Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz YAS-dude #10300 üzenetére
Nem egészen. Az első megjegyzésem a telefon összeszerelési minőségére vonatkozott, utóbbi a szoftverre. Bár nem hangsúlyoztam ezt külön ki, a kontextus azért árulkodó.
Amúgy -- ha már szóba hoztad a gyártók frissítési szokásait -- áruld már el nekem, hogy néhány évvel ezelőtt, amikor a házilagos frissítés lehetőségének még nyoma sem volt, hogy is volt mindez? Elárulom: vettél egy mobilt, ha sz_r volt, úgy maradt, ámen. Itt legalább van rá sansz, hogy javulnak a dolgok. Értelek én, hiszen jómagam is elvárnám, hogy egy hatvanezer forintos telefonon minden úgy működjön, ahogy, de azt azért látni kell, hogy egy ilyen komplex szoftver esetében, mint a Symbian, nem sülhet el mindig minden jól. A kiválóan használható platform bizony gyengeségeket is rejthet magában, de ez minden eszköznél így van. Ha megbízható működést akarsz, használj belépő szintre pozícionált mobilt, és kész. De akkor senki ne sírjon, hogy nincs ez, nincs az.
Android. Ha tapicskáról van szó, nagyjából az egyetlen épkézláb megoldásnak tűnik. De hogy hibátlan lenne, azt nem hiszem. Hogy jobb, mint a Symbian? Miben? Parasztvakításban biztosan. Én azonban kitartok amellett, hogy nem kell a grafikai sallang, a könnyed használhatóság a lényeg.
Végül, visszatérve az E52-re: nem kell ezt választani, add el, és kész. Én biztosan megtartom, milve a Sony J7 óta nem találtam olyan mobilt, ami ennyire jól használhatónak bizonyult a hétköznapokban is.
OFF
(A SonyEricsson-t pedig hagyjuk már. Hol van egy K750 tudása az E52-höz képest? Nekem is volt SE-m, nem is egy, nem is a legszarabbak, de -- amellett, hogy a K700-at kedveltem -- nem térnék már vissza hozzájuk. Amit tavaly letettek az asztalra, az gyenge volt, mint molyfing. Jelen állás szerint az idei évük sem lesz sokkal jobb. Mindenki jobban járt volna, ha a Sony annak idején egyedül folytatja a bizniszt, a régi mobiljaikban legalább volt egyéniség.)
ON
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest