Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dkovizoli
addikt
válasz raven24 #6992 üzenetére
Nekem van mindkettő. Nagyon jó a g5, de ha az ujjlenyomatolvasó nem hoz lázba, akkor nem sokkal jobb. Kamerával szerintem szintén a széleslátószög ami jobb, a sima nem is tudom. A g4 nagyon el van találva. Nekem szerintem az akksi nem az igazi már, de többen javulást írtak. Amikor nem gyagyázott akkor én durván 40 óra alatt olyan 4 óra sot-ot hoztam össze. A külső szubjektív. Nagyon szeretem mindkettőt. Nehéz döntés. A hangja nagyon jó, igaz vettem hozzá hifi modult. A g6-ra biztos nem cserélem le pedig sokat filóztam rajta.
Más.
Most fóliáztam újra őket. Sokaknak volt gondjuk a fóliával. Ezen eddig nillkin volt, de valószínű külső behatásra szerzett egy-két repedést. Nagyon gyorsan megérkezett a Fosmon 2 way privacy safe tempered glass. Gyönyörűen, bubik nélkül illeszkedik mint az elődje, természetesen ez sem fedi a hajlított részt. A g4 egy noname sima tempered glasst kapott, az is jól illeszkedik.[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz raven24 #6994 üzenetére
Nekem olyan mintha a g5 kicsit hidegebbre lenne kalibrálva. De a g4 két panellel volt szerelve. Én jól jártam vele, nincs igazán szembetűnö különbség a kettő között. A felbontás meg ugyanaz. Nálam nem jelentkezett egyiknél sem beégés meg egyéb anomália sem.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz raven24 #7086 üzenetére
Kipróbálom köszi a tippet.
Note 5 vagy G5:
-Számozásban egál de a viccet félretéve.
Nyilván ha pusztán az adatokat nézzük a note 5 erősebb hardverben akksiban és kijelző méretben.
A kamera ugyanakkor de nyilván nem az számít hogy 16 vagy 20 van ráírva.
Ami hátrány számomra az az egy évvel idősebb vas az always on display hiánya s a lassabb ujjlenyomat olvasó.
Mondjuk nekem eleve jobban tetszik a hátlapba beépített ujjlenyomat olvasó de ki miben hisz.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
raven24
tag
válasz raven24 #7103 üzenetére
Láttam olyan videót is , hogy egy G2 majdnem győztesnek hoztak ki egy s7 mellett azert az komoly, meg azért a samsungot egy idő után felemészti a touchwiz, nekem volt anno s6 edgem tudom miről beszélek. Bár azt sem vettem volna meg aztmondták alaplap hibás és megvettem 10ért, közben meg halálra volt merülve gondolhatjátok milyen hozzáértő emberkénél volt
iPhone 14 Pro Max Deep Purple Eladó parfümök!! Nézz be hozzám!
-
mirci18
addikt
válasz raven24 #7129 üzenetére
Egy helyen láttam ebay-on olyan tokot valami 3.5-4 k-ért.
Drága is és csúnya is eggyütt.
De szerintem a cam plus is felesleges mert az a manuális gomb nem dob annyit rajta hogy hosszabb távon haszna legyen.
Több baj van vele mint haszon.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
dnelb
veterán
válasz raven24 #7258 üzenetére
5100mah, mellé amoled, meg takarékos a53 magok (snapi 625). gsmarenan jelenleg a legjobb endurace ratinggel rendelkező telefon. néztem videokat, app indításokban, bennük való mozgásban s7edge szint, amikben gyenge az a game indítás, meg grafikus teljesítmény, kamera. de úgysem játszok, kamera is csak ritkán, kijelző viszont jobb, na meg az akksi. nekem jelenleg ez kell, hogy eltudjak ugy indulni reggel, hogy tudom nem fogok lemerülni bármennyit is használom... 7.0-t megkapta, szerintem jól elleszek vele.. ha nagyon nem, bármikor visszatudok térni a G5re
SlyChocolate : így van, de az átlag 13h+. 10 max akkor ha egész nap full fényerőn játszol vagy ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz raven24 #7300 üzenetére
En nem bl-t mondtam , hogy lesz, hanem, hogy itt is valami olyan hibára gyanakszom, ami gyártási vagy valami anyagfáradási hiba, ami egy év körül kezd előjönni. Az enyém ugye elsők között lett véve. De egy csúcs kategóriától nem várnék ilyesmit. Amit ugye a g4-től sem várt senki, mint zászlóshajótól egy év után. Azután sorba jött szinte mind, akármilyen használat mellett is. A beakadásra azért nem gondolok, mert friss rendszer felrakása, majd később több fr után is fennállt a peobléma. Sajnos többünknek is. Melegedési meg egyéb gondjaim pedig szerencsére sosem voltak.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz raven24 #7343 üzenetére
Hátha. Viszont kicsit megcsúsztak a frissítésekkel, mert ahogy elnézem a G5-re se úgy jönnek ahogy az megszokott, hiába már a G6 az aktuális csúcs..
G3 1 évesen már megkapta a 6.0-t.
G4-nek is már már meg kellett volna kapnia, 2 éves modell lett, és sehol semmi, elvileg ősszel megkapja, mikor az O-t is kezdik kinyomni.. Ugye a G5-nek az "O"-t kell megkapnia kb december-január környékén, ha a régi frissítési ütemet vesszük figyelembe..
Kíváncsi vagyok.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest