Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
hengerPHanda már talános, művésznő(n) jelezte múltor, hogy jönne, a többiek meg hozhatnak oldalkocsit, ismerőst. De te vén kujon, ne egy PH! pártgyűlésen állj neki csajozni
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
Na még egyszer:
Az időpont jelenleg november 15. csütörtök, mert pénteken sok az agyagedény meg a tizenötéves hülyegyerek. Ha van mentesített zóna, akkor lehet péntek.@Иван: 2-3 vodka után nálam a kvantumfizika, csillagászat, a relativitáselmélet, a marxizmus, Észak-Korea és a kecsegamerika általában a téma
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
Olyan hely kéne, ahol nem bömböl 24/7 a zenegép... ismerek egy olcsó helyet, de az beszélgetésre alkalmatlan.
De hát még tart a szavazás: pénteken valszeg többen lennénk, csütörtökön meg nyugisabban. Ti döntsétek el.
@Frankó: neked ott a helyed, mert VIP vagy (very important papírkutya) De mi dolgod neked a magyar tengernél
-
Mister_X
nagyúr
válasz callmeakos #40 üzenetére
Miféle nunkahelyen dolgozol te? Az én pénzem átfut diákmunka közvetítőn keresztül és 13-ig megjön.
Ejj, ezt a sok talános papírkutyát
-
Mister_X
nagyúr
Ámberek! Négy órára megyek el dolgozni és teleszemetelitek a totyikot távollétemben?!
@Varoz: hátizéazúgyvolthogy... najó, megkavart, hogy a nyári szállásról mentem oda
@Fecogame: én elkísérlek, útba esik. Aztán meg Iván lerak a küszöbre szenderegni
@DeFranco: jössz, te vagy az alapkellék, nincs apelláta, kidumálás!
@ABE: felteszek egy köcsög kérdést: beléptél már a mi burzsuj mosogatógép-tulaj klubunkba?
@megint Ábrahám: megújítjátok a kapcsolatotokat Varozzal? Biztos hiányzanak már a hajfürtjei
@Huma: te is jössz, max elvitetünk a Securitatéval.
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
Há te BeleBuzultált a BlackBarrykbe.
Apropó, napifelkúrtákazagyam...
-
Mister_X
nagyúr
Syntax Error
Press any key to continue or any key to exit.Program:WTF;
Begin;
clrscr;
Var:integer;10Write ("Mivan?!");
20 WriteLn ("1 = jövök, 2 = nem jövök");
21 WriteLn (" ");
30 Read:"a";
40 If "a"=1 then;
50 WriteLn ("Helyes.");
60 Else If "a"=2 then;
70 WriteLn ("Csirke...");
80 Else WriteLn ("Ne szórakázzál... 1 vagy 2?") Goto 30;ReadLn;
End;Ez elméletileg Turbo Pascal, gyakorlarilag lehet Syntax Error
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz DeFranco #259 üzenetére
Tessék elolvasni a blogot, nov. 16. a fix már. Na meg ne nagyon beszéjjé itt nekem semmilevésből, a Füge udvar is a vége felé lett megdumálva
A helyszínek hol vannak? Weblap plz, ha van.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Csak hogy felismerd majd magad
איוון (héber), ايفان (arab), Іван (belorusz), ইভান (bengáli), ઇવાન (gudzsaráti), ఇవాన్ (telugu), ივან (grúz), a többiért menj te is google transalate-re
-
Mister_X
nagyúr
Namiaz, mindenki vedelt pénteken? Bezzeg én nekem be kellett jönnöm a dupla infóra netezni a suliba.
-
Mister_X
nagyúr
Ámberek, van valakinek 4GB-os USB 3.0-s pendrive-ja?
@aram01: valahogy úgy De az időpontot már nem kavarom.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
válasz Fecogame #374 üzenetére
Nanemárhogyannyitóleláztál... Engem egy 7 decis vodka hatott csak meg egy icipit, igaz ettem mellé csemegeuborkát, kólával kísértem és nem éhgyomorra volt. A hangulatom tök jó lett utána, de mindenre emlékszem, másnap frissen és üdén keltem
-
Mister_X
nagyúr
Mingyárt átnevezem a topicot anonim alkoholisták topicjává, wazzeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest