Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drkbl
őstag
válasz old rocker #8295 üzenetére
Hát, szerintem az NSU előbb letölt, aztán frissít, követhető is a képernyőn. Előbb lehúzta, végigment a csík, aztán kezdte a frissítést, újraindult a csík.
-
old rocker
veterán
Passz, én a szoftverekhez hülye vagyok, mármint mélyen a működésükhöz... Nyilván a szervizesnek is maga fele hajlik a keze. Nekem logikusnak tűnik, hogy úgy biztonságosabb frissíteni, amit ők közvetlenül a gyártótól kapnak meg -gondolom, nem e-mailben - mint amit én kolbászolok le a hitvány gépemre... de leginkább a NokiaPC Suite, OVI és NSU-ban nem bízok én...
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
-Maci-
addikt
Aha, most írod le sokmilliomodszorra, hogy mekkora fos az E52! Nem unod még? Akkor írd ki aláírásban oszt kész! Nem kell itt csinálni a feszkót, felfogtuk, hogy csalódtál! Cserélde el! Ez egy mobiltelefon, nem egy Airbus A380-as, amit ha megveszel nem cseréled le 2 hónap múlva...
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Ez a turbosim [állítólag]állítólag viszi az E52-t is. Próbálta már valaki esetleg?
[ Szerkesztve ]
"Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
kofee
tag
válasz old rocker #8085 üzenetére
Hello!
Köszi a hasznos tanácsot!
Pont most tapasztaltam ezt a szitut és nem tudtam mire vélni.
De akkor most már megnyugodtam!
Üdv
-
kelepce
tag
Köszönöm mindenki hozzászólását, marad a szervíz (70 km), remélem egy általuk végrehajtott frissítéssel helyrehozható. Különösebb gondom egyébként nincs a telefonnal, bár hibák azért akadnak. Zavar, hogy kiáll az a két billentyű, sokszor tévesen megnyomom. Gyors billentyűzárra van-e valami ötlet a kikapcsoló gombon kívül? Ezt a lehetőséget kivették a programozható gombokból. Milyen memóriakártya jó bele úgy igazán? Nekem a 4GB-os Kingston kártyámat hajlandó úgy összekutyulni, hogy csak formázással tudok letörölni róla bármit is. A kártya számítógépben rendesen működik.
-
SEFAN84
aktív tag
Ha valaki teljesen balfék szoftverek terén,az tényleg ne otthon frissítsen!Vigye GSM boltba,ahol pénzért ráteszik,UGYANÚGY,mintha otthon frissítenél!Jó nekik a sok könnyen jött pénz!Egyébként NSU elöbb leszedi netröl a szoftot,és csak utána rakja fel a telóra!Tehát net szakadás kizárva,hibalehetőségként!Balfékség kell ezután elrontani a telót!
Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/
-
kelepce
tag
-
SEFAN84
aktív tag
válasz kelepce #8316 üzenetére
Nincs az a teló,amit otthon ne lehetne újraéleszteni(hacsak nem hardveres a gond)Én speciál a hardverekben nem vagyok otthon.Pc-m tápja megadta magát.Kivettem ami 'ép'maradt.De új Pc konfigurációhoz,hozzáértő tanácsát kérem Nem szégyen az!
-
Muton
addikt
mert a travel soon ikon miatt kisebb lesz a földgolyó. amúgy hogy lehet letörölni? mert a telepített alkalmazások között nincs (pedig a honlap szerint ott van), ha meg a megnyitás helyett menü>> eltávolítást választom, akkor meg kiírja, hogy nem lehet eltávolítani
amúgy a marta polski meg ilyenek, azok micsodák?
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
peugeotmate
őstag
válasz GAgyiXyXy #8309 üzenetére
Haverom árul turbo simeket (legújabb 2010-es példányokat), de még mindig nem viszi a 2008.11.havinál újabb szoftverű Nokiákat! (Most próbálta ki a trés N97-en, és nem működött!) Inkább a vevő tájékozatlanságának tudható be, hogy azt írja, hogy megy az újabbakkal is! Nem szabad az eladóknak bedőlni, mert őket úgyis csak a pénzed érdekli...
meg
-
GAgyiXyXy
aktív tag
válasz peugeotmate #8319 üzenetére
Köszi!
Ismerősönek ajánlottam a telót, látott egy trést jó áron, de ő vodás.Akkor kakukk.
Az enyém pannonos, remek előfitetéssel, el nem cserélném csak egyi lyenre, aminek a híváslistája jó Kollégám vár az e51-re, ami szervizben van, abban állítólag jó...."Syd Wichowsky szegedi szabadságharcos, aki a Szovjetúnióba emigrált"
-
peugeotmate
őstag
válasz GAgyiXyXy #8321 üzenetére
Sajnos (vagy szerencsére) a Nokia újabb szoftvereit egyenlőre nem lehet függetleníteni TurboSIMmel. Én is vettem volna pannonosat jóáron, de mivel trés vagyok, ezért inkább már függetlent vettem, mivel a tréseket akkor tájt nem mérték sokkal jobb áron mint a gyári függetleneket. Meg most nem kell letiltástól sem tartanom és az új szoft is előbb a készülékemre kerülhet!
Egyébként ha a kollégád e51-e Nokia szervízben van, akkor valószínűleg ( 99%) annak az esélye, hogy frissítik a szoftverét a legújabbra, ergo nem fog menni TurboSIMmel!
meg
-
SEFAN84
aktív tag
Én a Smart Setting-et nem ajánlom,mert nagyon zabálja a memóriát,és mikor fennt volt,mindig az óránál kiírta,h.memória megtelt,és elfeljtette a beállított riasztást.Inkább leszedtem,azóta nincs ilyen gondom!
-
old rocker
veterán
rossz, a frászt
Sefn: érdekes. Nekem a Smartsettingssel sosem volt ilyen tapasztalatom.
(Hacsak nem valami tengeri halazott példányt raktál fel. Mert én ezt a programot eddig mindegyik telefonomra megvettem,nem egy borzasztó ára van és nagyon jól kiegészíti a készenléti ikonokat. A legújabb verziónál már kontaktokat is lehet gyorsmenüzni.)
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
sonkamiki
tag
Ez a Nimbuzz progi KIRÁLY!
Csak most mertem felrakni,mert kellett egy "csevegő" program! Skype is és az MSN is tök jól működött WLAN-on keresztül is!
Volt egy 6 órás utam,busszal, Kaposvárról hazafelé és teszteltem a telót! Kb 2 órát néztem videóklippeket, 1 órát rádióztam, csináltam 60-70 fényképet, és kb 1 órát folyamatosan ment a GPS is /már az ingyenes verzió / ! Előző este raktam fel töltőre és ennyi használat után is a töltöttsége max-on van ! Tetszik !
Én XP-vel és Vista-val is frissítettem már a szoftverét,minden gond nélkül,igaz nem WLAN-on!
Nekem sikerült egy 8Gb-s Class 6-os Nokia kártyát szereznem egy bizonyos "árusító" oldalról és teljesen korrektül működik! 2700Ft-ért szerintetek sok volt??? Ezért kell Nőktől vásárolni !
Nekem eddig még problémamentes a telefon! Lassan 4 hónapos! -
SEFAN84
aktív tag
válasz old rocker #8324 üzenetére
Elég a telefont megvennem,nemhogy még programokra is költsek.Asszonyra nem maradna
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz peugeotmate #8322 üzenetére
Jó készüléknél eljátszod a nagy halált (BT megszakad/lefagy), valószínű kicserélik a főpanelt, így mindjárt független készülékhez juthatsz...
-
Newyorker
addikt
Hogy áll az arány az új szoft felrakása és a régi szoft. fent hagyása ügyében?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
jege84
csendes tag
Valakinek ötlete?? Hogyan lehet átállítani, hogy a levelezés a memóriakártyát használja, ne a telefonmemóriát?
Köszi!
Jege
-
GAgyiXyXy
aktív tag
C: meghajtó
Azt írtátok, hogy az egyéb fájlok csak 4 ujjas resettel törlődnek.Kérdem én, a sis alkalmazások törölhetők? nekem van 20M. Mi lehet? telepítőket fenn hagyja?
-
GAgyiXyXy
aktív tag
Na megjött pannonhoz a 031.012-es fw....
-
applause
aktív tag
Zolar!
Ez biztos, hogy a főpanel cserés telefon független? Nem tudom kipróbálni, mert szervízben van. Az új 31-es fw-vel lehet frissíteni? Azért kérdem mert a kódjára nem ad frissítést a nokia oldal.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300, MacBook Air M1 2020 Sequola
-
hfrici
aktív tag
Sziasztok!
Beletelt pár órámba,de az NDrive fent van a telón,és sikerült licenszelni isHolnap tesztelem is
[ Szerkesztve ]
-
hfrici
aktív tag
válasz peugeotmate #8340 üzenetére
Nem csinálták meg,már kész van,csak az E52-vel nem lehet minden betűt bevinni a kódolásnál.Kb fél napi agyalás után rájöttem,hogy ezt ki lehet játszani.
-
Bári
tag
Helló!
Gondolkodom egy ilyen telefon vásárlásán, de lenne pár kérdésem. Kérnék pár személyes tapasztalatot a következő kérdésekben:
- Több tesztben panaszkodnak, hogy a beépített zajszűrő túl buzgó és a beszélőt is szűri. Ez mennyire zavaró, mennyire gyakran jelentkező probléma?
- A telefon mennyire bírja a gyűrődést? A kamera része nem védett és a viszonylag olcsó hátlap sem takarja, ez gondot jelent? Továbbá a Nokia fémfényű díszítései mennyire kopnak?
- A telefon Navigációs és WLAN netes része mennyire jó? Mielőtt mindenki netbookot akarna velem vetetni, szólok, hogy külföldre utazom, ahol a telefont könnyebb nap mint nap magammal cipelni, mint egy netbook plusz telefon párost. Mennyire használható a telo e-mailek megnézésére és minimális navigációra?
- Az Ovimaps térképeket ha előre letöltöm mennyire eszi a memóriát?
- A fényképezőgép része a telefonnak azért szükség esetére jó nem (a tesztek nem igazán dícsérik)?A válaszokat előre is köszönöm!
-
csab2
veterán
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy reset után az eredeti verzió lesz a telefonon. Az új - 31-es - szoftban is az eredeti verzió van benne.
Gagyi:
A sis alkalmazásokat az alkalmazáskezelőben egyenként is törölheted. Ezek a szimbian nyelvén írt programok egyébként.
Ilyen hamar megjött a pannonos fw? Az igen![ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
SEFAN84
aktív tag
Beépített zajszűrő az új szoftal már frankon működik.Azóta senki nem panaszkodik,h.nem halja,nem érti amit mondok.Az új Ovi maps-al végre teljesen ingyenes a hangos navigálás is.Teljesen jól működik.Nem dobja el a jelet.Új szoftnak köszönhető a frankó,és végre ingyenesen is használható E-mail kliens(g-mail fiókom frankón kezeli).Külsőleg nekem a hátsó fém lap karcolódik,máshol még kopás nyom sincs.Nem használok tokot,és aktívan használom!Nem mozog,nem recseg.Nagyon jó teló!
Szerk.Kamerától ne várj túl sokat,de világosban szép képet csinál.Este reménytelen![ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
Röviden válaszolnék a kérdéseidre (ha többet akarsz megtudni, olvass vissza a fórumban)!
Zajszűrő: Nos én nálam egyáltalán merültek fel gondok vele! Szerintem nem túl gyakori probléma, de sajnos sohasem lehet biztosan tudni! Ha viszont nincs vele gond, akkor nagyon pöpecül használható telefonálásra eme készülék!
Gyűrődés: Ezen a téren nem igazán remekel a telefon! Sokaknak (a fórumozók többségének legalábbis) felmerül probléma az alsó keret lötyögésével vagy a számbillentyűk nyekergésével! Nekem is egy kicsit nyiszorog alul a keret, de a gombok mára már nem nyekegnek (pedig eleinte még aggódtam emiatt)! Hátlapon a Nokia felirat kopik egy kicsit nálam, de nem vészesen egyáltalán! Ha tokban tartod a hátlap sem karcolódik!
Wifi, GPS: Ezen a téren nagyon rendben van a telefon! WLAN vevője érzékeny és stabil! A korábbi mobilokhoz (pl. e51, 5800-hoz) képest érezhetően gyorsabb! GPS megfelelően működik nálam (egy sikeres Hard Reset után, előtte nem volt hajlandó megfelelő számú műholdat találni).
OVI Maps: Nálam az (átlagosan szabad) 40 RAMomból 13-mat eszik meg. De nem lassul be tőle a telefon!
Kamera:Szükség esetére tökéletes![ Szerkesztve ]
meg
-
csab2
veterán
- A zajszűrő funkcióra már itt is panaszkodtak. Én nem tapasztaltam vele problémát ill. senki sem szólt, hogy rosszul hall.
- Nem ütésálló telefon. Az összeszerelés minősége nem tökéletes, vannak nagyon rosszul összerakott darabok. A kamerát nem védi semmi, ez akkora probléma, mint az összes többi telefonnál (amelyeknél szintén nem védi a kamerát semmi). Nekem nem nagy gond, mert én a zsebemben csak a telefont hordom, semmi mást. Nekem 3 hónapja van meg a telefonom, ez alatt az idő alatt nem kopott.
- Ritkán használom a GPS-t és a WLAN-t is, és nincs is összehasonlítási alapom. Működnek. Nekem a GPS nagyon tetszik, mert ez az első ilyen cuccom. Baromira jó, hogy a térképeket előre le lehet tölteni a kártyára, így nincs adatforgalom használat közben. Az meg még baromira jobb (bocs!), hogy ingyenessé tette a Nokia a navigációt. Az is tetszik, hogy plusz szolgáltatásai is vannak a Térképeknek, melyek szintén ingyenesek. Szerintem grafikusan is jól néz ki. Szóval szerintem állat. Gyorsan talál műhold jelet is. Szerintem jól használható a telefon navigációs része. Emaillel annyi bibi van, hogy - személyes tapasztalatom szerint (is) - a Nokia Messaging szolgáltatással igazi a telefon email része. Nekem anélkül megbízhatatlan volt. Vele viszont nekem tökéletes.
- A következő kérdésedet nem igazán értem. Az adott ország térképét előre letöltöd a memóriakártyára. Mo. térképe ~62 MB + hangutasítások ~7 MB. Maga térkép program a telefonmemóriából kiharap 8 MB-ot.
- A fényképezőgép arra jó, amire egy mobiltelefon kamerája való: megörökíteni valamit, ha éppen nincs nálad fényképezőgép. Célnak megfelel, vannak sokkal jobb kamerával rendelkező telefonok is.Remélem, segítettem! Itt a fórumban egyébként ezekről már milliószor volt szó, a keresővel próbálj meg visszakeresni!
Szerk.: látom, közben megelőztek, de gondolom ez nem baj
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Newyorker
addikt
E52-t aranyban létezik már?
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
old rocker
veterán
Az új szoft után bátran merem ajánlani bárkinek. Nekem 7 hónapja van meg.Gondom nem volt különösebb vele,az e-mail kliens beállítás és működésnem a telefon,hanem a nokia és a szolgáltatók közös sara. Regényeket írtam róla, mi vele a probléma, olvass vissza. Röviden:ha van net előfizetésed + Nokia Messaging előfizetésed, ez együtt té-nél kb. 1200, pannonnál egy ezres, akkor gyakorlatilag egy PC E-mail fiójával csaknem egyenértékű szolgáltatást kaphatsz.Anélkül a meglevő fiókokat egy g-mail fiókban célszerű "összegyűjteni", és ag-mail címet a telefonra feltelepíteni.
A többit bőven leírták. Az összeszerelés minősége valóban hagy kívánni valót maga után, darabonként eltérő. Az enyémmel pl. semmi gond nem volt eddig, most néha-néha billen egyet a hátlap.
Mérsékelten ütésálló.
A frissített szoftverrel, az ehhez a tipushoz ingyenes navival és a maratoni akkumulátorral szerintem felküzdötte magát az első helyre.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest