Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz lordyka #7165 üzenetére
Igazad van. A Lenovo-féle Motorola telefonok még kicsit később jönnek majd. Kíváncsi leszek rájuk, mennyire érződnek majd a Lenovo módosításai.
Más: Látom többféle Moto G is be lett jelentve. Kíváncsi leszek rájuk, bár nekem azok a plusz dolgok nem hiányoznak különösebben. Nekem bőven elég ez is. És van egy olyan érzésem, hogy főzött romokkal a "sima" Moto G lesz ellátva a legjobban.
Kérdés: Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek a 3G hálózat mennyivel fogyaszt többet, mint a 2G? Én 2G-n használom (+mobilnet folyamatosan, kivéve itthon, mert itthon wifi), kíváncsi lennék, hogy a 3G mennyivel fogyaszt többet a tapasztalatok szerint.
Illetve SMS appnak a Hangouts-ot haszáljátok, vagy ti is az alap Messaging appot?[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz lordyka #7298 üzenetére
Köszi a választ!
Én is megnéztem éjszaka, 2G-n 0%-ot merül kb. 8 óra alatt, 3G-n pedig nálam is 2%-ot esett. Gyári romot használok. Bár az adatkapcsolat le volt tiltva, de az nem hiszem, hogy + fogyasztást eredményezne, a hálózat attól még ugyanaz.Más: kérdeztétek a billentyűzetet. Én Kii Keyboardot használok, nekem ez vált be. A szótára szerintem ennek a legjobb, azok közül amiket próbáltam.
Fóliához: én is Membrane fóliát használok, különösebben nem nehéz feltenni, tényleg jó készletet adnak hozzá, a mikroszálas kendőnek külön örültem. Annyi a bajom, hogy néha a hívásoknál nem éled a kijelző, mintha valami a proximity útjában lenne. Fólia előtt ezt nem figyeltem meg, csak a fólia után jelentkezett. Nem gyakori hiba, és nem nehéz kiküszübölni. Kétszeri power gombra feléled a kijelző. Az is lehet, hogy ha gyakrabban tisztítanám a fóliát a zsírtól, akkor nem jelentkezne... Egyáltalán nem zavaró, szerintem jó fólia.Megint más: nektek Total Commanderben lehet írni a telefon memóriájára? Én 8.01 x64-et használok, látom a memóriát, tudom is olvasni, csak írni nem enged... Megnézem majd a legújabbal, hátha. Vagy x86-os Total Commander lenne a megoldás?
-
-
-
w333
félisten
válasz lordyka #8989 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, csak kérdés hogy melyik lépcsőnél van ébren
Igazából teljesen mindegy ... a lényeg hogy ha valaki bekapcsolja a kijelzőt hogy megnézze mennyi az idő, attól még a telefon nem lesz ébren
(#8993) lordyka
Akkor ennyi ! Moto Defy -nél és ezzel szórakoztunk ...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz lordyka #8993 üzenetére
Igen ez igaz csak kérdés hogy az akku grafikon mit jelez ?
Lehet csak akkor mikor mind a 4 cpu ébren van, vagy az 1 cpu eléri a 100% -t !
(#8995) heidricha
+1 de ezt már az Android support -tól kell kérdezni, mert ők tudják hogy állították az akku grafikonhoz az ébrenlét és az alvó állapotot
Mert attól még hogy ébren van, nem biztos hogy az akku statban is kijelzi ezt !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
-
-
robagp
tag
válasz lordyka #9816 üzenetére
Hello!
Ha megnézted volna mire ment a válasz, akkor megértetted volna amit írtam!
"a helyedben megpróbálnék feltolni rá egy GPE-t. többen itt nagyon meg vannak vele elégedve. egyből meglenne az update is."
Itt csak a frissítésről szólt a téma, nem a rom-ról.
Az, hogy a többiek meg vannak elégedve...a többiek a kamerát is istenítik. Volt aki szerint jobbat lő mint a SGS2 .... hát peeeersze
Nem szöszökök két napot a frissítéssel, hogy utána mégis vissza kelljen rakni.Írtam: semmi manipuláló progi nem érdekel, mert azok plusz hibákat hoznak mindig.
(#9815) TTomax: Nem azonnal cseréltem képernyőt, boot loader kiütés már meg volt.
Egyedül az us rom működött rajta. /akkor még uk és us volt csak/ -
ronin79
addikt
válasz lordyka #10629 üzenetére
az infót, marad a cm11. Felraktam a GPE-t de hosszadalmasabb lenne személyreszabni mint a cm11-et. Ehez már van témám, saját gapps viperrel és minden korábbi moddom működőképes.
Gyári vagy gpe, mindkettőhöz kell az xposed meg gravity és a gravityboxot megint magyarítanom kéne, habár nem olyan sok az újítás benne mint korábban, de akkor is kényelmesebb nekem a cm11. Felment az Xperience 15+ úgyh. egy darabig tesztelem. -
APippo
tag
válasz lordyka #12826 üzenetére
Hát ez az, hogy ezek mind ki vannak kapcsolva, a szkennelés, a helymeghatározás, az is hogy akkor is ébren tartsa a wifit ha nincsen csatlakoztatva azért hogy véletlen se maradjon úgy. Meg úgy általában ki is szoktam kapcsolni. Éjjelenként jó 5-6% ot zuhan emiatt és istennek nem tudok rájönni, hogy miért, mi lehet még bekapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Spórolós topik
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest