Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakoo
tag
válasz Geri Bátyó #24800 üzenetére
Gerikém majd megkapod fénypostával
A modern mũvészetet épp olyan nehéz megérteni, mint a cselekményt követni a betũlevesben.
-
művésznő4
senior tag
válasz Geri Bátyó #24800 üzenetére
Nincs ám elfelejtve. Sőt, a hosszú leveled sem! Most hétvégén neki kezdek mindenképp a válaszhoz, de a mostani hetem iszonyú húzós... Hétköznap abszolút semmire sincs időm. A leveled is eszemben van ám. A héten, de legkésőbb jövőhéten rendezem.
-
művésznő4
senior tag
válasz SzalaiG #24803 üzenetére
Mármint a Legjobb Blogért?
Ha tárgyi jutalomra gondolsz (kupa, vagy valami), nem, ezt nem kaptam. Viszont annál jobban esett nekem az emberek bizalom és nagy elismerés...na, meg hogy kikerült nevem a díjazottak közé, a gratulációk, stb. Ez nekem mindennél többet ér.Amúgy ha jól tudom, Talmi és Zodi viszont kaptak kupát...
-
Geri Bátyó
addikt
válasz művésznő4 #24802 üzenetére
Rendben!
Valószínűleg most pár napra eltűnök megint. Tegnap este kaptam meg a munkát, de nincs rá 3-4 napom. Péntek estére kész kell lennem vele. Szombaton meg megyek átnézni, kijavítani az esetleges hibákat és kinyomtatni. Utána meg valószínűleg lesz egy hosszú beszélgetésem, olyan éjszakába nyúló. Vasárnap pedig szerintem már csak bambán nézek magam elé!
Jók legyetek!
Wic-et pedig nem széttépni! Osztozzatok meg rajta igazságosan!
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Wictor
őstag
válasz Geri Bátyó #24807 üzenetére
Jó munkát, kellemes(ebb) hétvégét!
Egy olyan kérdésem lehetne gyorsban, hogy az AI7-es elbírja a HD3850-es kártyát? Kicsit fejlesztek rajta, ha összejön, amit tervezek, meg kap 2 db 1 GB-os memóriát is. Meg a SuperB / Corsair CX400 is alakul.Miért szakad ez a kötsög hav?!
[ Szerkesztve ]
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Wictor #24808 üzenetére
Hogyha találsz 3850-ből AGP csatolóst, akkor igen, de nem vagyok meggyőződve róla, hogy létezik (szerintem csak PCI-express csatolós van). Ráadásul már a HD2xxx szériás AGP kártyáknak is gondok voltak a driverekkel.
Az is kérdéses, hogy a proci ki tudná-e hajtani azt a kártyát. Szerintem kevés hozzá.
Memóriát csak akkor cserélj, ha feltétlen szükséged van 2GB memóriára. Ami most van benne, az nagyon jó cucc (igaz, csak 1 GB) és nem vagyok biztos benne, hogy DDR 1-es memóriából kapsz jófajtát normális áron.A CX400-al jók a tapasztalataim, de a Szuperb 460 olcsóbb és nem rosszabb.
[ Szerkesztve ]
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Wictor
őstag
válasz Geri Bátyó #24810 üzenetére
Értem, köszönöm a választ és elnézést, hogy ilyenekkel zaklatlak, csak Benned bízok, Tiéd volt, értesz hozzá...
AGP-s van belőle, ha jól láttam az árlistában, de ha nem tuti, hogy kihajtja, akkor inkább elvetem az ötletet. Memóriából sem létszükséglet a több, csak gondoltam valamit csak dobna a teljesítményen, Win7 igencsak sokat zabál belőle. Találtam Kingston-t és Kingmax-ot egyaránt, az árakon felröhögtem, de simán beleugrottam volna, ha most nem mondasz mást, úgyhogy köszönöm, hogy nem a hülye fejem vitt megint.
Igazából vártam némi kp-t, csak nem jött meg. Úgy volt, hogy teljesen kész állapotra hozom a PC-t, itthoni/munkagépnek lett volna használva, anya is hozzáfért volna, én meg venni akartam egy Lenovo Y560-ast, pusztán energiatakarékosság céljából is, de a sors mindig közbeszól. Viszont akkor hagyom így a gépet, sokat úgysem játszok, inkább filmre, netre használom, arra meg bőven elegendő.
Most nézem, ezt inkább privátban kellett volna küldenem.
-
Geri Bátyó
addikt
válasz Wictor #24811 üzenetére
Most is Kingmax van benne, de 500MHz-es, nem 400-as (jó eséllyel azt lehet kapni mostanság). Ezzel bőven mehet a tuning. Hogyha 3200-on megy a proci, a memóriák 460-on, úgyhogy még tartalék is van benne.
A 3850-el nem lenne gond, de szerintem a teljesítményének max. 60-70%-át tudnád kihozni belőle ezzel a procival.
A Win7 azzal gazdálkodik, ami van és elég jól bánik a memóriával (nálam foglal vagy 1.5GB-ot a 6-ból, de ha százalékosan nézed, az 25%)"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
-
maláj
addikt
sálálálálálálálálálá
-
Klemens
őstag
Sziasztok!
Mizujs itten, felétek, veletek?
Gondoltam benézek."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
-
Klemens
őstag
válasz Wictor #24819 üzenetére
Nem a T a szemét, én csináltam baromi nagy számlát.
Na igen... a munka. 3 hónapja már nem szerelő vagyok, hanem gumis.
Egész nap a 80-100kg-os kereket gurimgatom, fújom, sütöm, írom a számaikat. Nagyon televan vele már a tököm.
Meg amit már megcsinálnak...
70 autó van kint forgalomban amin nem jó az áramtalanító kapcsoló, ergo nem lehet áramtalanítani őket és egy esetleges tűz esetén baromi nagy gáz.
A Volvo-k, jobban mondva a 7700-as Volvok fékei nagyon gagyi állapotban vannak, némelyik autó 0 fékerővel van kint forgalomban.
Meg az ilyen hasonlók mennek a BKV-nál..."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
maláj
addikt
na lányok aktiváltam a skype accomat
-
Bling95
őstag
nemhűlnétek le kicsit?
-
geprombolo
őstag
Mi van itt? Globális felmelegedés?
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
maláj
addikt
én + gyalog járok mindenhova - na és akkor was ist los
-
művésznő4
senior tag
Sziasztok, most keltem fel!
Jó éjt! -
művésznő4
senior tag
válasz talmida #24844 üzenetére
Akkor mi előrébb vagyunk tőletek 7 órával? Bocsánat, de ezt az időeltolódásos dolgot sosem tudtam pontosan, hogy mennyi a különbség köztünk...
Nem, nem azért keltem fel amúgy, mert mentem volna valahova vagy ilyesmi...hanem, mert felriadtam arra hajnali 3-kor, hogy számítógép bekapcsolva maradt és mindenki más már édesen szundít körülöttem... Alaposan bealudtunk, úgyhogy felkeltem, hogy kikapcsoljam.
[ Szerkesztve ]
-
Klemens
őstag
válasz talmida #24841 üzenetére
Ezt mondjuk nem úgy kell érteni, hogy egyáltalán nincs rajta fék, mert akkor azért nem tudna megállni, hanem 1-2 féknyeregnek nincs fékhatása, bár... ez is elég egy 17 tonnás autónál...
Igazából csak benéztem.
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
művésznő4
senior tag
Sziaaa Klemeens!!!
Pont gondoltam rád a napokban. Rég jártál erre. Minden okés veled, jól vagy?
Helgával újra együtt???? Húúúú, nagyon örülök nektek!
Pont pár napja néztem meg a képeidet FB-on. -
-
művésznő4
senior tag
válasz Klemens #24848 üzenetére
Akkor nem véletlenül voltak kint a képei az adatlapodon... Tudtam ééén!!!
Egy igazi maci mióta hátrál meg egy kis mandula műtéttől?
Hidd el, utána sokkal jobb lesz, ha kiveszik. Nem fogsz szenvedni tőle és nem is betegszel meg annyiszor. Mondjuk nekem még nem vették ki, de sok mindenkitől azt hallottam, hogy a műtét után lényegesen jobban érezte magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest