Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
detri
aktív tag
Sziasztok, ma vettem egy E51-et. Nem volt még ilyen normális telefonom, kicsit nehézkesen ismerkedünk.
Wifi működik, de állandóan vodafone-nal akar csatlakozni, ha böngészőre megyek, vagy SMS-ben kattintok egy linkre. Hol tudom neki megmondani, hogy ne foglalkozzon semmi más kapcsolattal, csak wifi-vel?köszi,
d. -
detri
aktív tag
Megvan, köszi!
Kell telepíteni vírusirtót? Mit ajánlotok?
Próbálkozom a Fring-gel, és nem tud csatlakozni a skype. Megadom a usernevet, jelszót, és csatlakozni próbál percekig, de nem sikerül neki. Pedig megy alatta a wifi rendesen. Mi lehet az oka?köszönöm,
d. -
detri
aktív tag
Érdekes, most meg gond nélkül belépett a Skype. Semmit nem állítottam pedig rajta.
-
detri
aktív tag
válasz Zoli329 #1329 üzenetére
Sziasztok!
Nekem sem törli, hiába mondom neki, hogy telefon és szerver. Csak akkor tűnik el, ha törlöm a gmailből. Ez nem annyira zavar egyébként.
Az viszont kicsit igen, hogy miért nem marad csatlakozva, ha piros gombbal megyek ki a nyitóoldalra?
És az meg nagyon zavar, hogy _nyikorog_ a navi gomb! Tegnap vetem a gépezetet, ma délutánig töltőn volt, szóval nem egy agyonhasznált darab. Más is tapasztalt már ilyet? Szerintem hülyének néznek, ha visszaviszem emiatt, pláne, hogy nappali zajban az üzletben biztos nem is zavaró. De még érezni is lehet egyébként.Még egy kérdésem lenne. Gmailt állítottam be, és engedélyezve van az automatikus értesítés, de mégsem értesít. A használati útmutató szerint az "Automatikus letöltés beállításai"-nál 5 menüpontnak kellene lenni, de nekem ez a 3 hiányzik:
-Letöltés napjai: Válasszuk ki azokat a napokat, amikor e-maileket szeretnénk letölteni a készülékre.
-Letöltés órái: Adjuk meg órákban azokat az időpontokat, melyek között az e-mailek letöltődjenek a készülékre.
-Letöltés intervalluma: Válasszuk ki az új e-mailek letöltései közötti időtartamot.
Nálatok megvannak ezek a menüpontok? Ezeket ha nem állítom be, magától nem is jelez soha??Köszi a segítséget,
d.[ Szerkesztve ]
-
detri
aktív tag
Sziasztok!
Wifivel van problémám, hátha tudtok segíteni.
Otthon gond nélkül csatlakozott (WPA), itt az irodában meg nem akar, pedig szintén WPA. Megtalálja, megadom hozzáférési pontnak. De mégsem tud csatlakozni, azt mondja, hogy "Nem található WLAN hálózat". Pedig de. Nem értem mi baja van.Megpróbáltam megadni neki minden infót, ahogy adamsys leírta, de a helyzet pont u.az.
Hozzáférek a router beállításaihoz, mit kellene megnéznem?Köszi,
d. -
-
detri
aktív tag
válasz Joe bácsi #1367 üzenetére
Baszki, most elkezdtem ott óvatosan nyomkodni, és nekem is. U.azt a nyikorgó hangot adja ki, mint mikor a navigációs gombot nyomkodom.
A 3 napos cserét hogy kell számolni? Ha kedden vettem, akkor pénteken még jó vagyok? Vagy Kedd-Szerda-Csütörtök? Nekem logikus lenne, ha még péntek is beletartozna, csak nehogy ott égjek be. Egyébként sem tudok jól vitatkozni ilyen esetben.üdv,
d. -
detri
aktív tag
Sziasztok, kicsit utánanéztem ennek a 3napos csere dolognak. A fogyasztóvédelem oldalán a fórumon válaszolt arra a kérdésre vki, hogy tényleg létezik-e olyan törvény, hogy szó nélkül vissza kell vennie az eladónak:
"Létezett, de már nem. Most valahogy így néz ki: 3 munkanapon belül lehetőséged van cserét vagy ha nem lehetséges, visszavásárlást kérni, de csak ha meghibásodott, és csak ha jótállás van rá. Ez mindössze annyi előnyt jelent a jótállás későbbi, 3 napon túli részével szemben, hogy nem vagy köteles megvárni a javítást."Tehát ott vagyunk, hogy mondhatja nekem az eladó, hogy haggyukmá' nyikorog, oszt'?
Egyébként most vettem észre, hogy az enyém pixelhibás is. Pixelhibára vonatkozóan van vmi vállalt gari?üdv,
d. -
detri
aktív tag
Sziasztok, egyszer már próbálkoztam itt a kérdéssel, hátha azóta tud vki segíteni.
Nagyon esetleges, hogy tudok-e csatlakozni wlan hálóra. Otthon is, irodában is wifi router van. Otthon gond nélkül csatlakozik, és megy is rendesen. De az irodai routerre nem csatlakozik, pedig mindkettő WEP, még shared key is u.az.
Hozzáadom, mint hozzáféséri pontot, megadom a kulcsot, elfogadja. Ki is írja szépen, hogy "Talált wlan: XYZ". De mikor pl böngésznék, vagy pl. csaltlakoznék gmailre, azt írja ki, hogy "Nem található WLAN hálózat". Pedig de, ott van, meg is találja. Csak mikor csatlakozni kellene akkor mégis azt mondja, hogy nem talál.
Próbáltam már szabad hálózatokkal is, 10-ből 1-re ha csatlakozik. Általában az eredmény u.az, mint az irodainál.
Ez elég nagy baj, mert a wifi miatt vettem ezt a telót.Tudja valaki mi lehet a megoldás?
Köszönöm!
d. -
detri
aktív tag
Kösz a választ! És az mitől lehet, ha nem kapok IP-t? Hogy lehet ezt ellenőrizni?
Nem tudom, hogy ez lehet-e a hiba, de az biztos, hogy az otthoni és az irodai router (igaz egyik edimax, másik asus) beállításai teljesen u.azok, és mégis, otthon csatlakozik, irodában nem.
Pedig valószínű, hogy mégis a router lehet az oka, mert ez a teló már egy kicserélt darab (nem emiatt), és a másik pont ezt csinálta. De akkor sem tudom, hogy mi lehet a gond. -
detri
aktív tag
MAC szűrés biztosan nincs. A beállítások alatt a titkosítást értettem, gyakorlatilag más nincs is állítgatva a routeren. Az ASUS (pontos típusát nem tudom most) van az irodában, arra nem tud csatlakozni.
De nem védett hálózatra is egyre tudtam csatlakozni eddig, pedig próbáltam rengeteget. Az eredmény mindig u.az: beállítja hozzáférési pontnak, aztán mikor csatlakozni kellene azt mondja, hogy nem található wlan hálózat.köszi!
d.[ Szerkesztve ]
-
detri
aktív tag
Nem vagyok járatos a témában, de gondolom azért nincs eredeti Nokia gari, mert külföldről hozzák a telót. Nyilván kellett legyen hozzá ebben az esetben is Nokia gar (a GSM boltnak meg is van), de nincs kedvük 2 évig vállalni a kockázatot, hogy kirohangáljanak a hibás készülékkel.
Én egy Vodafone üzletben (nem márkakereskedés, hanem kirendeltség, vagy mi, nem tudom hogy hívják az ilyet) vettem független E51-et 1 év garival. A dobozon és a kamera lencséjén lévő fólián is van egy "TIM" felirat, aki olasz szolgáltató...
Egyébként nem igazán érdekel, hogy honnan van a telefon, de az azért zavar, hogy a gombok alatt van egy nem is kicsi "UMTS Hi-Speed" felirat fehérrel, amit nem tudok eltávolítani (nem is hoztam volna el, ha nem cserekészülékként kapom, nem akartam emiatt megint szívózni).üdv,
d.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs