Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
david_97
senior tag
válasz Balázs1986 #40175 üzenetére
és a ram problémát hogyan orvosoltad ha szabad tudni
-
rbence
senior tag
válasz Balázs1986 #40175 üzenetére
Én úgy tudom,hogy ez a rejtett fejlesztői menü a 4.2-vel jár
"...Life is too short to remove USB safely..."
-
david_97
senior tag
válasz Balázs1986 #40183 üzenetére
és mik futnak? nekem fb messenger meg opera fut és paff már csak 20 mb van :/
és jönnek a lassulások[ Szerkesztve ]
-
tabletgenius
tag
es mindig felrakod a legutolso nightlykat? a bluetooth meg furan NEM megy, mikozben mondhatni h furan megiscsak mukodik, mert allomanymegosztas oks. zene passzolas meg autos kittre si oks, de nokia ck-100as carkit-tel, ahol a 4.1.2es gond nelkul mukodott, ott a 4.2.2 hivasatiranyitaskor a hang nem fungal. Latszolag oks, hallszolag NEM. Pont most akarom temetni a temasek romajat, es meg a bluetoothibaval is ellenek egy dbig, elvegre tuti probaljak megoldani, ha tudnam, hogy az altalad hasznalt cm stabil. Szoval segitenel egy linkkel? vagy eleg ha a cm oldalan az x2snek szolo utolso, talan 18adikai nightlyt felteszem? remelem mindez old bootloderes kutyure gond nelkul telepul..
-
tabletgenius
tag
válasz Balázs1986 #40186 üzenetére
akkor, hogy ertsuk egymast. cm oldalrol legutolso, akar a kowalski 100p5-osevel es gappsilag mit hasznalsz? ami most jott ki honap elejen 10.1re valot? vagy meg a 121212xx est? ami ha jol tudom a 10esre ajanlott. (ennek ellenere a temaseken nalam csak ezzel lett - videochatem . Es kamerailag pedig a 10.1re portolt lg szoftot, nem?
-
david_97
senior tag
válasz Balázs1986 #40186 üzenetére
tudom ...nekem a beállítasok eszik 38 at az apex launcher 25 a többi pedig elenyeszo...igaz.most cm10...ma este ha megint lemerul akk megy fel a cm10.1
-
tabletgenius
tag
válasz Balázs1986 #40189 üzenetére
koszonom,most fogom feltenni. Total szuz telepites lesz, ha igy sem fungal jol, visszaterek a cm7re)
amugy meglepo, hogy alig van visszhangja a hivatalos V4es MIUInak. Talan 1xr emlitodott, hogy keves a szabad RAM, de hat jb nel is neha lemegy 10 ala((. Anno nagyon jol mukodott a gbs wiui.[ Szerkesztve ]
-
rbence
senior tag
Pedig volt róla szó
"...Life is too short to remove USB safely..."
-
snipr
aktív tag
válasz Balázs1986 #40189 üzenetére
Ennek a postnak kapcsán jutott eszembe... használja valaki a Greenify nevű alkalmazást? (play store elérhető)
Elméletileg hibernál olyan alkalmazást, ami jó ha van de jobb ha nincs (pl facebook... nem szeretem ha fut, cserébe magától visszaindul, ugyanakkor mégis jó ha van, mert mi van ha fogok egy méteres csukát - tudom tilalom van még - hogy postolom ki eztnézdmegöcsém felirattal?! )... szóval ezzel a greenify-al elvileg van de nincs (csak akkor van ha én akarom)
-
tabletgenius
tag
válasz Balázs1986 #40193 üzenetére
Délutántól az utolsó cm 10.1et nyúzom és a szintén 10.1temasekhez képest jóval több szabad rammal rendelkezőnek tűnik. ok,ok.. azért van a ram, h használják, de nem mind 1 hogy 30mbt kell kipótolni 60 ra, s ezért bezárni ezt, azt, vagy van 110 és jóval gördülékenyebb a működés. pont azokat az alkalmazásokat pakoltam vissza, mint ami temasek, vagy előtte PA (cm10) volt, s mégis oksabbnak tűnik eddig. YM videó chat van. Gtalké nincs(. Meglátom hová lassul pár napos intenzív használat után. Érdekes, de nálam jó az időjelzés. Automatikusan a zóna is és az óra is. Igaz) ez Kolozsvár és itt a +2 óra pont passzol)
-
tabletgenius
tag
válasz Balázs1986 #40211 üzenetére
a tavaly májusi v20s-t.
-
david_97
senior tag
válasz Balázs1986 #40224 üzenetére
és cm10.1-bol mit szedtél ki??
-
deminos
aktív tag
válasz Balázs1986 #40224 üzenetére
Ezzel a részével tisztában vagyok, amit leírtál. Egy kicsit pontosítanék akkor szándékaimon.
Tudom, hogy vannak egymásra épülő rendszer app-ok, de törölni rögtön nem akarom, pusztán csak fagyiztatni a TB-vel egyelőre. Aztán, ha stabil a rendszer és nem hiányzik nekem semmi, akkor azokat törölném is.
Amúgy meg részben ezért van ez a topik is: rootolás, főzött rom-ok felrakása, gyári rom gyomlálása, stb ...
Tehát aki idejár nem feltétlen "alap user", ezért bátorkodtam ilyet kérni.
Az arany szabályt meg tudom: Backup mindig.Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
tabletgenius
tag
válasz Balázs1986 #40254 üzenetére
anno a miuinál volt olyan, hogy a tárcsázóban beütötted a *#*#MIUI#*#* és bejött egy ügyes tesztistás oldal. Ha ott mindent oksnek találsz, egy csomó hibalehetőség letudva. lehet CM alatt is van ilyen kód. vagy a gyári softnál.
-
Algotis
addikt
válasz Balázs1986 #40269 üzenetére
Akkor meg csak az optithrust romnal talaltam meg es csak annyit irt hogy a deodexet ajanlja ezert azt tettem fel es nem kerdezoskodtem. Most azonban mar ilyen odex app is van es azt nem tudtam hogy mit csinal
Androidos Outlookból küldve
-
david_97
senior tag
válasz Balázs1986 #40272 üzenetére
ez nekem is szokott lenni az első pár másodperc ki van hangositva,magától
-
tabletgenius
tag
válasz Balázs1986 #40272 üzenetére
ha ujat tennel fel. gondolom a v30 lesz, kerlek egy linkkel segits be majd nekem is, de csak ha meggyozodtel, hogy azon ez a mikrofonias mizeria megszunik. (ma eloszor nalam is panaszkodtak, hogy halljak sajat hangjuk. Sot, ket hivasom a kozepen egy kattanassal megszunt, leallt. Eddig ilyen gond a v20assal nem volt. A csere egyszeru rapakolas a nvflashel> es minden marad rajta a regi > ROM, adatok stb? Netan kell valami hokuszpokuls h baseband csere utan jol mukodjon?
David: az elso masodperces kihangositas mar nem is zavar, de az mar jobban, hogy mintha az igazi elsot le is vagna, es az azt koveto jon kihangositottan, majd normal.[ Szerkesztve ]
-
tabletgenius
tag
válasz Balázs1986 #40275 üzenetére
Koszonom. Meglatom mit teszek. Eleg jol muzsikal a par napja feltett cm 10.1 amirol mar irtunk. Lehet felteszem a legutolso ejszakai fozetet es ha csak ritkan vacakol, elleszek vele. Szoval a sajat hangod hallottad vissza? Mert esetemben az engem hivo panaszkodott, igaz, akkor vezetes kozben fulesrol beszeltem, de ez nem kellene egy ok legyen erre. Jo hogy ott figyel a BT carkit es semmire nem tudom hasznalni amiota cm10rol 0.1et leptem. Mikor defyrol 2xre nyergeltem, remeltem, hogy kis kinlodas utan egy jol beallitott kutyum lesz, de ez mintha meg azon is tultenne) S persze, reszben kutyufuggo, de nagyreszt az androidos lezserseg is bekavar. A basebandcseret ha megjetem, majd jelzem, hogy megerte e. (1xr pakoltam egy koreai alapokat, mikor az IMEI szamom is megszunt kijelzodni, ott valami v23 vagy 28 vagy milyen valtozat tevodott ra, es hat amint a net is emlitit, gyorsan felejtos volt, de a 20as eddig bejott, csak mostantol figurazik. Lehet a cm10.1 ezt sem szereti, mint a jol mukodo BTt?
-
kemcsi
csendes tag
válasz Balázs1986 #40338 üzenetére
Az a baj hogy tégla lett belőle, azt vetem észre ha több óráig hagyom piheni aksi nélkül akkor ad egy próbálkozásra lehetőséget .És utána megint sokat kell várnom, Nem lehet hogy az lehet a gondom hogy Django x1..... akárhányas romom volt és kernelesen ha jól emlékszem egy négyig húztam a procit . Ez nem lehet gondom forrása?
-
kemcsi
csendes tag
válasz Balázs1986 #40342 üzenetére
Egyszer a fagyás óta eljutott a színes lg logóig de mint mondottam hosszan pihentetni kel próbálkozások közt . Ha bekapcsolom 99% -ban semmi nem történik . Fekete kijelző , és mint korábban írtam tökéletesen működőt videónézés közben lefagyott semmire nem reagált csak az aksi kivételére de utána már be se kapcsolt.
-
Koniman
tag
válasz Balázs1986 #40336 üzenetére
Szia!
Sajna a sok infóból probal az ember egy neki megfelelot összeollozni. A formatálást probáltam, de aborttal leált. -
Th3Ac3
tag
válasz Balázs1986 #40395 üzenetére
Még azt sem tartom elképzelhetetlennek végül ez történt, mert megunták az adminok hogy ezt csinálja és törölték mindenért. Pontosan nem ismerjük az okát, de ha valamit törölnek azt nem szokták visszaállítani. Azt nem értem miért kellett ennyire makacsan tartania magát ahhoz, h ne szivárogjon ki a rom, amikor már úgyis mindenki tudott róla?
CWM biztosan nem hagyta volna hogy feltelepítse, hozzá se tudott férni a .zip tartalmához. Egyébként valaki nem tudja hogy lehet megnyitni hibás .zip belső tartalmát? (mármint lássam mi van benne)
[ Szerkesztve ]
-
Th3Ac3
tag
válasz Balázs1986 #40407 üzenetére
Nem hiszem hogy van olyan aki a mobilnetét beáldozza rom-ok letöltésére, de persze nem elképzelhetetlen.
Végeztem egy összehasonlítást X 1.5 A és X 1.6 A között. 1 fájl különbözik, illetve az aroma installerben van két apró különbség, egyébként majdnem 1000 fájl hiányzik belőle... Bár szerintem nincs értelme de összeépíthetem a két rom fájljait egybe, aztán pedig telóra felraknám, bár nem tudom milyen eredménnyel és egyelőre kedvem sincs szétbarmolni az egyébként is jól működő rendszert.
-
atti1848
senior tag
válasz Balázs1986 #40448 üzenetére
Köszi.
Az előzőt már nem tudom törölni, de ha büntetnek akkor megtanulom,hogy ilyet többet nem.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
csampei
senior tag
válasz Balázs1986 #40482 üzenetére
Sőt a demográfiai helyzetre és a népszaporulatra is jó hatással volt!
Csak hogy értsétek:ha jó volt a rom,nem a telefonodat b@sztad,hanem az asszonyt (már ha volt)
Magamból indultam ki,de szerintem nem csak én jártam ebben a cipőben
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
nemtabo
aktív tag
válasz Balázs1986 #40494 üzenetére
Korábbi hozzászólásokból vettem, hogy v10b-re kell visszamenni. hangerő le és csatlakozásra a teló nem ír ki semmit, de hallhatóan csatlakozik, de a port nem jelenik meg a smartflash tool-on, igy start sem lehetséges. Risztó az a telefon teljes sötétség esete
"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz
-
david_97
senior tag
válasz Balázs1986 #40496 üzenetére
Balázs neked a cm10.1en nincs olyan hogy néha a beállítások közel 100mb-ot eszik?? és a kamera sem vakuzik
-
nemtabo
aktív tag
válasz Balázs1986 #40496 üzenetére
Most végigfutott a v10b nvflash, de maradt a s/W upgrade képernyő. Kihúzzam az usb-t, és indítsam ujra a telót?
-
csampei
senior tag
válasz Balázs1986 #40489 üzenetére
Nekem ne mond azt,hogy még nem fordult elő veled,hogy az asszony már az ágyba kívánt,Te meg "máris drágám most bootol be,egy perc és visszaállítok mindent" duma,és bizony mire visszaállítottál mindent,addigra a kedves bealudt?!?!?
Mert szerintem aki okostelefont mókol,és romolgat már mindenkivel megesett!
(velem biztos)
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
david_97
senior tag
válasz Balázs1986 #40518 üzenetére
temasek fele cm10.1 (jobban tetszik mint az official)
a gyári témát nem annyira birom de megoldottam a gondot...a teljesítményben be volt pipalva a ksm meg a másik is...miután kivettem jó lett...[ Szerkesztve ]
-
nemtabo
aktív tag
Köszönöm! Itt lehetett a hiba? Mert azt irja, hogy visszatett aksival kell csinálni. Most kivettel csináltam, és v10b felment.
-
tabletgenius
tag
Immar tobb mint 10 napja en is a hivatalos nightlys cm 10.1eket hasznalom, V20s+kowalski 100p5-el. A mar nxr emlitett bluetootc-carkit benazasatol eltekintve semmi, de semmi anormalisat nem produkalt eddig. (amit sajnos sem a paranoid, se a temasek fele romrol - fele ennyi - hasznalati ido utan nem mondhattam el.)
Allitolag hamarosan kikerul a 2.6vbuild10es paranoid is, lehet akkor visszanyergelek ra, de csak a BT miatt, es csak ha elotte egy hetig csupa jot hallok rola.Ellenkezoekben marad a hivatalos 4.2.2s CM. Mert jo! Mb es aksi fogyasztasilag is a meg elfogadhaton innen muzsikal. Apropo: ime az utobbi harom nap akkumulator-EKGja: nem kicsit rogzult telefonhasznalatrol arulkodik
Ha valaki megtalalna az ilyen JB teljes erteku bluetoothos gyogyszeret, kerem ne tartsa magaban.[ Szerkesztve ]
-
tabletgenius
tag
válasz Balázs1986 #40526 üzenetére
Koszi a tippet. Ki fogom probalni. Szinte naponta nezem a changelogokat, de 1ertelmu utalast erre meg nem olvastam. A kernelt is lecserelem majd, csak legyen kis idom ra, mert iyenkor utana jon par apro beallitas , pl. recoverybol zippelt ics kamera)
-
tabletgenius
tag
Bocs, az elobbit mar nem tudtam frissiteni. kerdes: nem talalom sehol changelogolva egy esetleges BT javitast. Te hol olvastad ezt? A 115 kernel, attol eltekintve, hogy meg kiserleti jelleggel ajanlott csak, javasolt hasznalni? Nalad ez fut es oks minden? nem szeretnem , ha ujra elojonnenek a lemeruleses tuskek, a random kikapcsolasok. Ezzel a 100p5el meg stabil elegge. Csak ol meg a mereg, hogy BTn nem streamingeli at a telefon hivasokat, de a netradiot pl. igen, meg a helyi mp3akat is. Ha mar az is menne, biz isten nem buheralnam par hetig. Na jo, napig.
-
Algotis
addikt
válasz Balázs1986 #40529 üzenetére
Nekem is a 115 megy 1,2 ghz-n, de az osszes progi a time in state-be 1000mhz-t mutat max, pedig jatek meg benchmark kozben tuti 1200-t megy.
Ez mitol? Setcpu-t hasznaltam mert meguntam a baxakodast a cpu master free-vel...Androidos Outlookból küldve
-
nemtabo
aktív tag
Én eddig nvfalsh és smartflash használtam, és tuti hogy az egyiket aksival csináltam mindig, és nem is volt semmi gond.
Illetve annyi hiba van most, hogy nem csatlakozik fel a voda hálozatra. Gondolom azért nem, mert i.e. 2.2.2 verziójú android, akkor meg még nem is találták fel a mobiltelefont.
Az lg support tool szerint meg "ez a legutolsó verzió, nincs szükség frissítés.[ Szerkesztve ]
-
tabletgenius
tag
válasz Balázs1986 #40529 üzenetére
ertem, az, hogy ott P930 a nigytly neveben ne zavarjon, vagy 1xruen annyi, hogy az bar nem a p990re irt, de tudasilag a p990re valoban is benne e modositas?
en itt szoktam ranezni neha [link] es itt ennyit ir a frissitesrol:
Changes in 20130328 cm10.1 nightly for p990
Built on Mar 28th (14:49)Fix notification widget start
MERGED ON MAR 28TH AT 14:29:22 IN ANDROID_PACKAGES_APPS_APOLLO
Settings: use checkbox for expanded desktop setting for devices without navbar
MERGED ON MAR 28TH AT 14:23:44 IN ANDROID_PACKAGES_APPS_SETTINGS
Power Menu: Update the Expanded Desktop drawable
MERGED ON MAR 27TH AT 16:20:02 IN ANDROID_FRAMEWORKS_BASEbatran tegyem fel ami te linkelel? ezt: [link] ez a old bl-re valo? Bocs az ertetlenkedesemert.
-
laci laci
addikt
válasz Balázs1986 #40534 üzenetére
Gyári 4.0.4.Mióta frissítettem azt csinálja(nem mindig),hogy van piros keret a kijelző szélén.A rom szinte mindegy,másik telomon cm 10 rom volt az annyira "száraz"volt.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
laci laci
addikt
válasz Balázs1986 #40536 üzenetére
Köszönöm.Próba indul....
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
nemtabo
aktív tag
Szép is lett volna, ha menne minden. A lg support tool-t kinomba próbáltam, mert sem smaretflash sem nv flashg nem visz fel semmit, miközben a próbálkozás után még a "hiányos" v10b sem jön vissza, csak ha ismét flashelem.
Jelenleg akku statusz: ismeretlen, akku szint 999%, saját szám ismeretlen, hálózat ismeretlen, jelerősség 0dBm 0asu, hálózat ismeretlen,m szolg állapota nincs elérhető, mobil hál, áll. lecsatlakoztatva, imei: ismeretlen, imei sv:01.nem kicsit furcsa
-
tabletgenius
tag
Köszönöm Balázs. Fel fogom tenni a javasolt softokat. Talán a legegyszerűbb a beépített frissítővel rákeresni, letölteni majd recoveryből telepíteni az nightlyt. nem? Ekkor tuti kizárt, hogy iphonravalóval becstelenítsem a dupla Xet.
-
nemtabo
aktív tag
válasz Balázs1986 #40541 üzenetére
Na a végén hívő leszek, annyi hálás áldást küldözgetek.
v30a honol a gépen, és minden normális. Pedig már lemondtam a "téglá"-ról, és egy sony acro s-t is kinéztem.
Eddig előlapon lévő alaplapi 19 pines csatolos usb3 és usb-t próbálgattam, ami eddig azért muzsikált. Most hátlapon lévőbe tettem át, és felsik smartflash-el a v30a.
Köszönet és hála!"Mindig tévedek. Abban is, hogy tévedek! " Ki A Szösz
-
Tutu7030
veterán
válasz Balázs1986 #40581 üzenetére
De sikerült neki!
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Pistiboy88
aktív tag
Ez nem az a probléma. Itt konkrétan sorra alszanak ki a kijelző megvilágításáért felelős LED-ek. Kijelzőt is már cserélték.
-
tabletgenius
tag
A beallitasok, superuser es itt annak beallitasanal beallithato (na, en jol bealltam erre), hogy no notification will be shown. S ezzel tunetileg e problema kezelve. Sajnos a bluetooth mizeria tovabbra is tart. Magyaran teljesen random mukodik, de ezen belul is kovetekezetesen inkabb NEM mukodik, immar sem a hivast-atiranyitas, mint az multimedias A2DP. Valahol egy xda-s topicban olvastam valami config allomany editalasarol, amitol ez a nem_mukodik/mukodik_jol arany picit javithato lenne, de persze ott sem orvosoltak veglegesen e bug-ot.Imadom az androidot, nem enged hatradolni. ellustulni.
-
esox
senior tag
Köszi kipróbálom.
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.__ megszállott pergetőhorgász ><(((º>
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz Balázs1986 #40626 üzenetére
Hát,mint jó pár hsz-el ezelőtt írtam, tavaly cserélték. A hiba utána is fennállt, de nem volt időm visszavinni, meg kell, mivel munkaeszköz. Cserélni is azért nem cseréltem még le, mert a HDMI király rajta, s sokszor van szükségem rá.
Lövésem sincs, hogy mit csináljak, de nagyon gáz.... Sötétben még elmegy, de világosban kész kínszenvedés... -
QG
tag
válasz Balázs1986 #40626 üzenetére
Felraktam, viszont nem kért root jogot. A SuperSuban sincs listázva.
Ha beállítom a fényerőt, amint kilépek az alkalmazásból, visszatér a maximumra.“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'” ― Isaac Asimov
-
csampei
senior tag
válasz Balázs1986 #40636 üzenetére
Hogy miért GB?Mert gyakorlatilag végigpróbáltam a publikált romok 99%-át,és egyik sem hozta azt a sebességet,és stabilitást mint a 2.3.4.Egyedül a CM10.1 (temasek) féle tetszett,mert veszett gyors volt,és amíg teszteltem stabil is (pár ezt fél óra nyúzásból nem lehet kijelenteni,de volt ami 5 perc után beadta a kulcsot)de abban meg ratyi a kamera!!!!Akkora egy k@csög fókusz módja van hogy azt hittem földhöz vágom a telót(külön tapi,hogy fókuszáljon,majd,exponálás)!Nem elég hogy nincs benne a képstabilizátor,de még tapogasd össze vissza,mire egy kép elkészül Ezt leszámítva,ha bele lehetne tenni a GB kam szoftját biztos hogy azt a romot használnám!De mivel ez nem lehetséges,hát marad a 2.3.4!Ez van!Ja meg az időzónák...10-ből 8 rom élből azt se tudja honnan virrad,bár ez nem nagy cucc,de idegesítő tud lenni!
Az újraindulás,ha felhúzom a procit,teljesen egyértelműen a melegedésre jön elő!Stressztesztelem,és bírta,még 1400Mhz-en is,de amit kezd langyítani nem megy még 1200-n se
[ Szerkesztve ]
-
david_97
senior tag
válasz Balázs1986 #40653 üzenetére
az usb tuti megyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest