Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Nem,az a hülyeség amit te írsz.Játékkal egy telefon se bírja pár óránál tovább,és az nem is mérvadó.Nálam rendesen megy a telefon,nincs elbutítva emailt néz gps be van kapcsolva,sms,telefonálok,néhány weboldal,néha navigálás,de nincs egész nap a kezemben,nem függök rajta,nem használom TVként,vagy mp3 lejátszóként,sőt kávét sem főzetek vele... ehhez mérten simán megvan a 2 nap...francokat sem érdekli játékkal mit bír,mert az nem mérvadó.
Ugyanígy használtam a 1020am,meg az S4em is,azok nem bírtak ennyit.Légy szíves máskor ne förmedj rá a másikra mi a hülyeség és mi nem mert az relatív,éppen csak le nem hülyéztél mert be mertem írni,amit tapasztaltam.(#8849) w333
Nahh te meg a másik véglet...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
ghiottone
nagyúr
El kellene fogadni azt az egyszerű tényt, hogy másképpen használjuk a telefonunkat. Pár óra játék után persze, hogy lemerül (mondjuk 4,5 óra Plant vs Zombies), ha úgy használod (minden bekapcsolva, netezés 4 óra) persze, hogy lemerül 2 nap alatt. Ha másnak elmegy 3-4 napot, akkor nem kellene kategorikusan kijelenteni, hogy "A teló max 2 napot bír /amikor új/" + mondjuk a programoknál kellene szétnézni, hogy melyik merítheti feleslegesen.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
TTomax
félisten
Ébresztő óra beállításnál nektek is bugos a napok kijelzése?Ha ráklikkelek egy napra,akkor csak a csíkok látszanak a napok alatt...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
Krinyo
senior tag
Az sem mindegy, hogy ki mennyire tudatosan kapcsolja ki/be a kulonbozo appok szinkronizacioit, amik ebren tartjak a telefont, meg ha a kijelzo nem is kapcsol be. Ezzel is borzalmasan sok ido nyerheto.
-
heidricha
őstag
-
heidricha
őstag
válasz zolion01 #8846 üzenetére
A helymeghatározást kapcsolja be, a battery stat-ban nem látszik, hogy annak melyik alfaját.
Ha nincs "csak a telefonon"-ra kapcsolva, akkor ez lehet bármelyik hálózat alapú is.Az akksi időkhöz:
7:50 perce húztam le a töltőről, most 60%-nál áll. Már csak 59... 40 perc kijelző.
A standby fogyasztás 2-3% per óra sajnos. Vagy több.[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz heidricha #8856 üzenetére
Így van pontosan,ez a 4.4.3,nekem csak ez elérhető.A csikok megmaradnak de napok felül eltűnnek illetve a csíkok is bugosak mintha lefagyna az egész.
-
Skillet
addikt
egyre jobban tetszik a telefon. kezdem megszokni...főleg, hogy minden azonnal történik
akkor jól értem, hogy root-ot itt nem lehet visszacsinálni? vagyis a gari oda és ennyi volt? gondolom az xposed+gravity box kombóhoz kell a root, ugye? a quick boot-ot megszoktam az előző telefonomnál (újraindítás), de ahhoz is kell a root. remélem lesz majd valami megoldás, hogy vissza lehessen zárni gari előtt.
más. nekem 4.4.2 van. lehet tudni, hogy mikor jön újabb? látom másnak már frissebb van ennél. az nem OTA?
OTA-ból most melyik a legfrissebb?Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
veterán
megnyitod az sms appot
jobb alsó sarokban 3 pötty, kattintasz
settings
notifications-t bepipálod
SoundBTW: nekem elmegy akár 5 napot is ha csak telefonnak használom (aktív nettel / wifivel, viberral), ha nézek rajta emailt, kicsit netezek is, akkor 2-3 nap, ha folyamatosan csesztetem akkor 1
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz Skillet #8861 üzenetére
Igen, roottal ugrik a gari. Xposed-hoz és gravityboxhoz root kell.
Bootloadert vissza lehet zárni, azzal nincs is gond. De hiába zárod vissza, a gari nem jön vissza.
Amikor nyitod a bl-t, lemondasz a gariról. Az IMEI-d alapján ugrik a gari.
Erre gyanítom, hogy később sem lesz megoldás...
Milyen fw-ed van? Az eu-s romokhoz még csak 4.4.2 van, nekem is az van. Szerintem pár hét, és jön nekünk is a 4.4.4.
Ha jól tudom, csak az US, GPE, és dualos verziókra van jelenleg 4.4.4. (Az indiairól is olvastam, de az lehet, hogy a dualosokra vonatkozott.) -
w333
félisten
Tessék ... 15 óra készenlét + non-stop wifi !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Skillet
addikt
válasz pete_21 #8866 üzenetére
spain, italy, belgium, nl retail. eu verzió.
akkor eltérőek a vélemények. root-nál is ugrik a gari, vagy sem?
és aki nem gyártói garival vette? minden szervizben (bolti gari) fognak ezzel baszakodni, hogy zárva van-e a telefon vagy sem?
akkor várom a 4.4.4-et. van valahol leírás, hogy mik az újítások?w333: photoshop
[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
w333
félisten
válasz randras_83 #8876 üzenetére
-
Upo
addikt
Photoshop!
Tudnék én olyat is hogy emelkedik a csík mondjuk 110%-ig photosopban. Visszamásolom a telóra, galériában megnyitom és kész a szkrínshot / zöld tokos felvétel.Amúgy elég vaskosnak tűnik az a tok. Vagy pótakku van benne?
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
pete_21
addikt
válasz Skillet #8873 üzenetére
Akkor Neked is eu verzió. Szerintem pár hét, és mi is megkapjuk.
Ahhoz hogy rootold a telefont, nyitni kell a bl-t. És már a bl nyitásnál bukod a garit. Szóval igen, ugrik a rootnál a gari, de nem közvetlen amiatt. (hanem már előtte a bl nyitásnál)
Ez jó kérdés, hogy a bolti garitnál mennyire nézik... Nem tudom. Reméljük ezt nem fogjuk megtapasztalni.
De ha van valakinek ilyen jellegű tapasztalata, akkor szívesen fogadjuk.
A 4.4.3-ban kevés újítás volt, néhány bugfix: adatkapcsolat szakadás, és hasonlók. Talán a kamera minősége is javult. És remélhetőleg az 1%-os akksiesést is javították. Illetve új tárcsázót kapunk, ez látványos újítás.
A 4.4.4 egy sérülékenységet javít (OpenSSL bug), amit elvileg a 4.4.3 hozott be.
Szóval nem egy hatalmas frissítőcsomag, de az 1% akksiesés miatt eléggé fokozza a megbízhatóságot. -
w333
félisten
válasz zolion01 #8879 üzenetére
Cloud Print
Device Management
Drive
Email
Exchanges services
Google Play Books
Google Play Games
Google Play Newsstand
Google Search
Google Text-to-speech-engine
Google+
Help
HP Print Service Plugin
Messanging
Moto Assist
Moto Migrate
Quickoffice
Talkback
Translate(#8881) _ghiottone
Közben már ráugrott egy 15 perc böngésző + 20 perc facebook !
(#8880) randras_83
(#8883) Upo
Nem photoshop ... nincs pótakku és nem vastag a tok
Nálam minden Ok. !
Fejlesztői beállítások / animációt állítsd vissza 0.5 vagy 1.0 -ra ! (android bug)[ Szerkesztve ]
-
heidricha
őstag
válasz zolion01 #8887 üzenetére
Merthogy mire volt állítva?
Nekem többnyire .5, de vannak olyan ROM-ok, amik alapban .75-re teszik. Viszont egyikkel sem volt eddig ilyen hibám. Mi az az érték, amit kerülni kell?
Más:
akksi... ha szinte mindent letiltok, és nem GPS-ezek, szerintem lesz egy kellemes készenléti időm. Pedig egy db időjárást fenn is hagytam, és az e-mail-t is, mert használom amúgy. Maradt a WiFi is, mobil adat 2G-n.Az sem kérdés, hogy ez mire jó: pl. nyaralásra.
Az kérdés viszont, hogyan lehetne ezt a nem kevés beállítást automatizálni:
Alkalmazások letiltása (esetenként frissítések törlésével)
Autosync ki
GPS takarékosra
Mobil-adat? (időjárás widget-nek sok értelme nem lesz, ha ez sem marad, ha van, akkor Hangouts is van, vagyis nem tűnök el az internetről teljesen.)
WiFi? Nyaraláson nem biztos, hogy van értelme.Csak az első pont a kérdéses: adott alkalmazások letiltása egyszerűen. A többire van ezer energiakímélő alkalmazás. A gyors nem is annyira lényeges. És persze csak akkor lényeges, ha nem akarom véglegesen letiltva hagyni.
pl. GooglePlus nekem kérdés, mert használom.
Valaki kérdezte: GPE ROM-ban nincs FM rádió!
-
robagp
tag
Hello!
Nem értem a hozzászólásod!
Olvass már vissza légyszíves!
Olvasd el mire írtam a választ!
18 óra után 90%. Mutass nekem egy ilyen moto g -t , ami normál használatnál erre képes?
Esetleg 12 óra töltőn a 18-ból.
Azt írtam 2 NAP, és írtam, mi a legkevesebb, majd azt is hogy e kettő között mozog használattól függően.
Legközelebb légyszíves azt is nézd, amit a végén írok, és pláne azt amire írtam! -
TTomax
félisten
Ha nem nekem írtad,akkor légy szíves annak címezed akinek írni akarod!!!!Mert ezt nekem cimezeted [link] tehát nekem válasz erre [link].
-
namyang
tag
Sziasztok!
Gondolom én vagyok a béna, de gravity boxszal hogy lehet eltüntetni a szolfáltatói feliratot a statusbarrol?
Azt olvastam, hogy az ongoing notification-oknál, de ott nincs olyan lehetőség, ami eltüntetné onnan.
(meg nem lehet magában magyarra állítani, mert nekem a rendszernyelv az angol, és nem találok beállítást rá)
köszi. -
BtommyX
csendes tag
Nos újabb problémába ütköztem. Egyik nap befagyott a telefon úgy hogy semmire sem reagált. Csak arra hogy hosszan tartottam a power gombot majd kikapcsolt. Aztán próbáltam bekapcsolni, de nem akart és csak villogott a led a sarokban. Azután felraktam tölteni, és 20%-nál bekapcsoltam stb. Minden ok
Viszont azóta mintha a GPS bug állandóan aktiv lenne, pedig restartoltam már egy 5x a telefont. Alig bír ki 1 napot a telefon és éjszaka is 10-15%ot merült.
-
fatorzs
tag
válasz namyang #8899 üzenetére
Csak ahhoz kell a külön kernel, hogy menjen a dupla koppintásos ébresztés (mint az lg, új htc telefonokon). Az operátorlogót el tudod tüntetni vele gyári romon is
Én ezeket használom:
ActivityForceNewTask
Heads Up notifications
Force Immersive mode
no meg persze a gravityboxXuimoddal lehet kísérletezgetni, jópofa animációkat lehet beállítani benne, de végül túl csiricsárénak találtam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Formula-1
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest