a duo sim-es változatát ennek a készüléknek, hogy ne kelljen kettőt hurcibálnom, mert a tavaly év végi szenvedésem óta teljesen rendben teszi a dolgát, amire nekem kell azt mind tudja.
Hahó NOKIA!
DUO SIM-es E52-őt akarok!
-
szelidorzo
aktív tag
válasz dave_gahan #14138 üzenetére
Volt 6610 tipusú telóm, majd eladtam (bánom is, de 6230-at akartam venni, s kellett pótlásnak az ára)
Azóta az új tulajnál esett már bele horgászvödörbe (tele volt vízzel) potyogott le lépcsőn első emeletről. Számtalan hasonló durva kiképzésen esett át, de a mai napig hibátlanul teszi a dolgát. (mondjuk a második akksija is elég gyenge lett, egyszer kapott új elő-hátlapot, de ezenkívül hibátlanul tudja amit tudnia kell.
Anno az 5110-esem volt még ilyen strapabíró, bár másodkészülékként a 6230 is működik a mai napig.Remélem a kezdeti problémák után az E52 is tartós lesz. Végül is 2 hónap szívás után lassan egy éve nincs vele semmi gondom.
Ha egyszer veszem az energiát magamnak végrehajtok egy sw frissítést, mert kijött vagy 3 új azóta. De mivel nincs vele gondom, nem tartottam fontosnak.Nem vállalsz túl nagy kockázatot, ha ilyet veszel, ár érték arányban teljesen helyen van.
Ha ez lenne dual sim-es kivitelben, egy jó ideig biztos nem váltanék, de így is adok még neki minimum két évet csere előtt.
[ Szerkesztve ]
-
szelidorzo
aktív tag
válasz Hegyirabló #14412 üzenetére
Az elején volt, hogy 1 nap kétszer vittem szervizbe.
Kijelző, főpanelcsere óta semmi bajom vele, pedig elég régi sw van rajta.
Úgy vagyok az sw frissítéssel, hogy ép repülőgépből ember ép ésszel nem ugrik ki ejtőernyővel sem. A teló hiba nélkül teszi a dolgát lassan egy éve (egy fagyás volt, de azt én okoztam), így nem éreztem szükségét a frissítésnek.
Még naviból is az okosban vásárolt verzió van fenn és nem az ingyenes.
Mondjuk időnként tervez furcsaságokat, de IGO mellett másod navinak megfelel.Céges telónak is e 52 lett így van egy 1 éves Tré, és egy 2 hónapos vodka.
Mindkettő rendben teszi a dolgát.De szép lenne dual sim kivitelben ez a készülék.
-
szelidorzo
aktív tag
válasz colin81 #16065 üzenetére
Esetleg körülnézhetsz a www.telefonodmárkájaprogramok.hu oldalon, hogy milyen programot, milyen módszerrel tudsz telepíteni, valamint a signózáshoz is találsz elegendő segítséget.
Ha itt valaki le akarja az egészet írni, lenne pár oldal.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
válasz Symbio #16069 üzenetére
Nem is akartam linket, picit dolgozzon meg az infóért, ha ez is bonyolult, akkor ne is fogjon bele a programok signózásába, térképek feloldásába, s egyebekbe, ha más navit akar használni ingyen a telefonján.
De legyen neked is igazad:
-
szelidorzo
aktív tag
válasz telefonbolt2 #16077 üzenetére
Ezt hőlégfúvós páka, szakmai ismeretek, alkatrész hiányában nem igazán fogod tudni megoldani.
Hivatalos szerviz nem lesz olcsó, maszek gsm lehet alkatrésznek használtból panelcserével megoldja olcsóbban.
De lehet, hogy akkor jársz a legjobban, ha veszel egy másikat használtan (lehet jókat kifogni), és nem ülsz rá.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
A Pcsuit/ ovi érdekes egy program.
Nemegyszer kifejezetten hisztizett, ha változatfrissítés volt, a megveszekedett atyaúristennek sem működött rendesen, ha egy régebbi változat újra lett cserélve.
Volt egy eltávolító program, ami a fennhagyott szemetet legyalulta és csak utána lehetett ismét "rendesen" telepíteni.
Párszor anyáztam miatta.kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
szelidorzo
aktív tag
válasz telefonbolt2 #16077 üzenetére
Valaki felhívta a figyelmemet a következőkre.
Amire adom a válasz meghirdette a telefont, itt az oldalon tudta, hogy ráült, stb., a hirdetésben viszont picinykét hazudik.
Szóval, ha valaki üzletelne vele, tudja mire számítson.
Hirdetése:
[link][ Szerkesztve ]
-
szelidorzo
aktív tag
Két hónapja másfél évesen megváltam az E52-től. (asszony megkapta) Kezdeti gyermekbetegségei ellenére(elmúlt) szerettem. Üzemideje kiváló programokat lehet rá beszerezni. Ami kevésbé tetszett, hogy a navija többször nagyon idióta volt (na de ingyen egye fene)
Másodkészüléknek cégesnek azért maradt még 1 belőle.Sajátnak (kezdetek óta nokiás voltam) beújjítottam egy szifont. Azt is megkedveltem, csak az ára!!!!!
-
szelidorzo
aktív tag
válasz old rocker #16658 üzenetére
Pesten tett érdekes dolgokat, a Soroksári útról balra nagy ívben akart felvinni a lágymányosi hídra, és hasonlók. (a házszámokkal is voltak időnként gondjai)
De pár apró hibája ellenére kifejezetten kedvelte-kedvelem, bár az elején két szervíz között nem telt el két óra, de alaplap, kijelzőcsere után egy év alatt kétszer fagyott, de azt meg jó eséllyel saját magam okoztam./szifonból a 4-es, tisztességgel nem összehasonlítható a két eszköz, más ligában játszanak, más az op rendszerük, az egyik tapis, a másik billentyűzetes. Saját kategóriájában azt mondom mindkettő prémium készülék. Méretéhez, tudásához az E52 üzemideje egy töltéssel igazából még kihívóra sem akadt, nem hogy legyőzőre/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest