Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
válasz hefike #21937 üzenetére
Szia!
Nekem ilyeneket akkor írkál, amikor a., sokan használjuk itthon a kevés netet - illetve leterhelt a mobilnet a környéken, b., tűzfal mögött vagy és nem lát ki az adott porton. Pingelni azért tudod az adott szervert, ugye? Az adott port nyitva levőségét kellene megvizsgálni, na most azt mindjárt kiderítem, hogy lehet.. Ha saját routered van, akkor nem szokott zárva lenni ilyesmi, vagy te magad tudnál róla eleve. ?.
Mindenesetre, a router beállításaiban nézz körbe, illetve ideiglenesen tiltsd le a win/egyéb tűzfalat.
Sz: A következő hozzászóló is jót kérdez.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
Amur
addikt
válasz hefike #21937 üzenetére
Milyen szerver? Gyanús hogy az elérési címet adtad meg rosszul, vagy ha whitelist-es akkor nem vagy rajta..
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
apatyas
Korrektor
válasz hefike #21940 üzenetére
Netről kitúrtam, mc.hypixel.net a szerver elérési útja, én be tudtam lépni, tehát nem whitelistes (adott felhasználók léphetnének csak be, akiket felvettek a listára)
Ha a launcherben a profil be van állítva 1.12-re, és elintítottad, utána a Multiplayer, Add server, itt a server name-hez ahogy el szeretnéd nevezni, alatta a server address mc.hypixel.net aztán Done, rákattintasz a sorára és Join server bal alul. Innen nekem be tudott lépni. Ott viszont egy kicsit komplikált, mert egy rakás minijáték érhető el, egy negyed órát töltöttem bent de még nem láttam át, mit merre meddig kell csinálni. Onnantól a ti feladatotok a felfedezése. Az alapjátékban tudunk mi segíteni azontúl.
Ha a helyes névvel nem juttok be a szerverre, akkor hálózati hibakeresés következik.[ Szerkesztve ]
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest