Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radioactive
tag
Repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg... Hát ízlések és pofonok persze, de el kell ismerni hogy Stockton az 1990-es évek legjobb irányítója, és amennyiben a statisztika (!), és én (mert persze ez is kicsit szubjektív dolog) nem tévedünk, akkor az NBA történetének legjobb PG-je is. A Jazz az ő ideje alatt mind a 19 szezonban, amíg ott játszott eljutott a playoffba, ez nélküle nem ment volna, és ne feledjük hogy all-time leader labdalopásokban és ha jól emlékszem asszisztokban is. No meg ne feledjük a 24 asszisztját a playoffban ami azóta is egy rekord egy meccsen. Malone is elképesztő volt, egy gyűrűt megérdemeltek volna. De szerintem így is emlékszik rájuk sok mindenki, mint ahogy mi most. Bár ne tagadjuk, nem hiába volt Stock beceneve a "Nasty", hiszen mindig ott volt vmije az ellenfélben, könyök, minden Én is így nyomom, nem hiába, amikor tanultam kosarazni ő volt a példa
[ Szerkesztve ]
"Genius by birth, Evil by choice" - "Te csak ezt tudod szajkózni hogy reklám reklám? Ez könnyű, bejövök ide és madár, madár..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest