Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
addikt
válasz P3TR!CK #6433 üzenetére
A 2.3.4 továbbra sem használja natívan a 2 magot
Az optimalizálást pedig minden esetben a gyártó végzi az adott telefonra, és tapasztalat alapján nem esküdnék meg rá, hogy az első kiadott verzió ejj-de-stabil lesz
Rotate: Lesem-lesem, majdcsak jön lassan, kora délután van már[ Szerkesztve ]
-
-
őstag
-
-
-
Skynet258
veterán
válasz P3TR!CK #6834 üzenetére
Ez a MIUI nálad is gondolom ez a "private beta" cuccos, ami a német oldalról került ki (file neve ez: MIUI Celebration HD 2.0.0 DE-EN for LG2x signed.zip).
Azt látom írod, hogy stabil, ami jó hír. De bug-ok terén olvastam, hogy van egy pár, nálad milyen problémák jöttek elő (ha előjöttek)? Front kamera képe olvasom, hogy fordított, meg hasonlók.[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
-
őstag
-
Skynet258
veterán
válasz P3TR!CK #6873 üzenetére
Nem is kicsit, de nagyon frankó... Az előző verzió nem tetszett, ez a Celebration 2.0 cucc viszont nagyon szép és jó. Bővebben pár sorban, és képekben, amit érdekel.
-
Balázs1986
addikt
válasz P3TR!CK #7027 üzenetére
...vagy ha nincs apk tool (nekem se volt amikor kellett volna ), akár egy sima winrar-ral is lehet ki-be pakolgatni benne
wape1980: Szerintem ugyanazért kapsz "aborted"-et, mint amiért CM7-nél én is: régi a CWM-ed. Tegyél fel újabbat, pl. ha Market-ről leszeded a ROM Manager-t, az befrissíti neked és felmegy utána a MIUI -reméljük-
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
-
-
őstag
-
derrik
őstag
válasz P3TR!CK #7309 üzenetére
A hivatalos MIUI amit kb. két hétre emlegetnek? Abban a 2x minden funkciójának üzemelni-e kell? Vagy van olyan miről le kell hogy mondjunk....vagy csak tökéletes cuccra adnak áldást a fő csapatnál ?
Ja ..... és akkor még a honosítást is meg kellene oldani[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz P3TR!CK #7315 üzenetére
Ha gondolod kezdd el, aztán maximum majd beolvasztja... bár igazából ő csak tesztelést kért, a fordítást szerintem megoldja, csak át kell nézni, hogy minden rendben van-e, van-e amit másképp kéne fordítani, ilyenek. De több készülékre is fordított már, jelenleg épp négyre csinálja párhuzamosan, így nem hiszem, hogy sokat kell javítani a munkájában.
Szóval ahogy érzed...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest