- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
Szőröstalpú #103 üzenetére
Hát akkor az é gépemet még egyszerűbb űberelni egy p2-400 -as 6 GB-s vinyóval + 1 80 GBs usb-s külső vinyóval, sajnos a hash check nagyon megfogja.
-
Kommy
veterán
válasz
Szőröstalpú #94 üzenetére
Működik.
Énis néztem amúgy ezt de én a header elé írtam ezek szerint ezért nem ment, de köszönöm mások nevében is, hogy foglalkozol vele.
-
Kommy
veterán
válasz
Szőröstalpú #89 üzenetére
-
Kommy
veterán
válasz
Szőröstalpú #87 üzenetére
Úgy gondoltam a feltöltés működését, hogy magát a torrent fájlt feltölti a watch mappába, viszont nem jelenik meg a listában, gondolom valami jogosultsági gond lehet.
-
Kommy
veterán
A rtgui config.php fájlnál levő sed parancsok amivel csak 1 $ jelet ír szerintem érdeme lenne javítani a cikkben.
sed -i 's/watchdir=.*/watchdir="\/home\/pistike\/torrent\/watch\/";/g' /var/www/rtgui/config.php
sed -i 's/downloaddir=.*/downloaddir="\/home\/pistike\/torrent\/";/g' /var/www/rtgui/config.php
sed -i 's/rtguiurl=.*/rtguiurl="http:\/\/torrent\/rtgui\/";/g' /var/www/rtgui/config.php -
Kommy
veterán
Megtaláltam a hibát, hogy miért nem frissít. Valamiért több $ jel kerül be a config.php fájlba az általunk hozzáadott sorokhoz, ha csak egyet hagyunk előtte, utána máris működni fog az automatikus frissítés.
Sőt ahogy nézem a torrent hozzáadás is működik webes felületről.
A feltöltés sajnos csak fél siker, belerakja a watch mappába a torrent fájlt viszont nem kezdi el tölteni. -
Kommy
veterán
A cancelre elfogadós dologra megvan a megoldás. A settings.php fájlban a egyik sort kell módosítani. erre:
echo "<p><input type='submit' onclick=\"parent.window.location='index.php';\"
value='Cancel' /> <input type='submit' name='submit' value='Save' /></p>\n";
a végén van és annyit kell átírni , hogy amit kiemeltem azt kell resetre átírni és máris nem menti el ha a cancelre nyomsz.Remélem sikerül a frissítést is megoldanom, mert így nem jó.
Itt hozzá tudtok adni torrentet a rtguin keresztül fájlból, mert nekem úgy sajnos nem megy. -
Kommy
veterán
válasz
Szőröstalpú #65 üzenetére
Sajnos nem frissíti magát, azt hiszem megcsinálom újra az egészet valamit nagyon elronthattam. Most figyelek mindenre.
-
Kommy
veterán
válasz
Szőröstalpú #63 üzenetére
Lenne még egy kérdésem. A webes felületnek kéne magától frissítenie, vagy meglehet e oldani, hogy frissítsen.
-
Kommy
veterán
válasz
Szőröstalpú #61 üzenetére
igazad volt valamiért sikerült root-ra rakni az egész mappát meg a rtorrent fájl is. Most hogy birtokba vettem tökéletesen működik. Jelentem most már tökéletesen működik.
-
Kommy
veterán
Na kipróbáltam a leírás szerint de van benne egy pár hiba.
mkdir ~/torrent/.downloading/ ezt így nem engedi létrehozni kell hozzá a sudo parancs
az rtorrent parancsra nem indul el itt is kell a sudo.
screen-ből való kilépés az szerintem e helyett Ctrl-A d ezt kéne írni Ctrl-A-D
meg nekem valamiért nem indul el automatikusan elindulni az rtorrent.
Amúgy ha elindítom magam akkor működik szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro