- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cowardly Dog #38 üzenetére
Induljunk onnan, hogyan bizonyitod azt, hogy noti volt a csomagban nem 20 db ujsag? (a suly miatt pl)
Nem tudom repultel-e mar, nalam ugy volt az egyik pl, hogy befoliaztattam a cumot, majd feladtam, raadasul a transzatlanti ut utan tovabb is repultem, szoval ott felvettem a csomagot es azonnal adtam is le, majd ujbol felvettem es csak ezutan fel/egy nappal kezdtem vele foglalkozni. Ha eszreveszem, hogy piszkalva volt, akkor a budos eletben nem derul ki hol tortent. Azt meg foleg nem tudtam volna bizonyitani, hogy mi tunt el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo A repülőtér az egyik legbiztonságosabb létesítmény. Fokozottan felügyelt és többszörösen átvilágított minden dolgozó és...
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest