Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Nah előrendeltem én is a 7-est, csak nem bírtam kivárni Giottone fórumtársat .
Ez lesz életem első drága telefonja Remélem nem cseszek rá a péklapát mérettel, a 4a-t konkrétan imádom máig a mérete miatt. -
vakablak93
őstag
Németben Ottoról, de én itt lakom kint, és Otto nem tudom ők
szállítanak-e Mo.-ra.szabi_memo: Igazad van így mindjárt más, így belegondolva inkább óriásplakát . Lehet még se volt jó ötlet, na mind1 megtapizom jövőhéten, ha túl nagy megy vissza gond 1 szál se.
[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
válasz szabi__memo #29 üzenetére
Meglátom jövőhéten mikor ez megjön, akkor eldől, de igen sokáig a 6a-n agyaltam.
-
vakablak93
őstag
válasz szabi__memo #102 üzenetére
Beleillik a képbe, a 6-os sorozatnak a korábbiakhoz képest nagy sikere volt legalábbis itt a németeknél. Szolgáltatóknál is elérhető ahol itt kb alma, samu, xiaomi van még és kész.
Emellé jön hogy azért a hatos és most a hetes széria azért elég szép dizájnt kapott és a tvben/rádióban egésznap nyomják hogy Pixel, Pixel, Pixel....
Az irodában egésznap ezt kell hallgassam, már a fülemen jön kiYoutubeon konkrétan kis marketing filmecskék vannak a Pixel exkluzív funkciók bemutatására, egy csomó videó alá Pixel reklám van téve stb....
Ennyire erőltetett marketing mellett azért érthető valamiféle növekedés.
[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
A fene most kaptam a mailt, hogy a várható szállítási határidőt nem tudják tartani, így kb 2 hét lesz
-
vakablak93
őstag
-
vakablak93
őstag
Kezdek nagyon irigy lenni rátok akiknek már megérkezett.
Holnap benézek a helyi üzketekbe, ha van nekik készleten elhozok egyet, nem várok 2 hetet mire megjön[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
A legkevésbé sem érdekel a kamera.
Valszeg egy évben egyszer ha megnyitom, egyébként nem fotózom a telefonok kameráival....
A kamera nálam egy utolsó utáni szempont.Előrendeltem én is, csak az zavar hogy időközben eltolták 2 hétre a szállítást. Emiatt lehet megveszem helyben valahol.
Ami nálam dönteni fog hogy marad-e vagy megy vissza, az az első benyomás hogy péklapát-e...
Egyébként engem csak pár pixel exkluzív funkció érdekel meg egy két dolog.
-
vakablak93
őstag
-
vakablak93
őstag
Hát a vártakal ellentétben most jött meg, elkezdtem belakni. Nem semmi méretű egy lapát ez, a hókotró elejére is csavarozhatnám..
A hétvégén próbálgatom aztán döntök. Az viszont tény hogy a recsegő ropogó kis 4a mellett amin a hangerő gomb amúgy is kezd bekrepálni érezhetően kellemesebben összerakott cucc.
Nagyon szép ez a fehér is. -
vakablak93
őstag
Sima, nekem ez is sok így.
Giottone: én tokot fóliát előre rendeltem, így nincs gond.
Ami meglep hogy az ujjlenyomat olvasó közel olyan jó a vastag fólia ellenére is mint egy normális, bár ezt az előlapi elhelyezést furának érzem, egszerűen nem értem mért nem jobb a hátlapon, na mind1 szokható.
[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
Nah akkor egy hosszabb játéktesztet nyomattam hogy hogy bírja a kiképzést.
Hát nem csalódtam, Genshin Impact max grafon most épp 35 percnél járok, és bár egy
ponton - kamerasziget és a keret találkozási pontja baloldalt - valóban forró, a többi része nem olyan meleg, és a az fps sem trottyolt be, a játék is fluid maradt.
Az akku meg közben 11%-ot merült csak, ez is jónak tűnik.Viszont az napközben feltűnt hogy egy sima böngészőben való görgetésbe néha néha beleröccen...
Ilyet a 4a nem csinál, ez azonnal feltűnt, remélem ezzel majd kezdenek valamit.[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
A kábel egy lehetőség csak, de nem szükséges simán google account adatokkal is át lehet költözni.
Még a zenék filmek akármi is, ami file az előző telefonon van átmásoltatható így.
Ennek ellenére valami fura oknál fogva kábelt ajánl alapból
Nyilván gyorsabb mint fel-le töltögetni meg a többi de jah, de azért fura. -
vakablak93
őstag
válasz ghiottone #408 üzenetére
Gyorsan megnéztem neked, igen adott a 100Gb 3 hónapra:
Más, a nyelvi csomagokat letöltöttem, de hogy kapcsolom be a szinkronfordítást egy videó alatt?
Na még valami, ma reggel további 2,5 órát játtszottam Genshin Impact és Neverland gamekkel max grafon, és a telefon nem akart túlmelegedni, oke Genshinben csak 30 fps-el mentem, de azért annak örülök hogy nem fosta össze magát.
[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
Akinek az ujjlenyomat olvasóval van baja, van egy világmegváltó tippem:
Regeljétek ugyanazt az ujjat függőlegesen is meg oldalról is, meg mégegyszer srégan, utána egyből jó lesz. -
vakablak93
őstag
Hali,
én eléggé hasonló szituból ugrottam erre, sose vetem telót 250-280 euró felett. Ez az első drágább mobilom.
Ha őszinte akarok lenni, én nem látom a kamerában sem azt a többet amit egyesek, én egy tipik telefonosan izé' képet kapok, mindezt röhejesen huntingoló AF-el.
Ami a rendszert illeti én amíg PC elviselni nem tudom a 60Hz-et addig itt nem látom hogy jobban menne tőle. Methogy gyorsabbnak nem érződik mint a korábbi kis alsó-közepes 4a-m.
A "csoda-modern ujjlenyomatolvasóval" is többet kellett majomkodni mint a legalapabb hátlapival.Az viszont tény hogy nagyon szép a telefon, egész más hatást kelt a kezemben mint a korábbi belépő-középkategóriás telefonjaim , ha alapdolgokra nézem akkor kb ennyi előnye van.
Ennek ellenére megfogott, maradni fog a bosszantó mérete ellenére is.
Megfogott a teljesítménye játékok alatt, illetve egy-két Pixel exkluzív funkció, na meg már rég akartam olyat aminek van hdmi kivezetési lehetősége.Ha alap dolgokra vennéd akkor szerintem feleslegesen kidobott pénz, én nem érzem azt hogy bármely telefon ennyit érne.
Mindezt annak ellenére mondom hogy mevettem, és nagyon tetszik.Bocsi ez hosszú lett.
[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
Azt jelenti hogy usb-type C- hdmi végű kábellel ki lehet egy külső kijlezőre tenni a képet. Most nézek kis dokkolót hozzá.
Játékot nem rakom majd ki, arra ott a gamer lapos
Ez nekem nagyon király, kombinálva egy másik funkcióval, számomra egy álom médialejáttszó kb.Az a tervem, hogy kombinálva a Pixelek szinkronfordításával, majd olyan animéket rakok ki vele a tvre, amiket egyébként számomra érthető nyelven nem tudnék nézni, így legalább egy érthető feliratom lesz hozzá
Ha tudnád mióta álmodtam ilyesmirőlÉs igen, telibetaláltad a mondanivalóm lényegét a a #425-ben.
[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
válasz DrDoktor #430 üzenetére
Figyelj, komolyan semmi bajom részemről béke van komolyan
Mivel úgy tűnik félreértesz, úgy gondolom leírom okaimat:
1. amit eggyel feletted írtam.
2. részemről csakis a teljesen gyári droid.
3. szintén írtam a játéktelejsítmény.Ami a többit illeti:
1.hobbiból fotózom, szerintem a legdrágább telefon kameraképességei is az árához képest egyenesen röhejesek ennyi. Legalábbis a kis milcgépem kb klasszisokkal jobb.
Valamint van némi jelengzetessége a telfonok képalkotásának.
2. PC-n nagyobb kijelzőn a 120Hz-et is kevésnek érzem, de ez 6,3 itt közelsem jön ki úgy a külömbség, főleg hogy funkcionálisan a telefonok esetében erősen korlátolt. Valamint sima 7-em van azaz fix 90Hz.Számos dolog miatt sóvárogtam már egy ilyen után, de kérlek hidd el hogy a marketingfunkciókon túl is van élet.
A véleményem lényegét pedig a fórumtárs nagyon szépen levezette.#431moma: köszi
[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
Nah akkor holnap folytatódik a kísérletezés, bepróbálok egy ilyet [kép] , remélem működni fog, mondjuk switchet meg samu telefonokat ír, bár töltésre PD-t ír, az meg elvileg szabványos.
Na mind1, ha nem működne akkor visszaküldöm, és bepróbálok egy másikat.Tudtok jó asztali felület appot, ami hasonló mint a samu dex?
-
vakablak93
őstag
Azt hiszem mégis csak van remény, kábel mentesen párosítottam a tvvel, nem hittem hogy ilyen minőségben ki tudja vinni a képet vezeték nélkül, és a feliratozás is oké.
Akkor lehet nijcs is szükségem a kábekre.
[kép]Már csak azt kell megralálnom hogy küldöm kiba sima képmegosztást is, hogy ne csak telefonon lévő tartalommal menjen.
A kapcsoló megvan, csak az eszközt kell csatlakoztatni.[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
Akkor a Pixel tippeknél: [link]
Ezt így végig fogom próbálni -
vakablak93
őstag
válasz Hieronymus #458 üzenetére
Amint hazaérek kipróbálom, gyors feloldottam énis, közben olvastam hogy így egy csomó minden elérhetővé válik, na erre kíváncsi leszek.
Köszi a tippet -
vakablak93
őstag
Az usbt akkor hagyjuk, chromecastel van esély a dologra vagy az is tiltott ügy?
-
vakablak93
őstag
-
vakablak93
őstag
Egyesek kérdezgetik az üveget meg tokot, ki mit vett, én a következőket vettem mindkető nagyon szépen passzol a telefonra.
A fóliát a kis kerettel tökéletesen sikerült rátenni a kameralyuknál is, kb el se lehet rontani.
Toknak meg a kövit választottam, kissé bumszli lesz tőle a teló de gondolom ez abból is jön hogy péklapát ugyebár, a keretnél szögletes azaz nem követi az íves keretet de a teló nem mozog benne nagyon passzos, a rováckoltra emlékeztető felülete sokkal kellemesebb mint a spiegen tokok amikez korábban használtam:Mivel nincs másom már így a telóról nem tudok képet készíteni.
Ui: a Chromcast dolog bevált, végre ott vagyok ahol lenni akartam
Nem emlékszem melyik fórumtárs írta de utólag köszönet neki[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
Na most én tennék fel egy kérdést, azokhoz szolnék akik aktívan sportolnak a telefonnal.
Én pl futok naponta, az érdekelne hogy valami elviselhető karpánt vagy egyéb cuccot tud-e valaki amivel magamra rögzíthetem a telót a vérkeringésem elszorítása nélkül? -
vakablak93
őstag
Vezetékmentes töltés esetén is PD a szabvány amit nézni kell?
-
vakablak93
őstag
Komolyan ennyire gáz otthon a térerő a Pixelekkel?
Ahol én élek és hivatalosan is forgalmazott, konkrétan teljesen jó, pedig egy kis szolgáltatónál vagyok aminek pocsék a szolgáltatása, legalábbis az előzőhöz hasonlítva aminél voltam.Akkuidő-melegedés: Mennyi az átlag más gyártók termékeinél? Komolyan kérdem, kíváncsi vagyok.
Én úgy vettem észre kb 30 perc Genshin Impact max graf mellett olyan 10-12%, és ilyenkor azért pörög a Soc rendesen...
Eközben csupaszon ugyan felmelegszik a mobil de tokban kb nem érzem.
Ehhez jön hogy nálam kb ki sincs kapcsolva a mobilnet.[ Szerkesztve ]
-
vakablak93
őstag
válasz DrDoktor #848 üzenetére
Ezek szerint nálam akkor azért volt végig jó mert alapból kissé oldalról
nyúlok hozzá és valóban enyhén megnyomom, valami önkéntelen dolog volt, nálam legalábbis.Eddig nem értettem hogy lehet nálam perfekt, miközben ennyi embernek nem hajlandó értelmesen működni itt a topikban...
-
vakablak93
őstag
Nah akkor,
sikeresen regisztráltam a Pixel 7-em, és megigényeltem a Pixel Buds Prot, pechemre már csak sárga meg narancs volt.
Remélem hogy elfogadják az igénylést, na meg hogy ebben a fura színben is el tudom majd passzolni legalább 100 euróért, remélem annyit bontatlanul csak megér majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest