Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [Mr. Y:] Cubot S500

Hozzászólások

(#1) Csapoati


Csapoati
nagyúr

Egy felsőkategóriás modellel? Hát, habár az alja, de ez már ott van.

Ezt nem tudom értelmezni egy MT6735-ös 2 giga RAM-os készüléknél. Valamint azt sem, hogy szerinted ez a Cubot szebb képeket csinál az S7-nél (vagy ez csak félresiklott az írásnál és fordítva kéne érteni?). Az írás maga nem rossz, bár erős elfogultság érződik a telefon iránt.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#2) Huroq


Huroq
senior tag

Ezt a kamerát egy S7-hez hasonlítani egész nagy tulzásnak érzem.
Szerintem a nyomába sem ér, főleg ha megnézem az eredeti képeket amiket felöltöttél.
Sajnos az írás stílusa sem igazán fogott meg, de ez egyéni.
Ettől függetlenűl sok sikert az írásokhoz.

(#3) Mr. Y


Mr. Y
senior tag
LOGOUT blog (1)

A Quad-core-os 64Bites SoC-al rendelkező 2GB RAM-os készülék nem tartozik már a középkategóriába. Lehet, év végére már oda fog, de az írás eredetileg még tavaly nyáron készült.
Az S7-re térve; Kamera szempontból amennyivel többet ad az S7 az értékelés egyik oldalán, annyit vesz el a másikból. A Cubot képei élesebbek, az S7-é részletesebbek. Az egyik nappal lő jobb képet, a másik szürkületben. Számomra a pozitív szempontokban a Cubot jeleskedett.
Cikkeim stílusa is tükrözi, hogy írásaim szubjektívek!

[ Szerkesztve ]

But who is watching the guardians?

(#4) Csapoati válasza Mr. Y (#3) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Az MT6735 egyértelműen alsó kategória (sőt, lassan már inkább belépő), a közép az valahol Helio P10-nél és X10-nél kezdődik. 2 GB RAM pedig megint csak alap már az alsó kategóriában (pár belépő szintű cucc maradt 1 gigán csak). Tavaly még rá lehetett volna mondani erre a hardverre, hogy az alsó kategória felső fele, vagy a közép legalsó része. A kamerát meg nem értem, az S7 szerintem nem lehet rosszabb a Cubotnál szinte semmilyen tekintetben, de kamerában főleg nem (Cubotot még nem fogtam a kezemben, sem ilyet sem másmilyet). Mondjuk az S7 képei szerintem is lehetnének jobbak (főleg az S6 után...), és a Cubot pedig meglepően jókat készít a kategóriáján belül (megnéztem eredeti méretben is őket), de ettől még nálam az előbbi képei szebbek. Ettől függetlenül talán mehetett volna címlapos írásnak, oldalakra tagolással meg még egy kis plusz infóval, mert maga a készülék és a márka érdekes.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [Mr. Y:] Cubot S500
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.