Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucus
csendes tag
válasz
pengemetal #2633 üzenetére
Köszi a segítséget, így tényleg jó.
-
bucus
csendes tag
Na, jól megkaptam a magamét.
De legalább okosabb lettem, köszi a tanácsokat. Nekem olvasószemüveg kell, ami alapból nincs rajtam, mert orra bukom benne, ezért ha hívásom jön, jól jönne a nagy kép, mert a nevet nem látom. Bár ez az én egyéni problémám, meg különben erre is van program.
A hívó listában nem láttam a füleket, úgy látszik szemüveget kell cserélnem, de ez így tényleg jó. (Lehet, hogy el kellett volna olvasni a leírását a kütyünek, szórom a hamut a fejemre...) -
bucus
csendes tag
Hát a "nem okos" 6300 alapból tudja a teljes képernyős index képet, amikor hívás érkezik. Az E 51-nél szinte felismerhetetlen a kép, olyan kicsi. Persze tudom, fel lehet rakni programot erre, de hát azért mégis...Na meg a 6300-nál a hívógomb megnyomásakor nem csak az utóbb hívott számokat látom és hívhatom vissza, hanem a bejövő hívásokat is elérhetem, és visszahívhatom. Itt nem! Aztán meg ha az E51 névjegyzékébe beütök egy betűt, nem csak a vezetékneveket látom, hanem bekevernek a keresztnevek is. Ha ez plusz szolgáltatás, örülök neki, de engem rendkívül zavar. Legalább be lehetne állítani tetszés szerint, ha ez egy okos telefon. Ez csak néhány észrevétel, midkettőt használom, persze az E51 tényleg sokat tud, más kategória, de a napi telefon használat során nem mindenben praktikusabb, azt tudhatná alapban, mint az egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Androidos fejegységek
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest