Hirdetés

2019. október 20., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) velizare


velizare
(veterán)

"most jön a java,"

;]

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#2) rodrigez


rodrigez
(senior tag)

Abu bakker, Wccftech-es "hírekkel" minek foglalkoztok, főleg ha "saját" forrásra hivatkoznak. Az az oldal a IT oldalak Blikkbe oltott Borsa. :)

[ Szerkesztve ]

(#3) Tanisz


Tanisz
(senior tag)

Elég fura lenne pont akkor elmennie, amikor az AMD szekere kezd beindulni...

http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "

(#4) Tigerclaw


Tigerclaw
(veterán)

Nem zörög a haraszt...

Nem biztos hogy rajta múlik. Talán a vezető részvényesek nem elégedettek azzal, hogy hiába csúcs már évek óta az AMD technológiailag, és pl. konzolok esetében kvázi monopóliuma van, ez üzletileg mégsem látszódik. Sok szegmensben a piaci részesedése alig nőtt, ráadásul pont azokban a szegmensekben ahol sok pénz van, az enterprise, soho, mobil szegmensben alig lépett előre. SZVSZ hibás marketing, ahol az APU egy évvel a CPU szegmens után kullog, miközben nagy volumenü igény pont az APU-kra lenne. Inkább forgassanak még vissza némi pénzt a humán erőforrásba és legyen szinkronban a CPU és APU, illetve sokkal agresszívabb marketingre lenne szükségük. Ha pedig az Intel OEM-ekre ható nyomásával nem tudnak mit kezdeni, indítsanak saját desktop, notebook márkát. Bérgyártó van bőven, az Apple és Microsoft is úgy gyártja a hardvereit.

Személy szerint nem bánnám ha valaki olyan jönne a helyére, aki nincs belebuzulva ennyire a szerver és workstation szegmensbe.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#5) E.Kaufmann válasza Tigerclaw (#4) üzenetére


E.Kaufmann
(őstag)

Pedig nem olyan hülyeség a szerver és a WS piac, pláne ha a középút, a PC kezd sorvadni és a mobil eszközök valamint a felhős szolgáltatások erősödnek. Utóbbihoz jól jön a szerver/WS vonal, előbbihez meg az intelnek sincs mostanában semmi értelmes technikája. Megfelelő netes kapcsolattal a felhő irányába és elég nagy kijelzővel meg már lassan az ARM is "mindenre" elég az otthoni szegmensben.

[ Szerkesztve ]

(#6) Tigerclaw válasza E.Kaufmann (#5) üzenetére


Tigerclaw
(veterán)

Nem hülyeség, de nem ilyen "melyik kezemet vágjam le" módon kellene dönteni. Találjon módot arra, hogy az APU-k ne egy évvel késve és ráadásként egy fejlesztési generációval lemaradva kerüljenek a boltba. Az meg megint rajtuk múlik, hogy ha nem veszik az OEM-ek a termékeiket, akkor levonja a következtetést és nem erőlködik náluk.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#7) Duck663 válasza Tigerclaw (#6) üzenetére


Duck663
(aktív tag)

Lesz rá mód, ott is jön a chiplet!

Egyébként az AMD-nek borzasztóan rossz lenne, ha lelépne.

NAVIgre, ez már valami! :) Igen, Win7-et használok, hogy ez büntetés lenne? Nem nagyobb, mint a Win10 önmagában.

(#8) Steven


Steven
(addikt)

miért lépne le valaki mikor mélypotról hozta vissza a céget ... legalábbis hozzá is kötik...ezt a faszságot

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#9) schawo válasza Steven (#8) üzenetére


schawo
(titán)

Nagyobb cégnél jobb ajánlat. Most kell menni, amikor jó az értéke. Amikor szarul ment az AMDnek, akkor csak szar ajánlatot kapott. De könnyen lehet, hogy csak jobb alkupozíciót szeretne AMDnél, ezért "szivárogtatta" ki, és valójában esze ágában sincs lelépni.

[ Szerkesztve ]

SoftDirect - Windows és Office licencek http://goo.gl/GqwSTH Win7 6000 Ft, Office 365 Vállalati E3 16000 Ft/felh/év, Win10H 14500

(#10) Tin válasza schawo (#9) üzenetére


Tin
(addikt)

Ha ilyesmi kiderul, utana mar nem fognak bizni benne.

(#11) Steven válasza Tin (#10) üzenetére


Steven
(addikt)

Jah szerintem faszság ... meg nem hiszem hogy annyira szarul keresne... :D

Azután szoktak lelépni emberek miután felfutattak és stabilizáltak cégeket ... valljuk be amd nek még van hova fejlődnie pénzügyileg...

No meg akkor lépnek le ha épp sülyed a hajó...

Tartom magam ,hogy ez hülyeség...

Fentiekkel egyet értek bulvárt minek kell lehozni... vannak más oldalak erre....

Ha nincs miről írni csináljatok tesztet a többi új amd cpu ról! Én szívesen olvasnám...... :R

Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

(#12) Televan


Televan
(veterán)

Ha nem szivárgott volna ki akkor nem kellene cáfolni se,de lehet álhír is.Sokan ember örülne neki,ha nem ő lenne az AMD vezetője.

???

(#13) JordyG


JordyG
(tag)

Várható volt a cáfolat. Ugyan akkor nem jelent semmit.

Az ő karrierjében most jött el egy váltás lehetősége, az AMD-t rendbe rakta (úgy-ahogy, van még hová fejlődni), sikerre vitte, újra fel a csúcsra. Jobb lehetősége talán többé nem lesz innen feljebb lépni.

Neki is el kell gondolkodnia, hogy idén 50 éves lesz, mit akar még az élettől. Nyilván a pénz már számára nem lehet motiváció, így szakmailag se sok irányba mehet ő már innen, ami előre lépés lehetne. Ahogy előttem mondták, jobb alkufeltételeket és biztosítékokat a jövőt nézve viszont kiharcolhat, hogy olyan formában maradjon, maradhasson az AMD élén, ahogy azt ő szeretné, vagy neki jobb.

Az IBM számára különleges hely, már csak azért is mert karrierje elején már lehúzott náluk bő évtizedet. Így valószínűleg kedves emlékek fűzik oda, és egy esetleges vezér pozíció nyilván érzelmi okokból is más, hogy esetleg majd onnan menjen nyugdíjba. Ő is ember, ilyen dolgok is motiválhatják. Mindenki eljátszik egyszer a gondolattal, hogy adott helyen mit tenne, ha ő lehetne a góré.

De a kérdés, hogy akar e menni, mert van egy hely ahol szeretik, elismerik, és egy ideje vele azonosítják. Az AMD élén azért ő mostanra egy ikon is lett.

A magam részéről erre nem tudnék válaszolni, lévén régóta vagyok a helyemen, és innen nincs tovább feljebb. A saját trónomon ülök, így nyilván kényelmes, mert a magam főnöke vagyok. De.

Ugyanakkor a helyében nem feltétlen váltanék. Bár én is szeretem az új kihívásokat, viszont egy tuti csapatot sosem hagynék ott, főleg nem akkor amikor mind két kézben (CPU & GPU) egy töltött fegyver van a kezemben.

A jövő viszont képlékeny, és bár úgy fest, hogy az AMD felfelé halad, így könnyebb is emelt fővel távozni, mint egy jó időszak utáni ismételt lejtmenetben. Így ha lépni akar, akkor azt az elkövetkező hónapok során kell megtegye, de max 1 év.

Én sajnálnám, ha Lisa asszony (az AMD tyúkanyója) ellépne, egyrészt tényleg olyan mint egy anyuka aki a gyerekeit terelgeti, másrészt egy ilyen cégcsoport élére egy olyan személyiség kell amilyen ő. Így nehéz elképzelni mást a helyére akik hasonló mentalitásban vezényelne, főleg egy férfit.
S akkor itt lehetne, behozni a részvényeseket, de ebbe nem mennék bele, már csak azért sem, mert sokszor maguk a részvényesek akik hazavágnak cégeket, a nyekergésükkel ahelyett, hogy kussolnának.

De ahogy mondják, majd meglátjuk, belátható időn belül...

(#14) Pinky Demon


Pinky Demon
(addikt)

Leigazoltak egy magas beosztasu embert, WCCFtech (vagy akarki mas) meg elkezdett kombinalni. Ez lehet szivargas is, de lehet egy ember agymenese is. Ha Lisa cafol, akkor tuti megy, ha nem cafol, akkor meg biztos megy.

Az az igazsag, hogy mostmar barki barmit mond, az gyanus, es az igazsagrol meg meg csak fogalma sincs az erintetteken kivul senkinek. En azt mondom majd meglatjuk.

(#15) Predatorr


Predatorr
(tag)

Ez tagadás, nem cáfolat.

"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."

(#16) JordyG válasza Televan (#12) üzenetére


JordyG
(tag)

Sok lehetőség van. Lehet van valami. Lehet semmi. Sokszor a semmiről szól a legtöbb hír.

Abban azt hiszem egyetértünk, hogy sokan örülnének ha nem ő lenne az AMD vezetője, legfőképpen az Intel-nél. Ő nem csak jó vezető, de jó motivátor is.

A dolog már csak akkor lehetne poénosabb, ha az Intel élére várnák. Mert oda most pont egy olyan személyre lenne szükség amilyen ő. :)) De ez szarkazmus akart lenni, mert kíváncsi lennék a kék szemüvegesekre, milyen lenne a fogadtatása. :DDD

(#17) JordyG válasza Pinky Demon (#14) üzenetére


JordyG
(tag)

Ennyi. Erről van szó. :R

(#18) BiP


BiP
(veterán)

Nem értem az exkluzív riport megfogalmazást. Nincs riport, főleg nem exkluzív. (vagy csak én nem vagyok tisztában az exkluzív riport fogalmával. Az wccftech oldalán az Exclusive gondolom inkább az "szenzáció"-ra utal, meg hogy ezt egyedül ők kombinálták össze. De nem értek én a lovakhoz.

(#13) JordyG: tökéletesen egyetértek. Mindenképp válaszúthoz érkezett. Ez egy tökéletes időpont lenne a váltáshoz, ha akarna, de nagyon sok minden szól a maradás mellett is, ehhez nagyon jó alkupozícióban van.

[ Szerkesztve ]

(#19) GodGamer5 válasza Tanisz (#3) üzenetére


GodGamer5
(őstag)

Pedig már azt hittem ennyire hiányzik neki Koduri... :DDD

"Az emberek azt hiszik, hogy az optimalizacio egy olyan dolog, hogy a kocka felkel, haromszor raver a monitorra fallosszal, es bumm, egy mosogepen is 120fps-el fut realtime a reszecskeszimulacio szepen animalva, ezek a barmok meg inkabb szuperszámitogepekkel szopnak..."

(#20) Ren Hoek


Ren Hoek
(veterán)

Csúcson az AMD? Valami kimaradt nálam?

CPU fronton lehet oké, de a GPU siralmas vereség még mindig. Mintha elengedték volna inkább a teljes GPU ágazat felső kategóriáját.

Gyakorlatilag nincs rendes konkurenciája még mindig az NV-nek.
Még úgy is tönkreveri az NV, hogy csak toldozgatja foldozgatja a szériáit, mintha nem is lenne versenytárs.

(#21) opr válasza Ren Hoek (#20) üzenetére


opr
(addikt)

Reszvenyarfolyamban lassan elerik a 2006-os szintet, ami nem semmi.
Szoval igen, onmagukhoz kepest ujra a csucson vannak. Az egy masik dolog, hogy ez nem az a fajta csucs, ahonnan mar nincs feljebb, inkabb az a fajta, hogy realis eselyuk van megdonteni az eddigi legmagasabb eredmenyuket. De azert meg boven van hova fejlodni minden teren.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#22) schawo válasza Predatorr (#15) üzenetére


schawo
(titán)

pontos megfogalmazása a helyzetnek

SoftDirect - Windows és Office licencek http://goo.gl/GqwSTH Win7 6000 Ft, Office 365 Vállalati E3 16000 Ft/felh/év, Win10H 14500

(#23) S_x96x_S válasza JordyG (#16) üzenetére


S_x96x_S
(aktív tag)

> A dolog már csak akkor lehetne poénosabb, ha az Intel élére várnák.

Fél évvel ezelőtt ez szerepelt a hírekben,
"Maher believes Lisa Su is well suited to run Intel. She has turned AMD around from near-bankruptcy to profitability by streamlining its focus on core competencies. She created a CPU and GPU roadmap for AMD and drove strong product implementation.
If this expectation proves true, AMD’s stock will likely nosedive while Intel’s stock takes off. However, you should take the speculation with a grain of salt."

https://articles2.marketrealist.com/2019/01/will-amds-lisa-su-step-up-as-intels-next-ceo/

más

- Lisa vonzódik a problémákhoz, de az IBM-nél pont a régi kollégák leépítésével kellene kezdenie, ami után miért bizzanak meg benne a többiek?
- Az AMD a szerver piaci nyomulásával - pont az IBM-től is lerabol egy nagy tortaszeletet.
- Még most kezd beindulni az AMD, miért hagyná, hogy egy másik CEO elrondítsa a tervét?

Q:Were there any lessons earlier in your career at IBM that helped you when you became AMD’s CEO?

Lisa: A number of people asked me, why would I come to AMD? There was always this notion of, what’s the attraction?

I’ve always been attracted to solving really tough problems. That was a piece of advice I was given when I was a young engineer at IBM. It was the idea of, run towards the problems because problems actually create opportunities. I really believe that is the AMD story.

AMD has had some history that has been up and down, but when you look at the opportunity that we have in the markets that we serve and the customers that we’re partnered with, there’s no better opportunity in the semiconductor industry.
https://www.barrons.com/articles/amd-ceo-lisa-su-interview-51560863017

(#24) ukornel válasza Steven (#11) üzenetére


ukornel
(aktív tag)

+1
De jó is lenne egy clock2clock core2core elemző teszt. Zen vs Zen2 vs Bulldozer vs Skylake

(#25) arn válasza opr (#21) üzenetére


arn
(nagyúr)

Es hol van ez a tobbi ceg 2006os szintjehez kepest?

RETRO HW-t veszek (VLB, Pentium, Tseng, GUS, Roland, etc)

(#26) opr válasza arn (#25) üzenetére


opr
(addikt)

Nem ertem, ennek mi a jelentosege?

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#27) ShiTmano


ShiTmano
(tag)

Inkább az új Epycről írnátok már vmit.....

"Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim

(#28) Tigerclaw válasza Ren Hoek (#20) üzenetére


Tigerclaw
(veterán)

Lehet hogy ideje lenne megint különválasztani a két céget, még úgy is hogy közösen fejlesztenek APU-kat. Számomra is úgy tünik, hogy mostohatestvér lett a GPU részleg a cégen belül. Emellett talán külön kellene választani a gaming, általános videokártyába való gpu fejlesztését és a számításokra használt chipek vonalát. Lehet némileg közös alap, de ez az univerzális számolóegység koncepciója nem illik a játékra, konzolokba szánt termékekbe.

Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

(#29) dokanin


dokanin
(csendes tag)

Hosszú idő óta a Rome lesz az AMD legnagyobb dobása. (Remélhetőleg).
Most lehet majd aratni és élvezni a munka gyümölcsét.
Tiszta hülyeség lenne most lelépni.

(#30) nexplo


nexplo
(senior tag)

Nesze semmi hír kb... nem halunk meg bután már :)

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)

(#31) lezso6 válasza Tigerclaw (#4) üzenetére


lezso6
(HÁZIGAZDA)

"Nem zörög a haraszt..."

Ez az egyik legprimitívebb lózung. Ha valaki elkezdi terjeszteni rólad, hogy pedofil vagy, attól még nem lesz benne semmi igazság.

STOP RIOS! Állítsuk meg a moderációt!

(#32) Ren Hoek válasza dokanin (#29) üzenetére


Ren Hoek
(veterán)

Vannak amúgy ilyen Winston Wolf "Problémamegoldó" (Pulp Fiction) jellegű emberek, akiket konkrétan ezért fizetnek és vesznek fel.

Felhúznak cégeket a semmiből, a katasztrófa széléről... aztán jöhet a következő kihívás. Ha már sínen van a dolog, akkor lehet izgalmasabb vizek felé eveznek.

Nálunk is ez megy kicsiben, a C szintű vezetők gyakran cserélődnek, és hoznak fel részlegeket. Megreformálják őket, aztán tovább is állnak gyakran. Mégkisebb szinten velem is ez volt. A project vesztésre állt, és új látásmóddal rendbetettem kb, most már akár mehetnék tovább is, mert hajt a kíváncsiság.

Még a CV-ben is jól mutat, ha sorra húzod ki a szarból a cégeket :)) mint besüppedsz egy munkahelyre. Bonyolult dolgok ezek.

[ Szerkesztve ]

(#33) TTomax


TTomax
(nagyúr)

WCCFtech ismét hülyeséget irkált?Hogy mik vannak.... :DDD

★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"

(#34) nyakdam


nyakdam
(aktív tag)

Remélem kacsa. 1-3 hónap és kiderül.

(#35) arn válasza opr (#26) üzenetére


arn
(nagyúr)

az, hogy altalaban az egekig nottek azota :) a versenykepesseget nem magahoz kell hasonlitani, hanem a konkurenciahoz.

hasonlitsd ossze a 2006os szinttel: [link] [link]

[ Szerkesztve ]

RETRO HW-t veszek (VLB, Pentium, Tseng, GUS, Roland, etc)

(#36) opr válasza arn (#35) üzenetére


opr
(addikt)

Es ennek megis mi koze van ahhoz, hogy onmagahoz kepest hogy all az AMD?
Merthogy a hsz-emben pont errol beszeltem, hogy onmagahoz kepest ujra a csucson van, de boven van hova fejlodni.

Amugy (bar a hsz szempontjabol, amire valaszoltal, tovabbra is teljes mertekben irrelevans) gyorsan megneztem, Intel oldalon a 2006 koruli evek voltak a melypont (ertheto okokbol), ha az atlagot vesszuk, akkor az utobbi 10-20 evben duplajara nott az arfolyam. NV az tenyleg brutalis, 10-szeres arfolyam ~10-15 ev alatt az nem semmi, mondjuk meg is erdemlik.

Szerintem most az a jo otlet, hogy meg kell varni, hogy megjelenjen a rome, dongolje szepen a foldbe az intel reszvenyt, aztan venni belole annyit, amennyi a csovon kifer. :D

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#37) szmörlock007 válasza JordyG (#16) üzenetére


szmörlock007
(tag)

"A dolog már csak akkor lehetne poénosabb, ha az Intel élére várnák"

Az a terv, Kodurit előre küldték, hogy bomlassza el a régi vezetőséget :DDD :DDD

(#38) andy19770128 válasza Ren Hoek (#20) üzenetére


andy19770128
(aktív tag)

Ez mondjuk nettó túlzás. Jok az uj vga k... A véleményed azt jelentené hogy az nvidia az egyetlen megoldás.... De ez nem igaz. Még ugy sem hogy az ár teljesitmény vonzatában az 1660ti a legjobb a piacon..... Jelenleg tök mindegy milyen vgat veszel. Mindegyik tipus jo. Annyira kicsik a különbségek kategóriákon belül hogy mindegy mit veszel. FHD hoz legalabb is mindegy. 1440 p ben is. 4 k nál kezd a mezőny széthúzni

[ Szerkesztve ]

(#39) arn válasza opr (#36) üzenetére


arn
(nagyúr)

hat ugy, hogy egy jol meno vallalat nem stagnal 15 evig :)

RETRO HW-t veszek (VLB, Pentium, Tseng, GUS, Roland, etc)

(#40) opr válasza arn (#39) üzenetére


opr
(addikt)

Nem stagnalt. Azt nevezzuk stagnalasnak, mikor nem nagyon megy se fel, se le. Az AMD mindent csinalt, csak nem stagnalt. :DDD

Tegyuk hozza, az eredeti hozzaszolasom szempontjabol meg ez is diszjunkt.

[ Szerkesztve ]

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#41) fogtunder


fogtunder
(nagyúr)

Csak egy apróság, a média többesszám, a médium az egyes.

a topikok témájához kapcsolódó kérdéseket kérlek a topikokban tedd fel, ne privátban!

(#42) arn válasza opr (#40) üzenetére


arn
(nagyúr)

Akkor irom ugy, hogy ha hasonlo szinten vannak, mint 15 eve, az keves.

RETRO HW-t veszek (VLB, Pentium, Tseng, GUS, Roland, etc)

(#43) morgyi válasza arn (#42) üzenetére


morgyi
(veterán)

Azért az Ati felvásárlásával és a veszteségek pótlására akkora hiteleket vettek a nyakukba hogy talán most kezdenek kijönni belőle. A fejlesztést is optimalizálták, nem tolnak a piacra egyszerre mindent. Ez pénzügyileg kifizetődőbb nekik. A vásárlóknak annyira nem, mert aktuálisan bizonyos szegmensek hátrányban vannak. A GPU részleg elég rendesen háttérben van most. Talán pár év lesz tőke mindegyik szegmenst egyszerre fejleszteni

A Linux rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait

(#44) zooliii válasza Tigerclaw (#4) üzenetére


zooliii
(csendes tag)

Amikor a cég élére nevezték ki, az AMD a padlón feküdt, és a bíró 8-nál tartott a számolásban kb. Jelenleg ismét pariban vannak, legalább CPU fronton, sőt, lassan kezdenek elhúzni technológiában. Óriási szerepe volt a vállalat talpraállításában. Van pár rossz üzleti döntés ma is, ebben egyet tudok érteni, mégis, ég és Föld a különbség a mostani és az 5 évvel korábbi AMD között. Ezek után szerintem jó nagy öntökönlövés lenne a részvényesek részéről kirúgni. Hogy ő maga szakmai kihívások miatt a távozás mellett dönt egyszer, az benne van a pakliban.

(#45) nexplo válasza zooliii (#44) üzenetére


nexplo
(senior tag)

Teljesen így látom én is. Arról nem is beszélve hogy ki tudja hogy csábítják és nehogy kirúgni hanem megtartani próbálják.... ezt csak az illetékesek tudják 100%-osan.

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)

(#46) Ren Hoek válasza andy19770128 (#38) üzenetére


Ren Hoek
(veterán)

Hát pont ezaz. 1440p még csak-csak, de 4K-ra nincs egyszerűen megoldása az AMD-nek.
Felső-csúcs kategóriában azt csinál az NV amit szeretne.... 12 nm-en...
AMD 7nm-en sem tudja utólérni sajnos. Lehet jönnek kártyák, de még nagyon távoli.

(#47) Kopi31415 válasza morgyi (#43) üzenetére


Kopi31415
(félisten)

Kérdés a konzolos piaccal mennyire kötik meg saját magukat fejlesztési téren.

#44 zooliii: Anniy, hogy kilencnél az Intel húzta volna fel a padlóról, különben dupla KO lett volna tízre.

[ Szerkesztve ]

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec

(#48) nexplo válasza Ren Hoek (#46) üzenetére


nexplo
(senior tag)

Szerintem az irány nem rossz. Tény hogy még az NV-nek áll a zászló de reméljük a piros is felzárkózik ami nekünk mindenképpen jó lesz, lehet :)

Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.