Hirdetés

2022. augusztus 12., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9) yerico


yerico
senior tag

GLS egy szemét társaság. Nem értesítenek, hogy csomagom jön, vagy utána, hogy másfél órája átvettem, vagy beesnek reggel 8 óra 05-re, természetesen értesítés nélkül. Volt, hogy rohangálnom kellett a városban a futár után, mert a délután megjelölt időpont helyett délelőtt akart otthon találni, máskor meg simán be se hozta a csomagot, csak megjelölte, hogy nem vettük át (csak négyen voltunk otthon)
DHL is egy mocskos szemét banda, aranyárban dolgoznak, a kapott tájékoztató anyagaikon semmi sem igaz, míg az áfás szolgáltatásukról áfamentes számlát adnak. Értesítés minek, 70 dolláros szolgáltatási díjért nem jár, oszt kuss.
MPL: Csomagot nem akartak kihozni, mert "épp nincs autójuk", menjek be érte én. Hát nem. Máskor 6 üveg borból eltörtek kettőt, és utána ki akarták hozni az utánvétes csomagot, hogy átveszem-e. Simán tüntettek már el csomagot is, külföldi tracking szám mutatta, hogy posta átvette, de ők semmit se tudnak róla, semmiért se felelősek, de hívogassam őket NAPONTA. Ennek volt úgy háromnegyed éve.
ToF pont a héten alakított, egy hónapja rendelt csomaggal egyszer csak beállítottak, természetesen 50K utánvét. Kézpénz nem volt otthon, mondom a futárnak, hogy akkor jöjjön velem, elmegyek automatához. Akkor ő inkább elmegy egy másik címre, találkozzunk ott, mert ő bizony siet. Akkor inkább hozza ki másnap újra. Akkor inkább eljön velem az automatához. Mindez volt vagy 4 perc, elmenni kocsival a 300 méterre levő automatáig.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.