Hirdetés
- Astra kalandok @Első rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz callmeakos #40 üzenetére
Miféle nunkahelyen dolgozol te? Az én pénzem átfut diákmunka közvetítőn keresztül és 13-ig megjön.
Ejj, ezt a sok talános papírkutyát
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Иван
őstag
válasz callmeakos #102 üzenetére
Sohse éreztem büdösnek. Csak mindig hideg van, s nem süt a nap sehonnan.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
DeFranco
nagyúr
válasz callmeakos #104 üzenetére
Nekem is
-
DeFranco
nagyúr
válasz callmeakos #110 üzenetére
Naja... az avatarom meg lehetne egy nagy umlautos e
@Huma: úgysem jössz, csirke vagy félsz, hogy kiderül, hogy te egy lila óriáspolip vagy aki egy pandamedve gyomrában él.
-
Varoz
addikt
válasz callmeakos #123 üzenetére
Jellemző.
Elszúrtad vagy megszúrtad? Melyik számított hibának?hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
GabN73
addikt
válasz callmeakos #123 üzenetére
Nő és busz után nem szaladunk, hello!
-
Varoz
addikt
válasz callmeakos #141 üzenetére
Legrosszabb.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Huma
addikt
válasz callmeakos #292 üzenetére
Nem vagyok annyira ismert. Egyszerűen a kinézetem és a viselkedésem miatt nem engednek be.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Иван
őstag
válasz callmeakos #295 üzenetére
A nagy fényáradat ami jön belőle, az teszi. Na meg persze az enyhe tér-idő zavarok körötte.
i5 10400f | ASUS RTX 3060 Ti 8GB LHR | 16GB DDR4 | Asus TUF VG27AQ | meg egy csomó körítés | Nintendo Switch V2
-
Huma
addikt
válasz callmeakos #295 üzenetére
Ritkán fürdök és folyton túrom az orrom.
(#294) Mr.Csizmás:
De csak azért mert a monitor mögül jó fejnek tűnök. Egy igazi úriembernek.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz callmeakos #303 üzenetére
"Ha jól tudom ez bizonyos kultúrkörökben ez imponáló"
Hol? Odaköltözöm!
Ott is van net?(#304) GabN73:
Mennyi pénzed van?Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz callmeakos #308 üzenetére
Az elég is lenne. A lényeg hogy tudjak fórumozni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz callmeakos #347 üzenetére
Ja, ettől van egy kis skera, de csak nem szívom már meg...
@Varoz: a sógyurma az a világ az igazság és az élet... sógyurmából vétettünk, sógyurmává leszünk...
[ Szerkesztve ]
-
Fecogame
veterán
válasz callmeakos #525 üzenetére
1 üveg színtiszta vodka
Féldecis?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
aram01
nagyúr
válasz callmeakos #563 üzenetére
ne haragudj kérlek,valahol meg kell húzni a határt
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz callmeakos #586 üzenetére
elindultál lefelé a leejtőn
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Varoz
addikt
válasz callmeakos #593 üzenetére
Hát valamikó még vót. Hát de az se most vót.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
DeFranco
nagyúr
válasz callmeakos #525 üzenetére
Erre visszaterve pedig en ugy gondolom, hogy nagy szempillanporges nem lesz. Mivel nem tancmulatsagba megyunk, ezert felesleges ivre allni, nem lesz kirugva a haz oldala, nem ez a cel.
En egy massziv sorozesre szamitok, nen szoktam szamolni, mindig van elottem valami szesz, 'szt josag van. Es mivel szomjas tipus vagyok ez nalam 5-7 sor korul all meg. Beszelgetunk, megy a hulyules, folyik a bambi, ABE meg hoz pisztaciat.
Itt jegyeznem meg, hogy ha egy mod van ra, azert keruljuk mar el az ilyen mar megemlitett kocsma elott ketdekast lenyomjuk, aztan lent feszitunk egy pikkoloval koncepciot. Legalis, semmi kozom hozza, de tiszteljuk mar meg a helyet annyival, hogy ha biztositanak asztalt, futenek rank, feltakaritjak a pisit, akkor azt a par sort lent isszuk meg. Ahogy irtam is, ugysem az alkohol a cel most, 2k-t meg azert mindenki ra tud szanni az estere. Az legrosszabb esetben is 4 sor.
-
ferensz
senior tag
válasz callmeakos #971 üzenetére
Amennyiben túlélem a mai napot annyiban tuti
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Mister_X
nagyúr
Te is jövöl?
Mindenki jelezze, hogy jön-e, dél után mennek majd privátok.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Huma
addikt
válasz callmeakos #977 üzenetére
Én is ettől tartok.
Már előre félek, hogy mi lesz.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Mister_X
nagyúr
válasz callmeakos #977 üzenetére
Majd szólok a szekuritinak, hogy ámérikakapitány-t ne engedje be
-
Varoz
addikt
Kapitány, maga is jön?
Mondjuk az én rangom magasabb, szóval maga fizet nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz callmeakos #983 üzenetére
Gyere csak. 2 katona megtalálja a közös hangot.
Én majd viszem a múltkor készült igazolványomat, hogy az újak is felismerjenek. ^^
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz callmeakos #985 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz callmeakos #996 üzenetére
Ők ketten nagy arcok.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz callmeakos #1045 üzenetére
1066 Budapest, Dessewffy u. 8-10.
autóval?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mr.Csizmás
titán
válasz callmeakos #1047 üzenetére
ha egy macskát látsz csizmában, fordulj vissza, de tényleg
ottleszek előtte valszeg.
[link] csak kopaszabb vagyok
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
ittakary
nagyúr
válasz callmeakos #1049 üzenetére
Pedig...
-
ittakary
nagyúr
válasz callmeakos #1051 üzenetére
nyugivan. én 22 vagyok, de kinézek vagy 18nak...
-
ferensz
senior tag
válasz callmeakos #1053 üzenetére
Itt meg még egy tag 21 évvel. Bár az átlagos tipp az 28 szokott lenni
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Mister_X
nagyúr
válasz callmeakos #1049 üzenetére
Ich bin 17 Jahre alt
-
Mister_X
nagyúr
válasz callmeakos #1071 üzenetére
Én is indulok.
Nah, ott találkozunk"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
ittakary
nagyúr
válasz callmeakos #1075 üzenetére
Fricc a legcsunaabb kozulunk szoval erdemes pl ot keresni
-
Иван
őstag
válasz callmeakos #1075 üzenetére
Szerintem bemész, és tudni fogod kik leszünk.
-
DeFranco
nagyúr
válasz callmeakos #1078 üzenetére
B.szki egyszeru: ahol lejobb a terero ott vagyunk
-
Mister_X
nagyúr
válasz callmeakos #1104 üzenetére
Ó, csak ideiglenes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest