Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz gubabela #234 üzenetére
Már úton van. Az ilyen ájfonos beszólásokat meg kérlek erősen fogd vissza.
Az, hogy bizonyos részei nem akarnak működni elég gáz, és ez nem az androidnak tudható be.
Egy THL W7S-t óhajtana leváltani, amit több, mint egy éve vettem ki a dobozából, és azóta pont úgy használom, ahogy kijött, szoftveres gubancok nélkül. Ez meg már csak ilyen...Kénytelen leszek megcsinálni az upgrade-et, de amennyire dícsérték a miui-t, már most kezdem sejteni, hogy visszajön a régi rom-cserélgetős korszak.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Azért azonnal kivehető, hogy mobillal készült...
-
Depression
veterán
Nem úgy volt, hogy ehhez hetente érkeznek a frissítések?
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
de én nem tudom rootolni, mert nem ismeri fel az xp a telefont...
Már kezdtem megörülni, hogy elkerülhető ez a dilemma...
Hangerő fel+ power gomb előhozza:
recovery mode, fastboot mode, normal boot.Lépegetni tudok köztük a fel gombbal, de kiválasztani nem tudom, se a le gombra, se a bekapcsoló gombra nem reagál.
A kínaiban az első egy önteszt... az biztos
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
-
Depression
veterán
Szerintem itt visszatértünk az eredeti problémára, az xp-s driverekre. Ugyanis én rádugom, elkezd tölteni...
Hang le+ power, és ugyanúgy a kínai izé jön elő...Talán inkább veszek KukkSteve-nek sört, és kínlódjon ő vele...
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
KitKat várható rá?
-
Depression
veterán
Engem is csak a MiBand miatt érdekelne, eddig a 17-est nyúzom gond nélkül.
-
Depression
veterán
Ha tökéletesen megvagyok elégedve a 17-es rommal, akkor van olyan v6-os rom, amivel szintén elégedett lennék, és működne a miband hívásértesítője?
-
Depression
veterán
Ha bármelyikőjük még 2,5 év múlva is foglalkozik még ezzel a telefonnal, akkor lehetnek. Legalább már nem kellesz sokat szerkeszteni.
Én lehetnék, csak hozzá sem tudok szólni a romokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Milestone2 #7924 üzenetére
Nekem ez nem lenne gond, úgyis azon van a net, a második a céges, amin úgysincs net hozzáférés.
Van teljes, vagy közel teljes bugreport?Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
17-es romról most próbálkozom először frissíteni. szurkoljatok.
-
Depression
veterán
válasz Depression #8378 üzenetére
Nem jutottam semeddig
Driver csomag telepítése nem sikerül. Azt mondja, hogy kapcsoljam be az USB debuggingot. Ez megtörtént, de nem ismeri fel a driver telepítő, sem a gép a telefont.
Win 7 64 bit. Note dual sim-es.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Nincs meg semmi. 17-es rom van, de a gepre dugva nem ismeri fel, így drivert sem tudok telepíteni rá. Az sd kártyát sem látja, azaz arra sem tudok felmásolni semmit.
Az a rosszul működő kínai recovery van rajta, ahol nimcs enter.
4.4 lenne a végcél, mert vettem egy mibandot.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Egy órája telepítgetek drivereket a céges gépre (win XP), de egyik sem ismeri fel, az eszközkezelő hibát ír.
-
Depression
veterán
válasz Depression #8386 üzenetére
Az létezik, hogy a rootolás 20 perce megy, 45%-nál jár, és 20x indul újra a telefon?
-
Depression
veterán
Root sikerült. Meg ne kérdezd hogyan. 100. nekifutás, 6 millió driverrel.
vroot alkotott, de nem csak egy gomb, azt kész, hanem engedélyeztetni kellett mindent kínai nyelven, és most van kinguser, meg 2 kínai krix-krax progi a telefonon. egy seprű és egy lófej az ikonja.hogy kell biztonsági mentést csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Az ota-t folyamatosan frissíteni kell, vagy ki lehet hagyni egy-két alkalmat?
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Sziasztok.
Mióta fent van a 4.4 a bluetooth hangszórómon halkabb a zene, mint magán a telefonon. Mit lehet ezzel kezdeni?Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
5.5.8-cal tepjesen megjavult a miband-es feloldas
-
Depression
veterán
A telefonomon be volt kapcsolva az automatikus frissités. Olvastam, hogy hibás az új rom, így hát ki akartam kapcsolni. Belépve oda, már csak az újraindítás menü volt, sehogy se lehetett visszacsinálni. Ma a telefonom újraindúlt magától, és ott voltam telefon nélkül, céges csúcsforgalomban.
Mi a #&@!!! nem lehet letesztelni egy rom-ot, mielőtt visszacsinálhatatlanul kiküldjük mindenkinek?
-
Depression
veterán
Nekem ez a 22-es megváltás
-
Depression
veterán
Nem tudok most olyan sziamiau-t, amire érdemes lenne cserélni.
-
Depression
veterán
válasz tolvaj! #9233 üzenetére
Nekem is 12, csak óra, és nem nap
Kaptam egy új kocsit (opel), aminek a kihangosítója megbolondítja a Bluetoothomat a telefonon. Csak a teleton kikapcsolásával tudom helyrehozni. miuihu 5.5.29 van fennt.
Ez általános hiba? Van olyan rom, ahol bluetoothot javítottak?
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Milestone2 #9260 üzenetére
Már kiszolgálta idejét, csere lesz. De most inkább samu a7, vagy meizu mx5 lesz. A sziamiau új telefonjai csalódások számomra. a note 2 meg a xiaomi mtk procival való viszonya miatt eleve kilőve.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Milestone2 #9292 üzenetére
Mibanddel, itthoni bt hangszóróval nincs baj. A gyári autóskihangosító az, ami totál behal.
-
Depression
veterán
válasz Milestone2 #9295 üzenetére
Passz. Az új Opel gyári kihangosítója, ami egybe van a rádióval. Nem írnak márkát sehol. Az összes ismerősöm telefonja gond nélkül megy vele, csak ez a telefon nem.
Köszi a fáradozást. Ha sikerülne, akkor egy évet még kihúznék ezzel a telefonnal. De telefont csak könnyebb cserélni, mint egy autót.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Milestone2 #9297 üzenetére
A miuihu. Mást még nem próbáltam. 5.5... 5.8... És v7 mind hibádzott valamilyen módon.
-
Depression
veterán
válasz Milestone2 #9415 üzenetére
Remélem javítanak dolgokat, és nem újdonságokkal lesz tele. 5.8.20-szal minden eddig működő dolgot is gajra vágtak.
Wifiről már nem kapcsol vissza mobilnetre. Illetve úgy csinál, mintha, de adatforgalom már nem megy. Kézzel kell ki és bekapcsolni az adatforgalmat, hogy működjön.
A bluetooth már egyáltalán nem kapcsolódik a kocsihoz, de az eddig hibátlanul működő mibandnél is egy-két nap után kiakad. Telefont ki kell kapcsolni, hogy helyre jöjjön.Soha nem volt ennyire rossz ezt a telefont használni, mint most.
A bekapcsolt képernyőidőt hol lehet megtalálni? keresgéltem, de nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Milestone2 #9420 üzenetére
Kivéve, hogy hozzá adták azt az opciót is, hogy teljes hangerőn hallod a saját hangodat is, úgy visszhangzik. Céges telefonként használva igen csak kellemes most.
Tényleg azon dolgoznak, hogy teljesen ellehetetlenítsék a telefon használatát, és cseréljen mindenki.
-
Depression
veterán
válasz Milestone2 #9422 üzenetére
Facebook messenger chat-fejek neked megjelennek? Ezzel a legfrissebb rommal nekem az is elveszett. Tehát csak úgy tudok chatelni, ha átváltok oda. Eddig ezzel sem volt gondom. A legördülő menüből sem nyitja meg.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz tolvaj! #9641 üzenetére
A kijelző sárgulása a hő miatt jött elő nekem 1,5 év után. Felemeltem a kijelző fényerejét, és amikor rádugtam a töltőre, nem vettem észre, hogy az bekapcsolt. Fejjel lefelé raktam le az ágyra, így nem is láttam. Ráadásul úgy van beállítva, hogy soha ne kapcsolja ki a képernyőt. Vagy 2-3 óra múlva vettem fel onnan a tűzforró telefont. Az eredmény: 2/3 kijelző besárgult, kb. 1000 pixelhiba, ami csak fekete háttérnél látszik.
-
Depression
veterán
Bluetooth 5.9.26
Felismeri a kocsi, párosodnak, már nem is bolondul meg a telefon.
Viszont 12-18 másodperces beszélgetés után mindig megszakítja a blutooth kapcsolatot. Majd kb. Fél perc után újra csatlakoznak egymáshoz, és az a kapcsolat már szabil marad. Ez 5 egymást követő központ hívásánál játszotta el.Note 2 párosodni sem akart. A sima note-ot egyébként sem cseréltem volna az új gagyira.
-
Depression
veterán
válasz Flexy90 #9670 üzenetére
Ha találkoztál ebben szoftveres hibával, az abban is benne lesz.
Én jelenleg fallout shelterrel játszom, ez a játék: ugyanolyan lassan tölt be (azaz a rom ugyanilyen lassú, csak több), ugyanúgy akadozik 200 lakosnál (kevés neki a 2 giga ram)
Szóval papíron hiába gyorsabb, én sajnos nem tapasztaltam. Nekem ez egy váltáshoz kevés lett. Tegyük hozzá, hogy a note1 magasra tette a lécet.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest