- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Meghallgattam ma a Retro DJ-t a Westendben...és ilyen képet vágtam:
Árához képest eszméletlen jól szól és nagyon kényelmes, jól szigetel. Kár hogy utána meghallgattam a többször ennyibe kerülő AKG és Denon csodákat, így felfedeztem a Maxell hangjában egy V-alakú hangképet. A közepek nem kevesek, de a mélyben és magasban 8-10kHz környékén van egy kiugrás (fülre szerintem ott), mindezek mellett abszolút hallgatható.
Aztán függőben hagytam a dolgot, és vettem egy Metallics-ot. Erre egy szavam sem lehet, bár még bejáratós. Nem V a hangképe, teljesen természetesen szól, pont ez amit kerestem. Ezelőtt ezt egy AKG K330-ban találtam meg de sajnos az tönkrement.
Köszönet a tesztért, ami felhívta a figyelmemet, hogy milyen jó cuccai is vannak a Maxell-nek (OEM gyártóknak).
-
PR0JECTNR56
addikt
Jó lett a cikk, hozza a szokásos színvonalat.
-
Melack
veterán
Így érthető
Nekem ez az első fejhallgatóm, már régóta szemeztem egy-két ehhez hasonlóval. De aktuálisan tökéletesnek tartom. Ok, fejhallgatóból nem sok összehasonlítási alapom van (studió fejest nemveszem ide), de az eddigi fülhallgatókhoz viszonyítva egy álom, ahogy szól. Brooklyn Bounce, attttya úúúúristen mekkora zene...... pedig nem mai
-
Melack
veterán
Nos, megjött a kicsike, fehér színben. Az a gyors teszt alapján is elmondható, hogy a fülemre jól ül, a külvilágot kizárja rendesen. Gépre kötve tökéletes a hangzása - számomra (Metallica - Enter Sandman, cv313 - As the light closes, Republic - Kirúgjuk magunk alól a földet, Octave One - Black water, Lenzman feat Riya - Open page), telefontról értelem szerűen kicsit korlátosabb a hangzása, de a fül körbezárása okán elég erőteljesen - de nem bántóan - szól. Tegnap rendeltem, ma kihozták
Zenében igencsak jártas véjtfülű kollégámnak is tetszik a Technics studiófüles mellett.
-
slfln
senior tag
Egyelőre maradjunk ennyiben. Még nem hallgattam eleget, hogy véglegesen ítélkezzek.
Szigetelés: mondjuk 10/6, a gyári harangok viszont rosszak. -
guppy
őstag
Az is egy plusz a fejes mellett h olcsó, ezért bátran lehet moddolni
-
Melack
veterán
Mire megjön a pénz, elfogy a füles :/ Nincs raktáron üzenet mindenütt
-
slfln
senior tag
válasz
Deadzone41 #22 üzenetére
A TD mérésén alul 10-12dB kiemelést látnál kb. az 1kHz-hez képest. Egyáltalán nem sötét.
Ocarina: Nem lehet összehajtani, én nem raknám be táskába cuccok közé, valami előbb utóbb törne rajta.
phonefan: Hidd el, van mivel összehasonlítanom bőven.
Aki a szokásos "V" karakteren szocializálódott, annak a Metallics valószínűleg nagyon nem fog bejönni.
Panniéktól meg Szoniéktól én még semmi értelmeset nem hallottam belépő szinten, csak kontrollálatlan XxXXXtra megabasst, meg sistergő magasat. A szorzók használata pedig nagyon veszélyes dolog.
Persze no offense, ne értsd félre... Lehet újra alá kellesz merülnöm egy nagy levegővel és megnézni csináltak e valami értelmeset az utóbbi évben. -
phonefan
tag
így végigolvasva is naon bejövős
-
Peddy789
őstag
sziasztok, én a minap szereztem eb egy iylet 3700 forintért pesten belüli kiszálítással, hát nagyonis elégedett vagyok vele, amugy én otthonra játék film zene stbre szereztem be, de ugylátom ha szükséges néha nyugodtan elvihetem hoszabb/rövidebb utakra is
-
Deadzone41
őstag
mennyire sötét tónusú a fejes? nekem a 6 decibel mély kiemelés elég soknak tűnik : O egy xears tdII nél azért világosabb?
-
Ocarina
aktív tag
Most keresek én is hordozható fejhallgatót, és a hordozhatóság lenne talán a legfontosabb.
Az lenne a kérdésem, hogy alkalmas-e pl. hátizsákban hordozásra? Nem szeretném, ha egész nap a nyakamon lenne. -
DemonDani
addikt
itt 3654 Ft és pick pack pontra kiviszik 900ért 4500ból megvan
-
slfln
senior tag
válasz
DemonDani #10 üzenetére
A nagy kedvenc 660 meg a 668b-hez képest természetesen alulmaradna, de ezek teljes méretű fejesek (- és árkategóriájuk jelenleg megdönthetetlen vezetői hang terén.)
A HD572 meg szerintem nem ellenfél neki. Sluxból fair összehasonlítás a HD661 lenne, ami kiváló minden téren (jobb technikailag is) és szintén igencsak megéri az árát. Kicsit rizikósabb a karaktere (lehet egyesek túl világosnak fogják találni)... és az is ugye jóval drágább.Úgy néz ki a plammer.hu-n a legolcsóbb (3734 Ft) jelenleg és személyes átvétel is van.
-
Kassadin
addikt
Köszönöm a cikket, én is pont most szeretnék majd másik fülest, valami olcsóbb változatból, a cikk segített is dönteni.
-
DemonDani
addikt
Superluxokhoz mérten mi a véleményed róla?
amúgy nem is 5000 ft, mert pl iponon garantáltan lenne is és 4000
de van még olcsóbban is az árgépen
-
Audison
senior tag
Grat a cikkhez
igazán meggyőző, olyannyira, hogy utazásokhoz majd én is beszerzek egyet.
-
-
slfln
senior tag
Ezután bennem is felmerült a kérdés, hogy mit is árulgat a Maxell bagóért és tegnap beszereztem egy Metallics fülest.
Nos úgy néz ki nagyon is van mitől félni a konkurenciának, mert ezért a pénzért kiváló fülhallgató, remek hanggal, 2 év gairval és nagyon jó anyaghasználattal, hibátlan összeszereléssel.Teszt hamarosan.
----
A többieknek köszönöm a figyelmet!
Örülök, ha hasznos volt!
-
ntomka
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #4 üzenetére
Használható, ha nem zavar, hogy a füleden ül és rövid a kábele.
-
HUNNIA1920
őstag
Mennyire használható egy ilyen füles mondjuk gépre kötve zene/film/játékra használva? Vagy ez inkább médialejátszóhoz való?
-
Melack
veterán
Köszönöm a cikket, azt hiszem segítettél dönteni. Mivel ilyen fülest keresek éppen, és még az ára is elfogadható, azt hiszem meg is van a győztes
-
^Clown
addikt
Kellemes csalódás a Maxell. Karácsonyra megleptem édesapámat egy olcsó agybadugós (3K volt) Maxell fülessel, és meglepően szépen szól, és még mellé baromi jól is néz ki.
-
Deadzone41
őstag
grat jó cikk lett! felkeltette az érdeklődésem a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo 5000-ért még semmi nem tett rám ilyen jó benyomást: találtam egy igazán jó hordozható fejest bagóért!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest