Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Szemezgetek én is egy Moto G-vel. A két kártyásra tényleg nem lehet magyar nyelvet tenni?
-
kelly7
aktív tag
Akinek dual simes moto G-je van, és magyarította, légyszi írjon már rám egy privátot.
-
kelly7
aktív tag
A 4G-s két kártyás változatról senki nem tud még semmit? Nagyon kéne már új telefont vennem és erre várnék.
-
kelly7
aktív tag
A 4G-s dual simes verzióról még mindig nem tud senki semmit? Nagyon oda van a defym, nem tudom meddig húzza.
-
kelly7
aktív tag
Most néztem a Moto oldalán, hogy 4G-ben nem lesz dual sim.
Maradok akkor egy 16 gigásnál. Hol érdemes most ezt be szerezni? Hol a legolcsóbb? -
kelly7
aktív tag
-
kelly7
aktív tag
Nah nekem is meg jött a 16GB dual. Partnero-tól vettem én is. Srác kicsit furulya volt a telefonba, de minden rendben eddig. Úgyhogy jönnek majd a hülye kérdések.
Az mennyire be vett szokás, hogy bontják a dobozokat? Enyém fel volt bontva. Mondjuk azért nem baj, mert legalább meg nézik, hogy meg van-e minden. De a telefont bekapcsolva hagyták!
Még a töltőhöz adtak egy fordítót is.
Első kérdés. Mielőtt nem lakom be, kell cseréljek kártyákat. Ráadásul a vodás csaj mondta, hogy hiába 3g-zek, a kártyám 2g tehát mindenképp cserélni kell.
Ezért gondolom célszerű lenne beállítgatások előtt frissítenem a fentebb írt ujabb rom-ra. Igaz? -
kelly7
aktív tag
Meg éri Grip Shell-t venni rá 5000ft-ért? Úgy értem ér ez annyit, vagy nézzek valami mást rá?Expansys-nél most van raktáron, védelem nélkül meg nem igazán hordanám.Ha fóliához, illetve hátlaphoz azt írják, hogy 4G vagy hogy az egy kártyáshoz jó, az gondolom jó a dual-hoz is. A készülékek külsőben, méretben gondolom nem térnek el.
[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
Miért van az, hogy ha ki kapcsolom a telefont, idővel mintha boot menübe lépne? Ki volt kapcsolva, most nézem aktív kijelzővel vettem ki a dobozból, 100% töltésem meg 76%
-
kelly7
aktív tag
válasz Lacics25 #8701 üzenetére
"a baj nem kicsi"
Nem haragszom. A Defyt is én telepítgettem, és minden kérdésre válaszoltak. Nem is volt semmi gondom.(csak már rég csináltam) Pont azért kérdezem, mert nem akarok el rontani semmit. Attól gondolom hogy be akarom állítani és fel akarom tenni az újabb romot míg be nem lakom, gondolom nem ugrik a gari. Nyilván vannak itt tapasztaltabbak aki segít, aki meg nem akar az úgy sem válaszol.
Köszönöm a leírásokat este meg nézem. -
kelly7
aktív tag
válasz Lacics25 #8754 üzenetére
Igen, nagyjából már be laktam. 4.4.4 fent van, sms, adatok fent vannak, app magyarítás meg van, sim cserélve. Egyenlőre ennyi időm volt. De legalább már duálban működik. Aztán ha időm lesz folyt köv.....
Köszönöm az eddigi segítségeket. Jövök majd az újabb kérdésekkel. -
kelly7
aktív tag
Nem tudom, hogy ti hogy tudjátok el érni a több napos működést, de nálam konkrétan 1 napot bír ki.
Sms hangot hol tudok állítani? Ami menüt találtam hozzá, az ki van szürkülve, inaktív, és nem jelez ha kapok egy sms-t. -
kelly7
aktív tag
válasz Baloo27 #9052 üzenetére
Na most meg nyugtattál.
Én is onnan rendeltem, mindjárt kettőt is. Egy feketét, meg egy fehéret. De legalább így már tudom, hogy minőségi lesz. Elméletileg jövő héten itt kéne legyen.Skillet:
Sajna én nem hordhatom csupaszon a munkámból kifolyólag, pedig az lenne az igazi. Ideiglenesen is vettem rá egy olcsó tokot innen egy kollégától, meg kapott fóliát is. Tegnap jött meg az üveg "fólia". Fel is teszem mindjárt, kíváncsi leszek meg érte-e az árát.[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
-
kelly7
aktív tag
válasz Viktor0610 #9245 üzenetére
Nem a hangouts volt az alapértelmezett. Most viszont be állítottam azt, hátha így jó lesz.
Na így meg szólalt és a led is villog. Így hagyom egyenlőre.
[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
válasz Lacics25 #9319 üzenetére
Egyet értek veled. Mindkét slot képes a 3G-re. Ki kell választani, hogy melyiken mennyen és ennyi. Nyoma sincs a telefonba annak, hogy csak az egyik lenne adatforgalomra kitalálva.
Meg jött ma Aliról a Grip shell-em. Szerintem ez nem eredeti, de nagyon jó minőségűnek tűnik. Tekintve, hogy kettőt vettem olcsóbban mint ha "eredetit" vettem volna, így nem is érdekel. A fehéret fel is tettem. nagyon vagány, de tíz perc múlva már koszos is volt. Alig lehet rá erőszakolni, passzol rá, nem mozog, nem nyefereg. Kb két hét volt a szállítás.
_ghiottone: Ha el mondod mit, és hogy kell elküldjek, akkor küldöm neked.
[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
válasz fordfairlane #9327 üzenetére
A nagyja app-ot le tudod magyarítani. Nekem is így van. Nem nagyon hiányzik a magyar, bár biztos fel tenném ha lenne rá.
athlasz: Szép rajta a fehér grip
[ Szerkesztve ]
-
kelly7
aktív tag
A dual-hoz ugye adtak egy töltőt. Ha az van rá írva, hogy input 100-240v akkor ha az usa-ba használom simán be dugva, akkor nem kell feszültség átalakító igaz?
-
kelly7
aktív tag
Szerintem 100%, hogy nem eredeti, de itt mások azt írták, hogy az. Nekem mindegy, mert így kettőt vettem egy árán amit itthon vennék, és még olcsóbb is volt. A fehér tényleg szép, nekem is az van fent, bár nálam a munkámból kifolyólag eléggé piszkolódik. Az üveg fólia is nagyon meg éri az árát. Sokkal jobb, mint a sima fólia szerintem.
-
-
kelly7
aktív tag
válasz kakukkmarci #9731 üzenetére
Nekem a dual kb 30perc gps, folyamatos wifi, bluetooth, pár telefonhívás, esetleg kis játék, és estére olyan 40-50%-on van. Csak akkor bír ki két napot, ha mondjuk hétvégén öt percre oldom fel a képernyőzárat, mert a céges telót használom.
Normál használat mellett ez sosem bír ki két napot akárki akármit mond. A melegedésedet nem értem mitől lehet, az enyém most 32 fokos, bár igazad van a Defy melegebb szokott lenni és még az is bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Spórolós topik
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest