Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz Koniman #2121 üzenetére
Náalm is van ilyesmi probléma. Jelenleg v10a van fenn. Eddig 2 nap alatt összesen 2x jött elő a hiba. Tedd fel a vodafone v10c-t vagy v10d-t hátha azok megoldják. Nálam volt fenn a v10d, azzal nem jelentekezett ez a hiba viszont más hiba meg igen
Drecky: tegyél fel gyári rom-ot.
Az ár/tartozék témához: Én egy b-tel nevű helyen vettem a telót 112k-ért 12+12 hó garral, full dobozos kivitelben minden gyári tartozékkal.
-
gitmo
csendes tag
válasz Koniman #2121 üzenetére
Nem vagy egyedül!
Fura, de nekem pont ugyanezt ccsinálja a Samsung galaxy 3 telóm.
Azzal megspékelve, hogy néha nem telefonálás közben, hanem csak úgy játsza el a full térerő/nincs hálózat 2 percig játékot.
Visszavettem csak GSMre a mobilhálózatot, de ez se segített.Megoldódott nekev már vhogy ez a probléma?
-
Balázs1986
addikt
válasz Koniman #21013 üzenetére
Ajánlom itt, ph-n felkeresni Tazkir-t. Garantáltan gyárit küld, kb. ennyiért, vagy ha szerencséd van, olcsóbban. Én is tőle rendeltem ugyanezen gond miatt.
ntomka: A GG sajnos nem ütésálló, hanem karcálló. Sőt, karcállóságon belül is csak a tompább, főleg fém karcok ellen véd. Homok és társai ugyanúgy karcolják, mint mást.
Az ütésekről meg annyit, hogy első alkalommal, amikor leejtettem, úgy jártam, mint Koniman. Előlapcsere után még kétszer ejtettem le úgy, hogy telefon-hátlap-akksi háromfelé szétszórva végezte (elsőre járda, másodjára konyhakő). A konyhaköves esetnél lett két kis karc, és ennyi. Nagyon függ az eredmény az esés szögétől. Tapasztalat az, hogy ha a sarkával ér földet, akkor van baj (valszleg ott a legnagyobb a feszültség az üvegben). -
Balázs1986
addikt
válasz Koniman #21021 üzenetére
Pontosan, neked csak az előlap kell, lcd nem. Esetleg ha rendelsz, akkor azt a gumi kétoldalú ragasztócsíkot is rendeld meg (akár rögtön kettőt), ami a glass és a kijelző között van.
Hogy létezik-e utángyártott / hamisítvány, passz. De az illető akit linkeltem, olcsón garantáltan eredetit ad
[ Szerkesztve ]
-
user1.0
csendes tag
válasz Koniman #21011 üzenetére
Ez azért van mert a fényérzékelőnél is eltört a kijelző, ha kicseréled jó lesz. Ez valami noname gorilla glass mert a termékvideójukon (GG) kicsit többet bír. Kicsit macerás szétszedni de nem gond, a jútubon van róla videó. Én vennék hozzá spec (nem olcsó ) csavarnyúzót, mert azzal nem fogod elnyalni a csavarokat.
-
Balázs1986
addikt
válasz Koniman #22038 üzenetére
Akkor esetleg CWM-ben egy Fix Permissions-t ha nyomsz, hátha segít...
Viper26: Ha óvatosan csinálod, nem macera. Szükséged lesz egy apró hegyű csillag csavarhúzóra (pl. órás készletből), és egy vékony, erős tárgyra, amivel szét tudod pattintani. De ha már veszel házat, szerencsésebb lenne, ha üveggel együtt vennéd, szerintem az üvegcsere macerásabb, mint ha kompletten, házzal együtt cserélnéd. Sőt, abban sem vagyok teljesen biztos, hogy sikerülni fog az üveget épségben kivenni. És nem is hiszem, hogy sokkal drágább lenne kompletten, én anno 10k-ért szereztem be az üveget+házat (plusz gumi ragasztócsíkot az üveg és a kijelző közé). Keresd fel Tazkir-t, hátha tud segíteni a beszerzésben.
[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
-
gabcsee
tag
válasz Koniman #24392 üzenetére
Nem az a lényeg h mennyibe kerül, ez pusztán üzletpolitika.. gondolj bele, ha 1 éve beledobták volna az 1gb-t, akkor most ki a fene venné meg a 4X-et
És nézd meg, te is én is és még jó sokan mások is megvettük a 2X-et fél gigával is, szóval az LG így is bőven elérte a célját -
peter_27
aktív tag
válasz Koniman #24396 üzenetére
A lassulás nem a hw miatt van. A gyári romok sz@rok, főleg amivel megjelent, és az is inkább az optimalizálatlanásgnak tudható be. Az lg sajnos nem képes egy normális romot készíteni. A főzött romokkal és kernelekkel jelentős javulás érhető el. A V20L, Q, R, S gyári romokra lehet mondani, hogy már használható, de ezek közül sem képes egyik sem lassulás nélkül olyan uptime-ra mint egy CM vagy Miui vagy akár egy gyári rom amit kicsit optimalizáltak és alátettek egy HP kernelt. Nem mondom, hogy MOST már nem kevés az 512Ram, de mikor megjelent a telefon, bőven jó volt.
"a memóriát nem lehet kibővíteni a külső sd kártyáéra"
Ezt nem értem. Mire gondoltál, ram-ra?(#24395) deminos
1. Én még nem vettem észre, de nem is nagyon figyeltem.
2. FAT32-ben vannak. Csatlakoztatod pc-hez, adattár módban majd a saját gépen nyomsz egy jobb klikket a meghajtón és a tulajdonságok-nál látod.
3. Adatvesztés nélkül nem lehet megcsinálni, és GB alatt olyan rom is kell ami ext4-re lett írva. Nem elég csak neked átkonvertálni és felrakni a romot. Próbáltam már régebben ext4-es GB romot, nincs észrevehető változás. Szerintem nem éri meg vele szórakozni.
4. Ext3-nak kell lennie. Az összes módosítatlan gyár rom ext3-at használ.[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
-
deminos
aktív tag
válasz Koniman #24396 üzenetére
Nekem a v20q gyárival semmi bajom, teszi a dolgát, ahogy kell 1 hét után is 150MB rammal, lassulás nélkül. Mondjuk nem használok facebook, meg egyéb állandó frissítést igénylő progikat.
Csak és kizárólag a wifi az ami folyamatosan lassul vmiért.
Az utolsó mondatodat én sem értem.Xiaomi 11 Lite 5G NE
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz Koniman #36316 üzenetére
Nekem ezt akkor írja, mikor nincs engedélyezve mobilra az adott videó megtekintése.
snipr: a unicode karakterek miatt szokott sokat levonni, mivel az SMS mérete fix 140 bájt lehet, ez pedig a 7 bites karakterkészletnél 160 karakter hosszúságú üzenetet eredményez. De az ékezetes betűk nagy része nem fért bele az azt hiszem 128 karakterbe (2^7), így alakult ki az az anomália, hogy ha ékezetes karaktereket is használsz, akkor 70 karakter hosszú lehet az sms.......
-
Tutu7030
veterán
válasz Koniman #36316 üzenetére
Youtube-on van egy opció a feltöltéskor, ahol ki lehet jelölni, hogy mobil eszközről ne engedje megnyitni a videókat. Ha ez aktív, akkor telefonról nem fogod tudni megnézni.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
OPiiPO
veterán
válasz Koniman #36347 üzenetére
Ez alapján tettem fel, kb. 10p volt kávéval együtt
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
OPiiPO
veterán
válasz Koniman #36377 üzenetére
Én a SmartFlash-t tettem fel. Egyedül erre kell vigyázni, de ezt irja is a telepítési útmutató:
"Where is
"--Click the browse button next to 'CP Bin:' and select the baseband (FLS) file--"
you add
"--Click the browse button next to 'AP Bin:' and select the firmware (BIN) file--"""Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
cjvt3o
aktív tag
válasz Koniman #36708 üzenetére
A TB-ben a szűrőkre és mentésekre elég sok opció van, szóval a "mindent, amit felajánl" kérdésre a legegyszerűbb válasz, hogy ha lementetsz vele mindent, amit felajánl, akkor lement mindent, amit felajánlott.
A CM-ben van USB (bár nálam hol megy, hol nem, de ez nem feltétlenül jelent bármit is), a hotspotot nem próbáltam.
A CM10-ben van magyar nyelv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külpolitika
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bestbuy játékok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl