Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz Balázs1986 #17619 üzenetére
Köszi a választ!
Vettem egy 2X-et, holnap jön meg, de bleedinges a kijelző. Gondoltam, hogyha zavar, akkor majd kicseréltetem. Így jó áron jutottam hozzá. Azt olvastam, hogy az egész telefont cserélik, igaz?
Egyébként vicces, mert múlthét közepén voltam a rablónorvégoknál, és azt mondták, hogy nincs 2X és nem is lesz, ezért nem tudtam venni náluk. Most meg megyek gariztatni....Úgy rémlik, hogy azt olvastam, hogy az ICS azért ilyen kezdetleges, mert az nvidia egyelőre nem adott ki drivereket. True?
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
korpicschess
veterán
válasz Balázs1986 #17623 üzenetére
Óh. Na mind1, a lényeg, hogy megcsinálják. Az első hozzászólásban ez van egyébként:
"- Sokunknál előfordult a kijelző bevilágítása, igazából olyasmi tünet, mintha a kijelző elválna a védő felülettől [link] [link] - garanciában cserélik a készüléket (az én esetemben így volt, egyébként a képeken láthatónál sok esetben minimálisabb volt ez a hiba)"Viszont Q2-re meg már lesz hivatalos elvileg, illetve lesz CM9 is. Ezért ruháztam be erre a telefonra.
-
Naras
őstag
válasz Balázs1986 #17623 üzenetére
Én úgy tudom, az nvidia kiadta a cuccokat... gondolom megy a hegesztés ezerrel
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
jooker82
nagyúr
válasz Balázs1986 #17617 üzenetére
pár napig pihenek...az belefér, ..de legalább nektek ajánlottam egy jót....am nyilt oldal és nem fontos letölteni....
Aki bejelent,meg kap egykis bemocskolást a történet végén...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
snipr
aktív tag
válasz Balázs1986 #17561 üzenetére
Mi ez a pöckölve pozicionálás?!
-
snipr
aktív tag
válasz Balázs1986 #17671 üzenetére
Eh, ez tok jo... GO keyboard is tudja (én azt hasznalom, szerintem a fizetősök nagy részét is kenterbe veri, nem értem miért ingyenes dehát hurrá )
-
Naras
őstag
Nem értem mit van úgy oda mindenki a memóriától... nekem rendszerint vagy 200Mb szabad van, mikor néha be-benézek a futó appokhoz... mi ahhoz képest az a 32Mb - os RAMhack
De még ha 100 körülire is esik a szabad RAM, akkor is, mi van???
30 alatt már lehet aggódni Az optimalizáció meg igenis fontosMás: valakinek van elképzelése, hogy mit tud a CM7.2 amit a 7.1 nem?
Azon kívül, hogy csak RC0 állapotban van, szóval nem biztos, hogy túl stabil...[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
válasz Balázs1986 #17682 üzenetére
Hmm... fura, nálam 14MB-ot eszik (igaz én ezt is sokalltam, az LG keyboard 12-t evett), ezen felul a jelzett hibákkal sem talalkoztam... egyetlen bajom van vele: néha ha tul gyorsan nyomok le két gombot, akkor huz kozé egy vonalat (mintha slide-oltam volna a két gomb kozott) és kitalal valami szót belőle (tudom ki lehet kapcsolni a slide funkciót, de néha ugy használom ezert bekapcsolva maradt) Erdemes szetnezni a beallitasai kozott, be van néhány hulyeseg pipalva alapbol ugy emlékszem...
-
Tesztelo.hu
senior tag
Jah, hát ők spóroltak a RAM mennyiségével, hogy kb. 2000 Ft-tal olcsóbban elő lehessen állítani a telefont...
-
korpicschess
veterán
válasz Balázs1986 #17700 üzenetére
SGS-re lesz hivatalos ICS + a mostani buildek is nagyon jók. Ráadásul megy az usb host is.
Nekem valaki nem tudna segíteni?
Balázs1986: Megkereshetlek néhány alap kérdéssel privátban?
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
A fejlesztők fejlesszenek tisztességesen és akkor nem kevés az az 512MB. Ha belegondolok, hogy pár éve PC-n ennyivel toltunk egy telós alkalmazásnál lényegesen bonyolultabb alkalmazásokat...
ツ Headphones on - World off
-
Naras
őstag
Nem az ár itt a lényeg. Ez marketing... a 2X jött ki elsőként 2 magos csúcsgép ként, és akkoriban semmiben nem volt több, mint 512 mega (ami mellesleg sztem mindenre elég lesz, ICSre is bőven), hagyniuk kellett a jövő fejlesztéseinek is teret, és milyen jól néz ki az új telókban az 1 giga RAM. Persze Samunak túl kellett szárnyalni mindenkit, úghogy kihozott egy "erősebb" vasat, de sokszor könnyebb, ha nem te vagy az úttörő (mely szerepet mostanság nagyon szereti az LG)
Egyébként én anno olvastam egy listát, hogy mely készülékekre jön az ICS, és az SGS valóban nem volt köztük, bár én úgy értelmeztem, hogy ez csak az első kör. Samsungnál nem sok készülék szerepelt ebben a körben, bár véleményem szerint ez sem más, mint marketing, mint megannyi más esetben is, úgyhogy nem kell olyan nagyon sem bedőlni ezeknek, sem felhúzni magunkat rajta...
Majd 1-2 év múlva én is benevezek egy négymagos (Tegra3 - ra most sokan rá fognak cuppanni) HD Ready kütyüre biztosan, de most ez is olyan szépen visz mindent, hogy csak na... csak ne merülne annyirazorromoto Kell ehhez a telefonhoz egyáltalán a Woodoo? Én nem vagyok benne biztos... egyébként a Kang kernelben asszem eleve benne van...
Most rákötöttem egy 3,5W - os fejhalgatót, teljesen jól szól, viszi annyira, mint a számítógép kb...[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
válasz Balázs1986 #17720 üzenetére
Lesz majd itt is valami, jönni fog valami ütős darab (ütős áron)...
Forrasztgatják már azokat a Tegra3 - as chipeket LG - éknél is a 4,5 colos HD ready kijelzők alá, biztos vagyok benne Csak ne legyen túl nagy darab a telefon... nomeg, még eléggé új az ICS is, és mint a referenciamodell is mutatja, kicsit más irányba kell elmennia formatervezésnél, úghogy most van mire koncentrálniuk a gyártóknak. A jelenlegi triumvirátus, amikre gondoltál, miért is kapott volna több memóriát... a Blackben még két mag sincs... a 3D meg megint csak nem ezzel akarta meghódítani a világot...Dusee érdekes... De ahogy a többieket is olvasom, van,ami valakinél megy, valaki meg szenved vele... nekem a 13. - ai van fenn, bár lehet, hogy a Power Saving valahogy jobban sikeredett?
Eddie141 Az MKVt nem támogatja a hardver, ez van... softveresen meg ne várd el tőle, hogy el fogja vinni a Full HD, 10Mb - es filmet, tán még a számítógéped sem bírná...
A HQ YouTube videót, meg viszi,nagyon kicsit megröccent néha, de nem veszélyesen... Viszont ezen nem segített a proci húzása sem, úghogy valami más lehet a gebasz...[ Szerkesztve ]
-
god992
aktív tag
válasz Balázs1986 #17737 üzenetére
Hello Balázs,ez a v20o-s kérdés bennem is felmerült már párszor,főleg mostanába foglalkoztat nagyon, egyszer már énis kipróbáltam a v20m-et de egy napig használtam mert talaltam benne hibát,már assan 2hete a v20o van rajta a drágaságomon és teljesen elégedett vagyok vele,szerintem a fogyasztás kb olyan mint a többi romba(gyári),de a teljesítménye és a megbízhatósága felülszárnyalja mindet Neked amúgy melyik verzio van fent? Én a leaked rebuildot raktam fel,custom kernel nincs, RIL és a BB is az alap ami benne van, habár az xda-s leírás alapján patchelve van a kernel
-
god992
aktív tag
válasz Balázs1986 #17747 üzenetére
ÉN xda-n komenteknel találtam egy "no wipe"os változatot,direkt azt raktam fel,minden cuccom megmaradt
-
derrik
őstag
válasz Balázs1986 #17747 üzenetére
......v20l nemek felejtős volt a Gps macera miatt, így nem is tudom mennyit fogyaszt. De a v20o tényleg alul teljesít......pl. a v10d-vel szemben is!
Ha a v20l-hez lenne valami Gps mókolás, mint amit Hypnos-ban használnak megint kipróbálnám! -
korpicschess
veterán
válasz Balázs1986 #17755 üzenetére
Köszi a tippet ismét!
Akkor egyelőre még hagyom fent ezt a ROM-ot, felteszem az általad ajánlott kernelt meg a modokat. szerk: jahogyja. akkor viszont nem teszem fel.
Ugye nem probléma a kamera modnál, hogy v20l van írva, de v20o-t használok? Nem tudom, hogy itt mennyire lehetnek kompatibilitási gondok a ROM-ok között, még nehéz átlátnom.
Naras: Azért 4 óra kijelzőt kibírhatna...
SGS egy fórumtársnak 2 napot ment gyári 1700-as akkuval, 6 óra kijelzővel. Azért nem semmi.Kérdezem tőletek: nem akartok Andida 1980-as akkut venni? Én rendelni fogok magamnak szerintem. Akit esetleg érdekel, az szóljon.
Ez egy márkás kínai akku, sok telefonnál dícsérik őket. Eredetivel megegyező méretű.
Ára olyan 2300.[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
válasz Balázs1986 #17782 üzenetére
ja ahha, értem
Naras:
sajna már volt párszor reinstall, és mindig ugyan az[ Szerkesztve ]
-
mike150
csendes tag
válasz Balázs1986 #17785 üzenetére
És ezt hol tudnám megnézni melyiken van/volt?
-
mike150
csendes tag
válasz Balázs1986 #17789 üzenetére
Ha csak annyi lett volna hogy cm7 előtt feltegyem azt amit küldtél akkor nem jött össze :/ vagy lehet én értelmeztem félre. de most vissza raktam MIUI-t és az most be bootol majd később újra megpróbálkozok hátha okosabb leszek.
-
mike150
csendes tag
válasz Balázs1986 #17794 üzenetére
hát leges legrosszabb estbe is gyárit felteszem és onnan mehet CM de az megint olyan macerás nincs kedvem még a gépre is telepítgetni úgyhogy szerintem megnézem ezt a KANG os CM7-et hátha ezzel jobb.
(a MIUI rendszeresen lefagy ha rádugom gépre az miért lehet?? ) -
mike150
csendes tag
válasz Balázs1986 #17794 üzenetére
A Kang CM7 működik, szerintem olyasmi állhatott mögötte amit mondtál csak nem nagyon értek még ehhez kiváncsi vagyok ennél lesz-e bug.
Valaki tudna segíteni ha EZT a kernel-t akarom felrakni akkor mit kell pontosan csinálnom? elég csak felrakni a zip file-t vagy kell még valami más is?
-
derrik
őstag
válasz Balázs1986 #17808 üzenetére
Úgy ám !!!
-
Naras
őstag
válasz Balázs1986 #17816 üzenetére
Igen, valami hasonlót akartam írni... köszi a pontosítást
Melon87 nem is egy kategória a kettő, minek hasonlítgatod.
2X-et SGS2 - vel kell hasonlíthatni, az meg annyival nem jobb, amennyivel drágább[ Szerkesztve ]
-
djnyakesz
aktív tag
válasz Balázs1986 #17881 üzenetére
Hmm... azt hittem nehezebb lesz Na most jó!
köszi XD -
djnyakesz
aktív tag
válasz Balázs1986 #17881 üzenetére
Oké!
Viszont most újra nem működik! Ki-be kapcsolgatom jobbra balra, és az újdonság, hogy alul kiírta hogy "USB kompozit eszköz nem működik".
Mintha driver gond lenne!Valaki tud linkelni értelmes p990 usb drivert? letörlök mindent, aztán újrakezdem!
Nem ismeri fel a telefont! -
djnyakesz
aktív tag
válasz Balázs1986 #17885 üzenetére
Megnéztem az eszközkezelőben, és egy sárga felkiáltójelet kapott az "USB kompozit eszköz"!
Merre lelek értelmes drivert?
-
djnyakesz
aktív tag
válasz Balázs1986 #17887 üzenetére
Próbáltam más portot! Eddig jó volt a kábel, tegnap este is használtam és azóta senki nem nyúlt hozzá!
Vista egyébként!
-
djnyakesz
aktív tag
válasz Balázs1986 #17891 üzenetére
Igen, tölteni tölt! Holnap kollegám kábelével is megnézem, aztán kiderül! Nem hinném hogy telefon hiba mert a telcsi kiírja hogy "usb mód" meg minden, csak amikor bekapcsolom, a gépem nem jelenik meg az eddig jól meg szokott "adattárhely", és nem látok a telefonba
-
korpicschess
veterán
válasz Balázs1986 #18042 üzenetére
Igen-igen tudom.. Emiatt nem megyek azért vissza, mert az sokkal gyatrább volt.
-
Echoo
senior tag
válasz Balázs1986 #18042 üzenetére
Köszönöm!
-
god992
aktív tag
-
korpicschess
veterán
válasz Balázs1986 #18067 üzenetére
Ugyanilyen fejesem van, FLAC zenéim, számomra megfelel. Rég volt már az SGS, így nem tudom közvetlen hasonlítani, jobb cuccom meg nem nagyon van, egy viszonylag jó yamaha erősítőn kívül, csak azzal macerás zenéthallgatnom ágyban. Főleg, mert 1 szinttel lejjebb van.
Mennyibe lesz a FiiO? Majd számolj be.
szerk: most keresem, nem látom még a szállítást, de lehet, hogy ez csak 5k?szerk: SGS offban nekem meg olyat is mondtak, hogy csak WM8903 van a Tegra 2 mellett. Azt reméljük tudja, hogy mire "fejleszt", mert ugye már jó ideje nincs semmiféle improvement...
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz Balázs1986 #18071 üzenetére
Most néztem, 5-6000 forint (24$) az E6. Lehet, hogy számomra nincs értelme. Nemtudom... Fiilózok majd rajta.
Amazonon most le van árazva, 25$+5$ posta.[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz Balázs1986 #18074 üzenetére
Persze, szállítanak, tudnék is venni, de az ebay 6$-ral olcsóbb. Csak nem tudom, hogy van-e szükségem rá. Végülis max eladom ha nem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
válasz Balázs1986 #18074 üzenetére
de nem úgy van, hogy 372 a max elérhető? nekem úgy rémlik... szóval ami ott a 372 az itt a 837 de ebből alapból 2-300 foglalt, aztán egy idő után beáll stabil 4-500ra használat közben...
szal gondolom az SGS2-nél is olyan 128 mega körül lehet a grafika + áfa
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
válasz Balázs1986 #18078 üzenetére
igen erre gondoltam a maradék az áfa ne feledd, most emelték, úgyhogy már kevesebb a graf. memóriája
-
Eddie141
senior tag
válasz Balázs1986 #18081 üzenetére
Feltöltöttem ide. Megtennéd, hogy ránézel? Sajnos én nem értek ennyire hozzá, de azt megtapasztaltam a saját bőrömön még galaxy s-en, hogy nagyon hasznos tud lenni kernelek közötti váltásnál
-
Eddie141
senior tag
válasz Balázs1986 #18083 üzenetére
Tehát elméletben nem okozhat fennakadást?
Más kérdés:
Nekem a legújabb Wajkui-val sem működik a téma beállítás. Van még valaki, akivel egy cipőben járok? Mi lehet a megoldás? Ez lenne a fő érv a miui mellett.[ Szerkesztve ]
-
cigulg
csendes tag
válasz Balázs1986 #18121 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Nincs valakinek esetleg gyári rom-ról backup. Nagyon megköszönném!!
Xda-n esetleg nem találkozott valaki ilyen cwm-es rommal? -
cigulg
csendes tag
válasz Balázs1986 #18124 üzenetére
Én is így gondoltam.
Persze a memóriakártyáról mindent letakarítok, ne tudjanak belekötni.
Jól megszívatott most ez az usb.
Ha valaki tud segíteni szóljon!!![ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
válasz Balázs1986 #18122 üzenetére
Köszi a választ....Az a helyzet,h a böngészőben nem lehet válaszként irni semmit egy adott levélre....a kurzort odatapiznám az üres mezőre és vagy a felette levő ikonokat piszkálja,vagy,ha alább bökök,akkor az egész bejövő irás csak megugrik egyet és ennyi...
Pénteken egy adásvételt kellett volna lebonyolitanom délig és nem jött össze...
Ez a Dolphin HD hibája,v az androidé??LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Balázs1986 #18128 üzenetére
Most is próbáltam,pedig új rom van a v20o és mégcsak a billentyűzet se jelent meg,de a kurzor most megjelent,ahova böktem....
Nincs egy egyszerűbb email ikon,a gyári helyett?? ahova nem kell szervereket meg stb irni...
abban az tetszett,hogyha jött egy emailem,azt jelezte...Ilyen kellene..LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
-
Rotate
veterán
válasz Balázs1986 #18166 üzenetére
ezt én értem, de ha egy full screen app-nél megfagy a kép? akkor mi?
-
Rotate
veterán
válasz Balázs1986 #18169 üzenetére
nem feltétlenül... nekem ha megfagy egy app, homegomb hosszanra felugrik a feladatkezelő, és ki tudom lőni gombok nélkül ezt hogyan?
-
Rotate
veterán
válasz Balázs1986 #18172 üzenetére
de vannak fullscreen app-ek is melyek képesek kihasználni az egész képernyőt, és lesznek is, játékok, videó stb...
gondolod, hogy a program alatt érzékelni fogja, hogy nyomkodod a gombot? annak sem lenne sok értelme mondjuk egy játéknál akkor véletlen ki is tudsz lépni... nem?
-
Rotate
veterán
válasz Balázs1986 #18174 üzenetére
persze, voltak is pl a G Nexusról is képek ahol pl a video lejátszó fullscreen ment bár talán valahogy elő lehet őket hívni... nem tom...
mindenesetre nekem a mostani megoldás jobban tetszik
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
válasz Balázs1986 #18177 üzenetére
Mennyibe fájt ha szabad kérdezni? Én valami olcsó, de jó megoldást keresek.
Ez nagyon megtetszett: link
Sajnos nem találok olyat, amit küldenek hozzánk... pedig ilyet vennék.
TPU Rubber az anyaga.Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Stripe
csendes tag
válasz Balázs1986 #18228 üzenetére
Én szívesen kipróbálnám, de szerintem más is tenne vele egy kört!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest