Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz Csaby25 #13293 üzenetére
Én???? Linket????? na ne....
Egyébként nincsenek tapasztalataim - de szerintem itt másnak se igen - a C5 térerejével kapcsolatban. Nekem eddig nem volt gondom az E52 térerejével. Az akkumulátorral pláne nem, átlag nálam 4 - 5 napig bírja egy lökettel.Én rohadtul tudnék utálni egy olyan készüléket, hogy egy elutazás alkalmával azon fossak: jaj, ha zenét hallgatok, meg nyomkodom, meg e-mailt nézek, meg esetleg navit nézek, estére csutkára lemerül. Vagy ki sem bírja addig.
Még az első hónapban két napig bírta úgy, hogy utazás közben filmet néztem rajta, zenét hallgattam, leveleket néztem és állandóan a térképet csesztettem. Még a budin is.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
peugeotmate
őstag
válasz Csaby25 #13293 üzenetére
Most döntsünk helyetted? Vagy mit vársz tőlünk, most őszintén? A C5-ről honnan tudná egy e52-vel rendelkező az adatokat? Inkább kérdezz az e52-ről olyanokat, amelyek számodra fontosak egy telefonnál, abban megpróbálunk segíteni (illetve a gyorskereső segítségével vissza is kereshetsz, hiszen elég sok mindenről volt már szó).
A linken a (GSM üzemmód) készenléti időben veri az e52 a c5-öt! De egyébként is nagyon jól bírja (ahogy rokker is megmondta már). Akár egy hetet is elmegy, normál használattal, persze csak ha nem nyomkodod halálba. Akkor 3-4-et simán elpöfög.
(C5 akksija: 1050 mAh , E52 akksija: 1500 mAh)meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Tőzsde és gazdaság
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs