Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
V1d0N
csendes tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen hibái vannak a telónak, hogy valamilyen softverrel le tud-e játszani divixes, esetleg másmilyen videókat, és milyen az érintőkijelző?[ Szerkesztve ]
-
V1d0N
csendes tag
A T-s nokia 5800 Nokia garis?
-
V1d0N
csendes tag
Valaki tudna dobni egy linket, hogy melyik a legjobb Garmin progi, mert a nokiaprogramok.hu-n annyi van és lövésem sincs, hogy melyik kell.
-
V1d0N
csendes tag
A GPS hogy működik? Feltettem a Garmin progit, de azt írja ki, hogy GPS-készülék nem található. Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a gond?
-
V1d0N
csendes tag
válasz CASper666 #7335 üzenetére
A bluetooth be van/volt kapcsolva, de nem jó, mert mikor elinditom választhatok, hogy
-Vásárold meg és gyerünk!
-Kipróbál. kezdete
-Termékkód megad.
-Csatlakozás a Garmin GPS rendszerhez
Ha az utolsóra nyomok akkor GPS-készülék keresése, majd azt irja ki, hogy GPS-készülék nem található. Ha kicsit nyomkodok a menüben akkor azt írja ki, hogy A csatlakozás csak Garmin GPS-eszközhöz megengedett. :/ Lehet, hogy a program nem jó?A filmeket hogy érdemes konvertálni, hogy ne szaggasson?
[ Szerkesztve ]
-
V1d0N
csendes tag
Köszi szépen, most már jó a GPS. (Sokat kellett várni. ^^)
Egy filmet átkonvertáltam 640 x 480ba 30 fps mp4 formátumba és akad a SmartMovieval. Valami tipp?
Szerk.: RealPlayerrel nem akad. :/
[ Szerkesztve ]
-
V1d0N
csendes tag
nem tud valaki egy működő mobil MSN progi linket dobni? Már 2 progit kipróbáltam, de nem csatlakoznak fel.
-
V1d0N
csendes tag
A telefonra van N-gage progi?
-
V1d0N
csendes tag
Ha a mem kártyáról, vagy a telefon mem-ből kitörlöm az olyan mappákat, amik üresek akkor a telefonnak nem lesz baja?
-
V1d0N
csendes tag
Mikor jön/jött ki az új firmware, mert nekem a nokia software updater nem updateli.
-
V1d0N
csendes tag
Ha otthon gyári nokia softverrel, USB-n keresztül lefrissítettem a T-s telefont akkor ugrik a garanciája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest