Hirdetés

2019. szeptember 22., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17) bot1978 válasza dark2 (#13) üzenetére


bot1978
(aktív tag)

Azért inkább aggódj. Legalább ilyenkor nyár végén a gyerekek miatt. Ilyen VGA árak mellett a diákmunka szerény kis fizujának nagy része el is megy a VGA-ra.
Apa persze megvette a celeront a legsoványabb lapban anno újonnan magának, "kinőtte" gyerek megkapta, száz éves már minden és most beletesz Pistike ebbe a konfigba egy 1060 VGA-t, meg egy i7-et, mert ha utolsó BIOS-al megy benne az i7, akkor az bele való és mivel olyan régi a lap, hogy már az i7 is olcsó bele az i5 szóba sem kerül. Aztán ha blokkja van még pláne megpróbálja emelni a feszt meg az órajelet.
Na, pont ilyenkor kap nagy feladatot egy VRM, aztán ha mellé még a gyári CPU hűtő hűtését sem pótolja és még nyár végén meleg is lesz még a szobában is akkor simán térdelhet apa alaplapja pikk-pakk. Nincs ez túlmisztifikálva annyira. Inkább aggódjon csak, az kevesebbe kerül.

A digitális kripto a semminek az a formája, amit még ki is lehet számolni, ezért Te kiszámolod a semmit, mert mások azért fizetnek, hogy eltüntethessék a valamit.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.