Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nalszi, koszonom!
Megyek Neked minimum 2 sörrel!Ahogy írtad, nyomva tartottam több mint 2 percig és láss csodát normál módon elindult. Pedig már lemondtam róla, azon gondolkodtam, hogy jövő héten új telefont kell vennem és milyet vegyek, már egész vad gondolataim is születtek (Nexus, LG, iPhone )
Időkőzben szereztem SIM átalakítót (50 km autózás) mert nálam volt a vesztartalék Nokia 6310i-m , úgy hogy tényleg már temettem szegény G-t.
De most minden fasza. 4.4.4 nem jött meg rá, de ez legyen a legkisebb gondom most.
Szóval nagyon szépen köszönöm!
@#8921, fatörzs: emlékeztem én is a PC-s tippre, kipróbáltam még délelőtt laptop + gyári Moto USB-vel, de nem segített sajna, most a 2 perces nyomvatartás megoldotta, hála az égnek!
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
Accuweather nem kell widget. és leginkább nem itthon lesz használva, ezért cseréltem telefont. Itthoni t függő telefonnal vigyoroghatok kint...
a power toggle is ki tudja írni az akkuszázalékot, van benne zseblámpa, így még egy programot nem kell telepítenem emiatt. felesleges fogyasztókat nem akarok iktatni a rendszerbe, a használt appokon kívül minél kevesebb felesleges marhaság fusson, ne egye se az akkut, se a netet. mail szinkron, fb, esetleg viber működjön, legyen jó a böngésző, lehessen zenét hallgatni, navigáljon, ezeket és a hívásokat lehetőleg kezelje bluetoothon és ne ríjjon állandóan töltőért. a többi már csak plusz feature, megvagyok nélkülükcsak nem fagyjon ki, ha hívnak, mert akkor falhoz verem
-
Csapoati
nagyúr
Én a HD Widgetsre esküszöm. Nagyon fain, testreszabható widgetekkel (én a HTC-s kinézetét szeretem az órának), és 3 helyről szedi az időjárás infót - Weatherbug, Accuweather, Weather Udnerground. Egy már csak betalál. Fizetős ugyan, de valami 2 dollár, én meg 50 ft-ért vettem akcióban.
Ha valakit érdekelne: Play áruháztehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
robagp
tag
Hello!
Te vagy az első, aki válaszolni tudott!
Köszönöm!4.4.4 - leírtam nekem 4.4.3 van, amit sok ember nem kapott meg, és ezért fogalmuk sincs mennyi hiba van benne. Nincs 4.4.4 frissítés még, hiába néztem. Nem rakom újra, elegem van a buherálásból!
Képernyő forgatás, azt azért ne hívjuk cicomának! Azért nincs kedvem egy rendszer buheráló progit felrakni ami még jobban haza vágja ezt az amúgy sem stabil rendszert!
Érintő képernyő, fentebb leírtam, hogy valószínű az is szoft hiba.
Az a gond ki- ki ragadtok egy mondtaot a környezetből /mint az rtl klub/ és úgy persze, hogy mást mutat.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Nalszi #10366 üzenetére
Ezt szerintem csak azért kellett kidobni, mert kellett egy 5 colos középkategóriás telefon is a termékpalettára. Sokaknak ugyanis az a lényeg, hogy 5 col - "gyá, na végre, megveszem", mert a 4,5 kicsi volt, nem elég trendi.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
PpenoO
őstag
-
Sutee89
aktív tag
válasz Nalszi #10372 üzenetére
Ugyanaz a chipset a két generációban, szerintem mindkettőre jön majd az L.
Én úgy vettem észre, hogy nagy készletkidobálás már nem lesz, legalábbis nekem azt mondták partneronál, hogy 8Gb változat idén már nem lesz, 16 gb is csak novemberben, inkább már csak a 4G megy, amíg van belőle. Persze ez lehet nem tükrözi a valódi készleteket.Amúgy a német MediaMarkt oldalon TFT kijelzőt írtak, azt hittem megáll a szívem...
-
PpenoO
őstag
válasz Nalszi #10372 üzenetére
A ráncfelvarrást én inkább esztétikailag értettem, mint pl az autóknál. Egyetértek, aki már vett korábban MotoGt az beletörődött a microSD hiányába, aki meg nem, az meg vett 4Gt. Nem hiszem, hogy a Motorola a már G tulajdonosoknak adta volna ki az új verziót, ez nem iPhone. Szóval, aki idáig hezitált a Gvel kapcsolatban, annak most jobban megéri az újat venni. Az 5" méretű telefonok meg jobban fogynak, pláne ha 8Mp kamerával van ellátva.
Persze akik ebbe a fórumba írnak, azoknak számíthat a kevesebb ppi, lehet, hogy tudják a 8 Mpixel ugyanolyan szar fotókat lő mint az 5ös és így tovább de valljuk be, az itt fórumozók hány százalékát képviselik a célközönségnek? Szerintem kevesebb mint az 5%át.
Mindezeket figyelembe véve szerintem siker telefon lesz a G második generációja, harmadik ráncfelvarrása
-
namyang
tag
válasz Nalszi #10948 üzenetére
Szia,
Én sem vagyok egy nagy guru, de szerintem (sajnos) normális.
Ugye miután feltöltött két lehetőség van.
a) a telefon a töltőről táplálja magát, az akksi mintha ott sem lenne (tehát nem merül és nem tölt, a töltőelektronika kikapcsol benne)
b) kikapcsol a töltés és akksiról működik a telefon. Ekkor elkezd merülni. miután egy kicsit merült, újra bekapcsol a töltőelektronika és feltölti. Ha folyamatosan (tehát mondjuk 5 percenként) utánatöltené azt, amit annyi alatt merült az nem tenne jót az akksinak. igazából ez a kb 5%-os rátöltögetés sem tesz jót, de nyilván valahol meg kell húzni a határt, mert hülyén nézne ki, hogy leveszed és 90%-on van. (nekem laptop úgy van beállítva, hogy 40% alatt kezd csak el tölteni, tehát ha kihúztam 15 percre, és lement 90-re, akkor még ne töltsön azonnal)Sajnos ezek szerint a G a b) verzió szerint működik.
(Bocs a dupláért, de ahogy olvasgatok visszafele jönnek elő a dolgok...)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest