Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
nagyúr
válasz kopepe #48987 üzenetére
Gondolom te sem tudod használni a CMD shellt... out.kdz letöltése: beírod a képen lévő betűket és számokat, majd alatta a zöld gomb. De egyébként google fordító.
A fastbootot abban a mappában csináld, ahol annak az exeje van. Javaslom te is nézd át ripla képeit, mert abból megérted hogy mit csinálsz rosszul. -
quailstorm
nagyúr
válasz kopepe #48991 üzenetére
Nem kell regisztrálni, én se vagyok. Nincs feltöltve máshová, és ma már nem is lesz.
Nekem azonnal indul a letöltés...
(#48990) Tyer: ha meg se próbálod, akkor nem tudok segíteni. Tudom hogy nincs megfogalmazva egyáltalán, de mégis egy mindent tartalmazó szöveg. Ha meg se próbálod, nem tudok segíteni. Csak ha valami konkrét van. Meg van az hogy elhozod és megcsinálom, de messze vagy eléggé...
Újrafogalmazhatom, de már lassan fél éve nem volt a kezemben ilyen teló, úgy hogy nem biztos hgy még jól emlékszek mindenre elsőre...[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz kopepe #48994 üzenetére
azt a reszt Tyernek irtam. Majd holnap, mostan fekudnek. Tyer meg akkor is 2.1ezett mikor meg az ove volt a telo. Azt meg hogy rakd ki az asztalra a fastboot exet, azert irta, hogy a sok ujonc, aki sose latott parancssort, eggyel kevesebb hibaval talalkozhasson. En szeretem a rendet, bar ez nem latszik... Na de sztem rakd be egy mappaba. Aztan meg cmd shell
meghajto betuje: enter ha kell valtani
cd \gt540\fastboot+adb\ (ez pelda, es ha egyertelmuen kiegeszitheto a mappa vagy a fajlnev, jobbegergombra kiegesziti, ezzel gepelest sporolsz)
ekkor kb ezt latod
F:\gt540\fastboot+adb\
ide fastboot +parancsok parancsok kozt szokoz
a fajlokat jelolni kell teljes eleresi uttal, de jobbklikkes kieg itt is megy. A tobbit holnap.
Yandexrol annyit hogy google fordito van integralva a chrome ba es nem gondoltam hogy anelkul probalod. ugy van egyebkent ahogy mondod automata nem indul. de viszont jo oldal a yandexorulok hogy sikerult, bocs a felreertheto stilusert
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz kopepe #49001 üzenetére
Igen, van 6-os recovery is, linkelheted ha gondolod, de nekem eddig 3/3 ment az 5-ös.
Volume booster
van pár, vagy PC-n felhangosítod a csengőhangot. Én nem szívesen tekerném túl a hangerőt, zárt rendszerű SE-ben már okozott károsodást. De tudom hogy szar és halk. Kár volt kihagyni a másodlagos hangszórót.
(#49002) Tyer: nekem fél óra, ez az a kérdés amire nem lehet válaszolni.
(#49000) sdavic01 : [Partícionálás]
.[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz kopepe #49009 üzenetére
Ismerem a helyzetet. Jelenleg egy N95-tel tolom a telefonálást. Volt már olyan hogy anyám hátraugrott mikor elkezdett csörögni(persze ehhez nagyban hozzájárul a csengőhangválaszték: Lee Jackson: Grabbag csengőhang, disznóvisítás a wiking winter gamesből mint sms, valamint sziréna a half-life-ból mint emlékeztető), mert van egy "kis" hangja. De egy 2 szobával arrébb is meghallom, úgy hogy minden oldalról zárt szövet tokban van. Na és az annak a gyári max hangereje. Még lehet rátolni 50%-ot, de torz mint állat.
-
quailstorm
nagyúr
válasz kopepe #49014 üzenetére
Ja, írták ezt a "funkcióját", de szerintem jobban jársz ha csak a csengőhanghoz adsz egy kis decibelt pc-n. Nem szereti egy hangszóró ha erőltetik.
Vagy keresel másik boostert. Csak azért nem kapcsolom be a Nokiámat fosdroid módban hogy végignézzem az összeset.
64bites windows a fejlettebb memóriakezelés, és a 64bites alkalmazások futtatása érdekében kellhet. Nálam a 32bites elviselhetetlenül lassú volt. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz kopepe #49050 üzenetére
Galaxy Miniből is csak a "lassabbat" azaz a 600asat tudom ajanlani, jobb-gyorsabb-stabilabb mint a Broadcom procis valtozat. Barátnénak volt, az lett lecserélve egy Sony Tipo-ra. Szintén ajánlott.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest