Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1599 üzenetére
Ablakzsiráf??? Hűűű.... annál már csak a Mosó Masa mosodája nehezebb! Nem csak a karakterek bonyolult személyisége miatt, de az egész könyv szellemisége...! Nem való mindenkinek.
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1601 üzenetére
Képzeld, én olvastam a modern változatot, de lehet, csak a fordítója más, szóval, abban szó sincs mosóteknőről! Automata mosógépe van Masának, ami nem kilyukadt, hanem vízköves lett a fűtőszála, mert főhősünknek nem volt 7 krajcára, hogy Calgont vegyen. De lehet, hogy csak nem néz reklámot, és így nem tudta, hogy az kell bele. Ezért a súlyos hibáért keservesen megfizet, mert jön a szerelő, aki amellett, hogy kioktatja, tehát rámutat jellembeli hiányosságára, még áfás számlát se ad neki. Tanulságos mese, ajánlom mindenkinek!
A Micimackó kuckója ...hát, az már inkább krimi. Izgalmas, az igaz, de inkább ne olvasd el, mert rémálmaid lesznek tőle. Többet nem árulok el, hátha mégis elolvasod. Nem lövöm le a poént.
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1603 üzenetére
A paranoia iskolapéldája:
"– Bocsáss meg, egy pillanatra – mondta –, de úgy látom, valami felmászott az asztalodra. – Ugyanekkor Tigris hangos kurrogással és morgással rávetette magát az abrosz lecsüngő végére. Lerántotta, a földön hempergett vele, többször körülcsavarta magán, aztán vad tusakodás után kidugta belőle a fejét, és csak ennyit kérdezett értetlenül:
– Nyertem?
– Ez az én abroszom – mondta Micimackó, igyekezvén kigabalyítani Tigrist az abroszból.
– Nem tudom, hogy hívják – mondta Tigris.
– Ez arra való, hogy az asztalra tegyék, és rárakjanak mindenfélét – mondta Micimackó.
– Akkor miért akart megharapni, mikor elfordultam? – kérdezte Tigris.
– Nem hinném, hogy meg akart harapni.
– Csak szeretett volna – mondta Tigris –, de én fürgébb voltam."[ Szerkesztve ]
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1605 üzenetére
Neeeem...A bézból ütő, az a veszélyes!
Mellesleg, ez önvédelem volt, nem? Hirtelen felindulásból.[ Szerkesztve ]
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1607 üzenetére
Mi lett volna, ha nincs ott a bézból ütő? Akkor indulat se lett volna?
De mivel ott volt, így nem zárható ki az előre megfontoltság."Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1609 üzenetére
Kottatartó, mint önvédelmi fegyver...
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1611 üzenetére
Egy violinkulcs is megtenné...Acélból. Az se baj, ha rozsdás.
-
Realradical
őstag
válasz old rocker #1605 üzenetére
Gondold el mi lett volna, ha úgy mint nekem, macsétád lett volna az ágy alatt
Nyomát se lelnéd többé a lábfejnek...Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
válasz old rocker #1617 üzenetére
Az egy óriási film! Mondjuk a kedvenc jelenetem a Ravaszból van: Charles, hozd elő a puskát. Minket átbasztak! -majd jön a srác légpityuval-
@moonlight115
A kutya időnként komoly vegyi bombákat ereget.[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
válasz old rocker #1626 üzenetére
Ezen pl. én anno nagyon meglepődtem. Állítólag a katasztrófa után azért is nem volt fosztogatás, mert "segítettek" a rendfenntartó erőknek.
Hogy on is legyek némi könyvvel:
The Weight of Blood
The Cost of Betrayal
The Death of PromisesKapnak közösen egy 10/7.5-öt. Az első könyvön érződik, hogy kezdő az író, a másodikban sok minden jobban meg van magyarázva, látszik, hogy tompítja az elsőben lévő logikátlanságokat. A harmadik könyvbe Tessana nagy sok színt visz a történetbe. Aki szereti a dark fantasy-t annak ajánlom. Persze a Prince of Thorns magasan veri őket.
[ Szerkesztve ]
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1626 üzenetére
Mave13 nem a jakuzával harcolt, - mit neki jakuza! - hanem a sejtjeivel.
Ráadásul sűrű nitrogénfelhő közepette. Na ezt csinálja utána a jakuza![ Szerkesztve ]
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1635 üzenetére
Ja, a harakiri már nem trendi?
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1637 üzenetére
Azt hittem, az ugyanaz.
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1639 üzenetére
Mára már betelt a naptáram...szólhattál volna előbb is.
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1641 üzenetére
Pont a szabadnapomon? Ennyire sürgős?
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1643 üzenetére
Jaaajj, már ki is vagy belezve? Miért nem ezzel kezdted?! Kérhettél volna sürgősségi lefejezést. Menj a VIP váróba, nemsokára ott leszek, mindjárt végzek ezzel a pár fejjel, de már izomlázam van, némelyik annyira nyakas...
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1645 üzenetére
Na ez az. Játszott volna inkább engribördszöt!
De ehelyett inkább egyházat alapított. A pancser...[ Szerkesztve ]
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1647 üzenetére
IV.Henrik meg kiéheztette Párizst. Gyertyát ettek még a hercegnők is, mikor már elfogytak a macskák meg az egerek. Ráadásul minimum háromszor tért ki a hitéből.
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1649 üzenetére
Nem, a lovagok kémkedtek. Még banánjuk sem volt.
-
Realradical
őstag
válasz old rocker #1654 üzenetére
Ezeken a bejegyzéseken mindig jót mosolygok. 27 darab szupppershop pontért az emberek ezeket a jogaikat önként és danolva dobálják oda vadidegeneknek. Amikor kiderül, hogy a whispernet az Amazonnál megnézi mit olvasol és ebből esetleg összeállítja, hogy mi érdekelhet és ahhoz optimalizálják az oldalukat/terméklistájukat amivel nem csak maguknak, hanem nekem is kedveznek, akkor kitör az emberekből a lelkes jogvédő.
Ha a cikkírót nem találtam volna meg guglin/facebook-on akár még hiteles is lehetett volna...Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Realradical
őstag
válasz old rocker #1656 üzenetére
Igen, érzékeltem, hogy nem azonosultál a tartalommal, csak olyan széljegyzetként jegyeztem meg én is a véleményem.
A reklám hegyek miatt nem nézek TV-t már pár éve. Az idegeimmel nincs baj, de konkrétan felhúz egy megasztár vagy akármi más tömegbutító baromság pl. valóvilág, vagy hal a tortán. A szomorú, hogy az emberek bekajálják és közben dúdolnak az Ariel reklámra...[ Szerkesztve ]
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1654 üzenetére
Nem jó érzés, hogy az embert figyelik. Mindegy, ki és milyen céllal.
Még az email-eket is figyelik.
A barátnőm ilyeneket írt a múltkor: minden agyban dől el, erre ilyen hirdetéseket kapott: a siker fejben dől el....blablabla...Milliomos észjárás tanfolyam...A fodrászat, hízás, fogyás is szerepelt a levelében, erre: hajápolás, helyrehozzuk elrontott frizuráját ..LOL!...narancsbőrre ezt ajánljuk...Ezek azt hiszik, a fogyástól narancsbőrös lett??? + zsírleszívás most x% kedvezménnyel...Mivel angoltanár, és ezt is megemlítette a levelében, erre: kommunikáció angol nyelven...jelentkezzen tanfolyamunkra...ingyenes önismereti teszt...
A "csajok" szóra vajon masszázsszalonos hirdetést kapna???Elképesztő.
Realradical Idegesítő, hogy most már a Natgeo és hasonló csatornákon is egyre több a reklám.
És a múltkor a Coop-os boltban kérdezték, akarok-e pontgyűjtő kártyát. Mondtam: kösz, nem. Erre addig-addig agitált az ismerős pénztárosnő, míg ráhagytam, oké, adjon. Ja, az nem úgy megy, töltsem ki a papírt hozzá. Hát, azon még olyan kérdés is volt, hogy hány szobás a lakásunk, hány évesek a családtagok, persze előbb név, cím, szül.idő, épp csak azt nem kérdezték, mikor voltam utoljára nőgyógyásznál.
Félig elolvastam, aztán visszaadva a kérdőívet megkérdeztem, miért olyan kíváncsiak minderre? - Hát, ő nem tudja, de csak töltsem ki! Mindenki kitölti! - És furcsán nézett, mikor mondtam, hogy kösz, de én inkább nem."Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
Realradical
őstag
válasz old rocker #1668 üzenetére
Ismerős az érzés. A legjobb amikor az übertitkos céges számomon keresnek ilyesmikkel.
Ha kínozni akarod a céget aki macerál akkor kérdezz rá a Robinson listára és kérd meg, hogy tegyenek rá.
A Magyarországon hatályos törvények (1995. évi CXIX. törvény) szerint minden direkt marketinggel foglalkozó vállalkozás kell, hogy ilyen listát vezessen.Ha nincs ilyen lista ki lehet rájuk küldeni a NAV-ot. Ha rátesznek a listára és megint megkeresnek ugyancsak ki lehet rájuk küldeni a NAV-ot. Volt már ahonnan nekem a redzseres visszatérő telefonok ennek hatására szűntek meg.
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1671 üzenetére
Az olvasóit is???
Realradical Még egyiket sem olvastam. A Rowlingot biztosan elolvasom majd, de lehet, hogy az Imaginary friend-et is. Szerinted a The casual vacancy van olyan jó, mint a Potter?
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1678 üzenetére
"P.s.: a néger változatban Füles farka hosszabb."
Tudom, olvastam róla kritikát, amit egy laszvegaszi gogógörl írt. Elég terjengősen nyilatkozott az említett farokról, amit pillanatragasztóval rögzített egy mesztic sámán. A kommentekben lehurrogták, hogy ez nem autentikus. Én már nem tudom, mit higgyek. Az is lehet, hogy a szomáliai titokban ragasztógyáros, és így akarja reklámozni a termékét. Szerinted?
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1685 üzenetére
Én tegnap kezdtem el olvasni Ken Follett - A titánok bukása c. könyvét. Még az elején járok, tetszik. Persze Follett nem is lehet rossz.
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1688 üzenetére
Huhh...1.40-ig bírtam hallgatni. Inzultus, de még zeneinek sem nevezném.
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1690 üzenetére
De nem merem, mert már ez is olyan hatással volt rám, hogy azt hittem, a dobhártyámon törnek össze egy üvegtigrist, ami csörömpölve ér földet, többször egymásután.
szerk.: tényleg pörgetik...
[ Szerkesztve ]
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1692 üzenetére
Óóóóó...Tudod, minek van jó üteme? ennek!
elfajzott álrokker, elgegesedett álhippi..."Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1695 üzenetére
Malmsteen - Spellbound - new album
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1697 üzenetére
Igen, olyan tisztára malmsztínos. A yt. küldte nekem.
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1699 üzenetére
A yeti. You tube yeti.
-
Realradical
őstag
válasz old rocker #1702 üzenetére
Óriási!
-
őstag
Köszi. Ez hatalmas!
Utoljára a bash.hu-n röhögtem ekkorát.
Icewolf || kósza ||
-
moonlight115
őstag
Hááát, ez EKKORA!
"Félek a felhőktől és a tücsköktől..." LOL!mave13 A bash.hu is szuper! A UPC-s válaszlevél...
[ Szerkesztve ]
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1710 üzenetére
Ez így van. A költő a jövőbe látott...
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1714 üzenetére
Tudom, hogy az efféle sztorik nem túl publikusak, de mesélhetnél még...
Realradical Te mit szívsz?
[ Szerkesztve ]
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1716 üzenetére
Mit..mit...? Hát hajlakkot!
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1718 üzenetére
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1720 üzenetére
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1723 üzenetére
Nekem is teccik! A videók és a szövegek is.
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1725 üzenetére
Bezony ám...!
Majd egyszer lefordítom a Dylan számot. Az elsőt, amit linkeltél. Persze, biztos van már fordítása, de nem fogom megnézni. Így nem befolyásol."Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1727 üzenetére
Parancs! Értettem! - ( vizipók futólépésben el...)
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1743 üzenetére
Ez igen! Ügyes. De nekem akkor sem tetszik, bármennyit is tollászkodik.
-
őstag
válasz old rocker #1743 üzenetére
Ennyit kellene, ha nem gépről nyomatnák a szöveg alá a zenét. Viszont, a srác kissé tehetséges.
Egyébként, ez a szám egy ritka igényes darab valóban, nálam is még belefér az élvezhető kategóriába.Ezek az arcok se gyengék: [link] [link]. Azt hiszem ez az, amit nem lehet tanulni, erre születni kell.
Icewolf || kósza ||
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1747 üzenetére
Na jó, az errrrrrrrrrrrrrrrrr...errrrrrrrrrrrrr...rrrrrrrrrrrrrrrrrrr az jó benne!
mave13 Ez igen! Jól csinálja!
-
őstag
válasz old rocker #1749 üzenetére
Laza.
Nekik vajon abszolút hallásuk van? Vagy, hogy tanulják meg ezeket a rohadt bonyolult szakaszokat? Érzésből nem lehet egy szólót így lenyomni, csak iszonyatosan sok gyakorlással, még ha a technikai képzettsége/tehetsége meg is van hozzá.Icewolf || kósza ||
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1749 üzenetére
Csodagyerek.
mave13
Pontosan, a technikai tudás megszerzéséhez kell irtó sokat gyakorolni. A gitárhoz nem értek, de mikor én zongoráztam és Liszttel próbálkoztam, nem ment. A balkezes futamok...huhh. Később hallottam, hogy az még a művészeknek is kemény dió. Hozzá képest a Chopin keringők laza, könnyed ujjgyakorlatok. Szerintem nem az abszolút halláson múlik, zongoránál legalábbis semmiképp."Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
moonlight115
őstag
válasz old rocker #1755 üzenetére
Érdekes, hogy az üres lapokról kinek mi jut eszébe...Neked Ozzy - izgalmas könyv lehet, nem folytatta? - nekem a tabula rasa (tiszta lap), persze átvitt értelemben, az újrakezdés, meg egy emlékkönyv, amibe nem akartam, hogy akárki írjon, mert új volt, és addig őrizgettem, míg üresen maradt.
Psyho85 Jó ez a dalszöveg, nincs kedved lefordítani angolra? (Vérrel, verítékkel ) Örülök, hogy végre te is felbukkantál!
Ijjájom A láthatatlan hidat nem olvastam, még mindig A titánok bukásánál tartok, ez is jó hosszú, - az ilyeneket szeretem! - izgalmas. Mostanában szoktam én is vissza az olvasásra (pláne magyarul). A netezés nagyon elvette az időmet, de már próbálok kevésbé függő lenni. Az elátkozott királyok első része megvan nekem, majd belekezdek abba is, jó, hogy eszembe juttattad!
A műtét után biztos több időd lesz olvasni, öröm az ürömben. Lapozni félkézzel is tudsz majd, na meg persze ide írogatni is! Remélem."Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
ijjájom
tag
válasz old rocker #1759 üzenetére
Köszi! El fogom olvasni, igaz ezek nincsenek meg nekem, de kikölcsönzöm, ha már így rákaptam az olvasásra ismét!!
A felhő mögött, mely ránk veti árnyékát, ott a csillag, mely ránk veti fényét. Victor Hugo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Competizione
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs