Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
gretzky77
veterán
Nekem 20f van, de nincs ilyen! Melyik cloudy van fent most tervezem feltenni az 1.3at! Írnál pár dolgot milyen? Működik minden benne? Miracast, távirányító stb!? Köszi
Bobm a real racing3 most nincs fent(de volt) de úgy rémlik hogy ott eltűnik a sáv a fifa14-et nem tudom!
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
?
Ha töltőre dugom mehet a Romtelepítés vagy fel kell tölteni? Milyen a cloudy g3?Köszi akkor majd tesztelem a miracast plusz egyebeket, üzemidő milyen? Bluetooth, wifi, GPS ezek mennek rendesen ugye? Kamera?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Danny365
őstag
Ezzel én is igy vagyok, főleg, hogy ma már a CM sem az, mint volt pár éve - szerintem. Én legalábbis szivesebben teszek fel egy ParanoidAndroidot, mint egy CM-et...
@Bolond^^
Nyugodtan rootolj; nem tudom elképzelni, hogy rootolás során hazavágd a telefont.[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
Én most elsősorban arra gondoltam, hogy ma inkább előbb raknak a ROM-okba új feature-öket, minthogy a tök alapvető hibákat és hiányosságokat kijavitsák. Most nem feltétlen a G2 ROM-ról beszélek, hanem úgy általában a CM-ről. Neten is sok embertől olvasni, hogy ma már bizony nem a CM a number one. Pár éve a custom ROM kb. egyenlő volt a CM-mel, ma már eléggé megkopott a neve. Szerintem. Meg még sokak szerint.
Persze nem rossz, nem azt mondom.Az utóbbi valamirevaló egyedi cucca a Theme Engine volt, ami viszont tényleg király.
-
iceQ!
addikt
Telefon elbírná az L-t... Még van egy 4.4.3-as frissítés is meg egy 4.4.4-es is. De azért jó lenne ha egyből az L jönne
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
spuros
őstag
Köszi! Igen, teljesen tiszta. Még rootolva sem volt.
Na igen, az a KDZ az én kis titkom maradna.. De ne fessük előre az ördögöt a falra..
De egyébként, ha Telekomos akkor miképpen kerülhetett "normális" módon frissebb stock rom a telefonra mint ahogy a szolgáltató kiadta?
-
evko
aktív tag
Köszönöm.
Lehet a meleg miatt nem érzékelt, túlmelegedett esetleg? Bár, nem lenne szabad...
Egyszer volt olyan is zsebben, hogy kifagyott, lelassult... Lehet a meleg tette...
Még tesztelgetem.. Nem hiszem, hogy hardver gond lenne, mert akkor szerintem több hiba és többször jönne elő...?--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
extasymajom
aktív tag
De legalabb tudja ervenyesiteni valahogy. Mellesleg ilyenkor minden egyeb koltseget fel lehet szamoltatni az eladonak. Birosagra jaras, munkabol kiesett ido, uj telefon koltsegei, csak tudni kell a jogszabalyt. Mondjuk nem feltetlenul kell ezt a jogi utra terelni mert az valoban hosszadalmas. Meg lehet ezt beszelni "szep szoval".
Sok telefont vettem mar es csak egyet tiltottak le. Persze az utan hogy mar en is megcsinaltam a kijelzojet es eladtam. Szo nelkul visszavettem es mentem bevasalni az osszeget. A vicc az hogy ez volt az egyetlen amit gsm boltban vettem. Azota beleirom az adasvetelibe hogy a javitasi koltseget is fizesse vissza az elado ha letiltjak.[ Szerkesztve ]
Minden csak annyiért lehet eladni amennyiért megveszik
-
hard74
senior tag
2napja G4-et nyúzok. Brutál gyors, smooth.Szerintem kijelző is hibátlan. Mikrolaggal még nem találkoztam. G2-t us gyorsnak rartottam, de ez köröket ver rá. (na jó ez azért túlzás, de tényleg jóval gyorsabb)
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Fail3D!
addikt
Nem reagal az erintesre. Egy 2mm pici karc latszik a kijelzon ami valoszinuleg belul van.. Ha benne van a zsebeben es nemtudja mitol ment tonkre, minek hazudjon? Totalkarrol nem beszelhetunk mert karcmentes, kopasmentes ezen kivul a keszulek es bekapcsol... Viszont hasznalhatatlan ami totalkar igy, ha nem mukodik az erintes erzekeles.. Van ra garancia, de azt nem fogadjak el erre, van ra biztositas amit meg mindig fizet es nem fogadjak el.. Ha ez nem atveres akkor mi?
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
Az embereknél kéne, hogy a biztosító legyen fekete listás, tekintve, hogy elhajtják... Ismerem a Marshot, olyan emberek ülnek ott, akik ha úgy tartja kedvük fel se veszik a telefont. Telemaxhoz tudnám talán a legjobban hasonlítani. Ha olyan ügyintézőt fogtak ki, akinek rossz kedve volt éppen, lehet, hogy kárbejelentés sem történt. Felvette a kárfelvevő a telefont, elmondta neki a panaszát. Szar kedve volt azt mondta, hogy nem és kész és ennyi. Lehet, hogy még a kárügyintézőhöz sem jutott el az eset.
Persze amit mondtam azt nem kell komolyan venni, de ezzel már rábaszott sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest