Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DeFranco
nagyúr
Varoz jógyerek, nem bannoljuk
kussoljá' mer' nem jön el, Ábrahámmal azt tervezzük, hogy rágót ragasztunk a hajába, ne b*szd el a projektet
@Geri Bátyó: nagyjából egyetértek, ez így nagyon nem frankó, főleg hogy így az utca meg a lakók kapják az áldást... lehetőséget kellett volna hagyni legalább hermetikusan elzárt csak dohányzásra szolgáló boxokra, ha valamelyik helynek van kedve ilyenre beruházni, hogy ne az utcára kelljen kimenni félrészegen a közlekedőket boldogítani. Ha Európa összes repterén meg tudták oldani...
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
Nem az a kérdés, inkább az, ha jön, akkor mi lesz? Szerintem a dimenzióváltás közepette keletkezik egy fekete lyuk és jönni fognak a Cromagok.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
DeFranco
nagyúr
Jelenleg a következő opciók merültek fel
15-e (valószínűleg storno)
16-aCafé Haverok Söröző
NoiretPersze ez még alakulhat, de azt javaslom egyezzünk meg gyorsan és fájdalommentesen, mert ha ez a része elhúzódik a dolognak, akkor nem lesz belőle semmi, most szólok. Láttam már ilyet.
Nekem a 16-a Noiret / Haverok megfelelne, a két helyszín közül mindegy melyik.
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Amúgy mindenrevanegybelgaszám
Megköszönném Géza bá ha passzolnál gyufát
Ki vitte el a faját, engem ér a vád
Géza bá az asztal alá kérlek, nézz alá
De vezérkari főnököm itt világít már
Köszönöm, maximális tiszteletem Béla bá
Ívelj be a számba egy szálat Oszi bá
Büntess meg egy cigivel Lokomotív Béla bá[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
-
Mister_X
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
Szégyelld magad, buzivíz
amúgy jó ez, ha nincs más... amit egyszer ittam, és nagyon jó volt, az a Martini D'oro. Sajnos sehol nem lehet kapni 10 éve, pedig mindenhol keresem, de nem találtam sehol. Na azt tényleg lehetett inni feszt, se túl száraz nem volt, mint a rosso, sem olyan édes, mint az édes martinik... be is szüntették... tipikus. Olaszországban sem lehetett kapni.
[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Miért, tüzelsz?
Akkor mást kell csinálni, nem inni... -
-
Varoz
addikt
Ez már túl van a lejtőn, itt már komolyan elindult negatív irányba, a tengerszint alá.
Biztos a színvonalat keresi.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
DeFranco
nagyúr
megyek én is, mert elhagyom az objektumot.
[ Szerkesztve ]
-
Huma
addikt
Igazából költői kérdés volt. Akkor is leírom a vicceimet ide ha senki sem kíváncsi rá.
szerk:
Ja, és nem lehet sajnos saját magadnak privátot küldeni.
Majd a másik regemről, amivel trollkodni szoktam küldök magamnak.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Feldolgozás? Melyik vicc hasonlít rá?
Amúgy én rengeteg szar viccet ismerek. Valahogy azok maradnak meg bennem. A jókat nem jegyzem meg.
Okoztam már pár agyhalált a "zseniális" vicceimmel.Pl:
Két alak közelít az erdőből. Az egyik futva a másik medve.Vagy: Mit csinál az űrhajós ha megszomjazik? Űrkutat ás.
Aztán ha valaki nem érti (volt ilyen) akkor én sírok.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest