Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatorzs
tag
válasz namyang #8901 üzenetére
Ha a gravityboxxal is változtatsz a statusbar-on akkor igen, összeakadhat. Próbáld meg a GB-t kikapcsolni, azután reboot, és utána megnézni, hogy el tudja-e tüntetni.
Én GPE romon vagyok, ott eleve nincs oplogó, sajna nem tudom megnézni.Ja és ha semmiképp sem megy, akkor várd meg a 4.4.4-et, abban gyárilag ki lehet majd kapcsolni állítólag
[ Szerkesztve ]
-
fatorzs
tag
válasz namyang #8901 üzenetére
Bocsi a dupláért, lejárt a szerkesztés.
Beleolvastam az xda-n a topikjába, mások is panaszkodtak arra, hogy nem tudják eltüntetni az ujabb verziókban. Ha mindne kötél szakad, szedd le az xposed repoból az 1.0.4-es verziót, remélhetőleg azzal menni fog.
-
architect26
aktív tag
Láttam ma valakit 2-es metrón du. 15:40 körül kezében egy moto G-vel és valami translationos cuccot nyomott miközben zenét hallgatott. fekete flip tokban volt a moto G-je. Aki felismeri magát annak pacsi
csak ennyit akartam
Per aspera ad astra
-
heidricha
őstag
Akksi időhöz...
Kevés használat mellett (végig WiFi-n) ma melóból 85%-nál indultam haza, ezzel kiegyeznék. Nem is a 85% a lényeg, hanem a <10% per munkanap merülés. Ez szerintem rendben van. Pozíció, vagyis helymeghatározás "takarékos" állásban.
Hazafelé WiFi kikapcs (ez nem szokásom amúgy - keresés elérhető is kikapcs) GPS pontos - volt kis Ingress, az zabál, mint rendesen. 2G/3G-vel játszottam egy keveset, 2G-n az Ingress komoly türelemjáték, nem ajánlom senkinek - viszont szokásomtól eltérően, utána helyhatározót takarékosra állítottam megint.
Az érdekes az nekem, hogy a WiFi hiánya látványosan javítja a fogyasztást, DE még érdekesebb, hogy a GPS ugyan beragadt, viszont szinte semmit nem fogyaszt. Amúgy minden app kilőve, nem csak ami használhat GPS-t, de ténylegesen minden - ami nem service.Greenify is felment napközben, meg is vettem. Letiltottam még pár gyári alkalmazást, már alig van valami. Ezzel elleszek még egy napot talán - ilyen még nem volt, mióta ez a telefonom van. Érdekel, hogy a "GPS beragadás" most már így marad, vagy valamikor majd rendbejön!
Ez nem a teljes nap, reggel a Greenify miatt volt egy reboot.
[ Szerkesztve ]
-
Rotcsa
tag
Jó kis teló, de nekem van pár gondom vele:
1.: Az ébresztő: Amikor ki akarom kapcsolni reggel félálomból ébredve,akkor kifagy a kijelző, semmire nem tudok koppintani, viszont a hang továbbra is nyomja a magáét. Ettől megveszek néha....
2: Néha a power gomb megnyomására nem ébred fel azonnal a kijelző. Ezért megnyomom mégegyszer, majd hírtelen felébred és elalszik újra. Mintha az első parancsra késve cselekedne, majd a másodikat pedig azonnal végrehajtaná.! Van, h jó ideig csak power: on, : semmi, megint power on: ekkor felébred, tappintanám, amit akarok, erre elalszik, Power on: várok, semmi. pwr on: felébred, majd hírtelen megint elalszik ááááááááááááááá!!!
3.:az aksi: nekem is gyorsan merül. Ha 2-3 órát facebookozok egyhuzamba, illetve netezgetek kicsit bekapcsolt gps-el, wifivel, akkor jó, ha 15 órát kibír. Ha nem piszkálom egész nap, akkor olyan 1d 11 órát is elmegy... Ma lemerült, Hazajöttem, le volt még merülve, de a fehér led villogott. Rádugtam a notebookomra , majd bejött az aksi képe, mutatja: 0%, de a villámjel ott van benne, gondoltam töltődik... várok, várok, semmi....
Kihúzom, bedugom újra, semmi. Most átdugtam a gépem helyett egy usb-s aljzattal rendelkező noti töltőbe. A Kábel ugyan az. Semmi... meg sem nyikkan... se led, se akujel, se semmi. Visszadugom a gépbe, semmi. Várok... hátha magához tér valamikor. Volt már ilyen, de nagyon idegesítő, hogy nem tudom, mi van vele![ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
Francia XT1032re kijött a 4.4.4 OTA.
Jelenleg a szerver elérhetetlen:"Oops! You need a data connection to check for updates."
[ Szerkesztve ]
-
veterán
SOS SEGÍTSÉGET KÉREK!
Nyaralni vagyok külföldön, de közben fontos hívásokat is várok.
Ma reggelre kikapcsolt a telefonom, este még 80% körül volt. Nem kapcsol be.
Töltőre tettem, de a LED sem világít rajta.Mit tudok tenni?
Köszi!
-
heidricha
őstag
1. Minden reggel erre ébredek, gyári vekker. Sosem volt ilyesmi, szerintem valami egyéb app okozza, nem az alap rendszer és nem a vekker. Sajna lövésem sincs, mi lehet.
2. Ilyen nekem is volt már, de nagyon ritka. Korábbi telefonokkal is minddel volt párszor ilyen tapasztalatom. Ennek persze az is lehet az oka, hogy nem nyomkodok gombot, a proximity ébreszti a telefont rendszerint. Szintén esélyes, hogy valami lefoglalja a telefont. Ki kellene próbálni, hogy eltávolítani minden alkalmazást, és megnézni pár napig, hogy előjön-e a jelenség.
3. standby fogyasztás egyelőre megoldva, a rendszer alkalmazások felesleges elemei (nyomtatással kapcsolatos, beszélő vackok, G search...) letiltva (jelenleg a G+-is, de ezzel majd teszek egy próbát). Helymegosztás kikapcs, device management kikapcs. Greenify fel - bár csak két semlegesnek tűnő app van benne, a Navfree, és a 2048. Érdekes, hogy jelenleg a GPS utáni fogyasztás sem gond, bár ilyen volt már. Egy két nap után el szokott romlani, meglátom, most meddig bírja.
Akksi merülés / töltési gond eddig nem volt szerencsére. Pontosabban töltési gond csak olyan, amiről aztán kiderült, hogy töltő/kábel okozta.
-
Nalszi
csendes tag
Közben már az enyém is frissíti magát! GB ROM.
-
D4ni
őstag
Felraktam én is sikeresen a GPE Romot. Első Rom cserém volt Hízik a májam, és az a legszebb hogy azonnal elkezdte szedni a 4.4.4-et
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
ghiottone
nagyúr
Kezdek irigykedni, az EU verziós X-en még mindig csak 4.4.2.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Nalszi
csendes tag
Mondjuk őrült nagy változások azért (nyilván) nincsenek... A tárcsázó néz ki meglehetősen másként és tényleg ki lehet kapcsolni, hogy mutassa a szolgáltató nevét, de a "Screen cast" továbbra sem jó semmire például. Ezen kívül megjelent a Motorola Alert alkalmazás, amit nem lévén paranoiás mindjárt le is tiltottam.
-
Nalszi
csendes tag
Elvileg azt kellene csinálnod, hogy miközben töltőn van lenyomod a "hangerő le" gombot és tartod, aztán hozzányomod a bekapcsoló gombot is és mindkettőt tartod TÖBB MINT KÉT PERCIG! Figyeld az időt mert ha minden igaz csak akkor fog történni valami amikor felengeded a gombokat, konkrétan meg kellene jelennie a "Flash Boot Screen" -nek ahol a "Normal Reboot" ki is van választva. Ekkor a "hangerő fel" gombbal el kellene indulnia a telefonnak.
-
PpenoO
őstag
Biztos rosszul kerestem, de nem találtam a választ.
Factory Reset törli az emulált SD kártyát is?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
PpenoO
őstag
válasz Viktor0610 #8930 üzenetére
Sose csináltam ennél a telefonnál factory resetet, pont ezért tettem fel az elöbbi kérdésemet.
-
S-eye
senior tag
tesco-ra is kijött a 4.4.4? Most nem tudom megnézni, gond van a netemmel...
-
veterán
Nalszi, koszonom!
Megyek Neked minimum 2 sörrel!Ahogy írtad, nyomva tartottam több mint 2 percig és láss csodát normál módon elindult. Pedig már lemondtam róla, azon gondolkodtam, hogy jövő héten új telefont kell vennem és milyet vegyek, már egész vad gondolataim is születtek (Nexus, LG, iPhone )
Időkőzben szereztem SIM átalakítót (50 km autózás) mert nálam volt a vesztartalék Nokia 6310i-m , úgy hogy tényleg már temettem szegény G-t.
De most minden fasza. 4.4.4 nem jött meg rá, de ez legyen a legkisebb gondom most.
Szóval nagyon szépen köszönöm!
@#8921, fatörzs: emlékeztem én is a PC-s tippre, kipróbáltam még délelőtt laptop + gyári Moto USB-vel, de nem segített sajna, most a 2 perces nyomvatartás megoldotta, hála az égnek!
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
Sziasztok! Megszabadítottam zolion kollégát a telefonjától, eddig tetszik, viszont majd' egy-egy év apple és bb10 használat után még nem állt vissza az agyam a droidra, így kérdeznék.
tescogazdaságos 16gb modellről van szó, jelenleg 4.4.2 van rajta. bootloader sértetlenségét szeretném megőrizni, viszont ami hiányzik:
- százalékos akkukijelzés,
- program ikonján kis csillaggal-pirospöttyel-benne számmal nyüszítés, hogy ottan esemény van,
- esetleg olyan launcher, amiben nincs programok és widgetek menü, hanem kint van minden a megfelelő mennyiségű oldalon és azon belül lehet játszani,
- időjárás app, ami maximum 1x4-es widgetben mutatja az aktuálist vagy csak ikonja van.
- ha van aktív óra és naptár ikonnal rendelkező launcher, az külön pluszpont
- a fentről lehúzható akármi barban van-e lehetőség arra, hogy a gyorsbeállításokat mutassa alapból? ott van-e lehetőség arra, hogy mint bb10-nél, ha az ikonra böksz, akkor ki-be kapcsolja a funkciót, ha a szövegre, csak akkor visz a menüjébe?
- zseblámpa. legegyszerűbb, legtutibb megoldás. nem kell dallamvillogás meg semmi, on-off, lekapcsolt kijelző mellett is világítson.
Köszönöm előre is a segítségeteket! Ha valahol nem voltam érthető, akkor elnézést, nem aludtam, de legalább vonatoztam ma 5 órát. -
Csapoati
nagyúr
válasz rbalint88 #8942 üzenetére
A notification barra tudok valaszolni: ket ujjal lehuzva a gyorsbeallitasokhoz visz, ahol hosszu nyomasra ki/bekapcsolja pl a Wifit, sima nyomasra meg a menujebe visz.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
heidricha
őstag
válasz rbalint88 #8942 üzenetére
- % lehet, van rá ezer app. a normál kijelzés mellett lesz, nem helyette. Van egy módszer az ikonban megjeleníteni a %-ot, de nagyon apró, és nem emlékszem, hogy kell.e hozzá root
- pirospettyes cucc szerintem nem lesz a megadott feltételek mellett.
- launcher, ami jól esik, hogy ilyen ömlesztett, "Huawey stílust" melyik tud, azt nem tom sajnos.
- Időjárásra kedvencem a "Meteogram Widget" 1x4, vagy 2x4. Vagy ami még kellemes, a LockClock, ami a CM óra alkalmazása, feltehető mindenre szerintem. Van benne csinos időjárás, ilyet tudok adni, ha nem találnád. Marketen azt hiszem, nincs fenn
- aktív óra és naptár ikonnal rendelkező launcher? ezt nem értem, bevallom. ezt 1x1-es widgetnek hvják szerintem. arra gondolsz, hogy jár az óra az indtó ikonban és ha ráböx, akkor felhozza az óra appot?
- quick settings-re kaptál választ
- zseblámpa... erre is van ezer app, nem tudok ajánlani, mert nekem beépített az Xposed/GBox miattNe feledd, hogy az animációkat ne kapcsold ki teljesen!
-
rbalint88
addikt
válasz heidricha #8945 üzenetére
- a %-ba nem halok bele, mert nem merülős fajtából van, Szeged-BP vonatút alatt merült 20% körül végig mobilnetezve, ettől mondjuk röpdösök kicsit. bb is, szifon is padlót fog szinte ennyitől.
- pirospettyről lemondok, de mintha régebben a sonyk tudtak volna hasonlót.
- huawei-féle emotion ui tökéletes számomra, ha különösebb mókolás nélkül rá lehet rakni a telefonra.
- időjárásnál is elég az ikon, ha accuweatherből van olyan, szifonon, bb-n is jó volt, itt is megteszi.
- igen, járós óra, adott napot mutató naptár.
- zseblámpa: a szifonon és a bb-n is a quick settingsből izgatható, nekem az a megoldás tökéletes volt, hogy nem foglal helyet az "asztalon"- bónusz kérdés: a lentről felfelé suhintásra google-t nyitást ki lehet valahogy iktatni? ha már ott van fent a soha el nem tűnő keresősáv...
-
-
Nalszi
csendes tag
válasz rbalint88 #8948 üzenetére
"a lentről felfelé suhintásra google-t nyitást ki lehet valahogy iktatni?"
Root nélkül teljesen nem lehet kikapcsolni, de van elég jó app. amivel egészen kellemes gyorsindítót tudunk belőle készíteni! Home Button Launcher -nek hívják egy teljesen ingyenes gyakorlatilag 0 fogyasztással bíró kis app amiben az a jó, hogy így bárhonnan indítani tudod a kedvenc alkalmazásaidat könyvjelzőidet meg szinte bármit.
Akku kijelzésre Battery Widget Reborn -t ajánlom ennek remek a widget -je, kijelzi az akkut a status bar -on és még tud pár dolgot például van benne torch funkció is ami neked is szintén kellene.
Időjárásra időkép, mégis itt Magyarországon mi más??!! De most komolyan... Pontos, magyar, többféle widget, többféle informatív térkép, Magyarországon nincs jobb nála. -
rbalint88
addikt
Accuweather nem kell widget. és leginkább nem itthon lesz használva, ezért cseréltem telefont. Itthoni t függő telefonnal vigyoroghatok kint...
a power toggle is ki tudja írni az akkuszázalékot, van benne zseblámpa, így még egy programot nem kell telepítenem emiatt. felesleges fogyasztókat nem akarok iktatni a rendszerbe, a használt appokon kívül minél kevesebb felesleges marhaság fusson, ne egye se az akkut, se a netet. mail szinkron, fb, esetleg viber működjön, legyen jó a böngésző, lehessen zenét hallgatni, navigáljon, ezeket és a hívásokat lehetőleg kezelje bluetoothon és ne ríjjon állandóan töltőért. a többi már csak plusz feature, megvagyok nélkülükcsak nem fagyjon ki, ha hívnak, mert akkor falhoz verem
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Formula-1
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest