Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Rapid segítségre lenne szükségem
Lenne egy HTC Mozart bombajó áron, de mindeddig Androidos voltam. A kérdésem csupán annyi hogy mindenféle moddolás nélkül is lehetőség van letölteni a Marketplaceről alkalmazásokat mint Google esetében, vagy ehhez kell mod? Illetve szükséges-e megadni hitelkártya vagy bankártya adatokat mint iOS esetében?
Illetve van-e hozzá teljesértékü offline navi?
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
OMFG akkor ezek szerint en itthon szlovakiabol nem tudok hivatalosan fellépni a marketplace-ra vele??? Így nem buli
Szerk: neten olvasom ha US vagy UK LIVE ID kontót nyitok úgy menni fog a market, igaz fizetos cuccok nem játszanak.
És még egy kérdés: erre is ugyanugy fel lehet tolni appokat mint Androidra mindenféle hack nelkul? Tehát pl. Android esetén van egy apk file, WP7 esetében is ez megoldhato hogy feltolom es install?
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Köszönöm mindenkinek, úgyfest ez még egyelőre nem az én világom
-
blueMerle
veterán
Na csak rábeszéltem magam
Itt van mellettem életem első WP7 telefonja, egy HTC Mozart 7.
Újonnan 180 euróért 2 év garival nem tudtam otthagyni. -
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
válasz moonman #5857 üzenetére
Pontosan, ahogy mondod.
Megy a market, gond nélkül, régió beállítás kérdése az egész
Ami a telefont illeti: klasszisokkal jobb képeket lőttem vele mint a MA tesztben, elképesztő különbség. A xenon vaku pedig külön plusz, az N82-esem óta nem volt xenon vakus telóm
A HTC weboldala szerint szeptember végén jön a hivatalos Mango frissítés a Mozartomra (all country), bár fogalmam sincs miért lesz ez jó nekem, de gondolom sok plusz feature kap helyet a telóban.És akkor pár szó néhány óra használat után. Ledöbbentem. Androidos telefonok sorozata után ez valami brutális: gyors, nincs lag, nem szaggat... na valami ilyesmire volt szükségem
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
...ez lemaradt:
Visa vagy inkább Visa electron-t szeret a Marketplace? Van valakinek ezzel tapasztalata?
Androidos Market élből dobta el a sima Visásat az electronost viszont gond nélkül megette de egyéb okokból kifolyólag örülnék ha a sima Visás kártyám elfogadná a Marketplace
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz moonman #5861 üzenetére
wow, nagyon jól hangzik, köszi az infót
ja és azt mondtam, hogy még gyorsabb lesz?
Ennél?? Azt már követni sem fogom tudninicu71: Holnap feltöltök pár fotót, őszintén szólva fogalmam sincs hogy milyen fw van rajta, a telefon vadonatúj, reggel én bontottam ki, bár ettől még álhatott raktáron.
Egyébként úgy voltam vele hogyha már WP7-es teló akkor csak a Mozart, az Unibody ház valami elképesztően masszív, egy Blade után pedig... Hát nem lehet összehasonlítani na. Mondjuk HTC Android fronton is elég komoly minőséget tud felmutatni ami a készülékek kivitelezését illeti, de most a váltáson volt a hangsúly, a minőség csak a második (fontos) szempont volt.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Aham.
Egyébként ha jól sejtem nekem már nem kell várni: Mango: Official HTC 7 Mozart ROM
Blyan: Fogalmam sincs, holnap meglesem neked
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
Ahogy a cikk írja:
There’s no update through Zune yetAzaz egyelőre nem frissíti a Zune.
És ennek oka:
because it apparently won’t include the Asian language support.
Azaz az Ázsiai nyelvek miatt.
Elvileg ahogy olvasgattam a HTC facebook oldalán Zune-on jön majd a hivatalos frissítés.
-
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
HTC 7 Mozart hivatalos blogjában, 2 perce jelent meg ez a bejegyzés:
HTC WP7 devices will be the first ones to get Mango ,Starting 29th September . Others will have to wait .
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Your phone is up to date.
Semmi frissítés.HTC 7 Mozart
-
blueMerle
veterán
Első update piszok gyorsan megvolt, most pedig valamit tölt de extrém lassan, azt hiszem ez lesz a Mango Gondolom rajtam kívül még 1-2 ember szintén updatel
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Korai volt az öröm, 2 update után csak a 7.10 van fent
-
blueMerle
veterán
Whoops, tényleg. Fent van a Mango
legiaap: pontosan, huzogatósdit kell játszani mint tinédzser korunkban Vagy megvárod míg egyszer majd feldobja magától a Zune, van akinél enélkül is feldobta
Wait..... nekem is akad a menü. HTC 7 Mozart Pontosítok: időnként akad, nem állandóan.
[ Szerkesztve ]
-
-
blueMerle
veterán
válasz chester99 #6496 üzenetére
Csak én legalább 4x leírtam már hogy rengetegszer kell próbálni, nekem több mint a 100. alkalomra dobta fel a frissítést. Próbáld úgy hogy megnyomod az Update gombot és vársz 1 másodpercet majd utána húzod ki a kábelt, vagy picit előtte... vagy pont akkor, egyszerre. Össze fog jönni, ezzel a módszerrel mindenkinek sikerült ezidáig.
-
blueMerle
veterán
válasz Valentino K. #6504 üzenetére
Légyszives olvasd el az előző hozzászólásokat. Komolyan, isten bizony nem írom le hatodjára is
Szerk: nem, nem erről van szó. SOKSZOR kell próbálkozni a netmegszakítós módszerrel
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Nekem is csak kötőjelekkel ment
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz Liudvikas #6524 üzenetére
mikor klikkelsz az update opcióra a zuneban (settings/phone), abban a pillanatban kihuzod a netet. ha nem is elsőre, de néhány próbálkozás után ki fogja írni hogy van update. visszadugod a net kábelt, klikkelsz arra hogy update és örülsz, megy felfele a mango
semmi logika nincs benne de müködik.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
válasz Darellus92 #6586 üzenetére
Ha arra akartál kilyukadni, hogy az Android telefonokon megszokott szinkronizációs adatforgalomnál a WP7-es többet generál-e akkor azt azt tudom mondani hogy: attól függ Beállítás kérdése, egy Androidos teló is tud sok-sok vidám Mb-ot generálni ha minden szirszar szinkronizál félóránként, na ugyanez igaz a WP7-re is.
-
blueMerle
veterán
válasz szőröscica #6591 üzenetére
Mert mondjuk nem mindenki tud angolul és németül?
Fateromnak is nagyon bejönne a rendszer, de lassan 60 éves, ugye elnézhető ha már nem keni-vágja annyira a németet mint korábban?
-
blueMerle
veterán
válasz szőröscica #6595 üzenetére
Nem fogok veled vitatkozni, de nem értünk egyet
-
blueMerle
veterán
Kérdés: idővel a Zunen lesz majd nyelvi update csomag vagy ezt a bűvészmutatványt csak szerviz tudja elvégezni?
Egyébként miért nem tették bele alapból a Mangoba?!!? Ha egyszer megvan...
-
blueMerle
veterán
Tulajdonképpen ugyanezt Androidon is megléphetné a Google illetve az OHA, és iPhoneon az Apple, de nem teszik. A WP7 egyelőre erősen bukta (by Steve Ballmer) úgyhogy kizárt dolognak tartom hogy ezt meg merné lépni az MS. Akkor végképp halálra itélnék a rendszert.
-
blueMerle
veterán
válasz moonman #6714 üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy vitázni akarok Veled, annak nem lenne értelme, de ezt mégis hogy lehet kitekerni?
Addressing an audience at the 2011 Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC 2011) Monday Steve Ballmer, CEO of Microsoft, acknowledged that their Windows Phone 7 platform was a failure.
Nincs ezen semmi se tekerve, elismerték hogy kudarc. Ezen nem kell megsértődnöd sem neked sem más MS fannak, mert ez sajnos tény. Nem egy fórum, nem egy újságíró hanem Ballmer nyilatkozta. Most azon dolgoznak hogy ne legyen kudarc, és az sincs eltitkolva hogy a nagy reménység a Nokia. Egyelőre sokkal több a hátránya mint egy Androidos telónak ez tény, viszont engem kárpótol a nagyon gyors és átgondoltabb kezelőfelület, amit Androidon akkor sem fognak tudni megoldani, ha 16 magos processzort tolnak a kasztni alá. A WP7 akkor lesz majd igazán bombajó rendszer, ha elterjed. Bizakodva várom, meglátom mi lesz a dologból és erősen bízok a Nokia WP7 sikerében.
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Én programozóként hatalmas ívben szarok ezekre a tesztekre. Amíg 3 böngésző alatt egy szabvány script jó, másik 3 alatt pedig nem, addig valahol abszolút nem tud izgatni hogy melyik hány pontot kap
-
blueMerle
veterán
válasz Sweet Lou 6 #6758 üzenetére
Csudálatos lenne ha minden IE user a 9-es verziót használná. Elsírnád magad, ha mutatnék neked az általunk készített weboldalak böngésző statisztikáiból adatokat (közel 100 ilyen van). Hálistennek a FF azért dobogós mindenhol
-
blueMerle
veterán
Háááát nem tudom, ez nem igazán ezt támasztja alá:
The highly anticipated Nokia maps application is presumed to be exclusively bundled with the Nokia Windows Phone 7 devices to take advantage of their proprietary and highly regarded Nokia (Ovi) Maps service.
Egyébként nem szomorkodom emiatt, a Mozartot ígyis le akartam cserélni egy másik WP7-es telefonra, mert a fényképezőgép olyan szinten trágya képeket készít, hogy simán felveszi a versenyt a leggagyibb kínai telefonokkal. A kijelzőn még csak-csak jól mutatnak de nagy monitoron...uhh..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest