Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
nekem az volt a tapasztalat, hogy az előző OPENEU20B KK ROM egy hónapig volt fenn, és egyszer sem volt jel nélküli időm...
Persze lehet, hogy most a szolgáltató csinál valamit és ezért van gond, csak fura, mert a ROM csere után rögtön jelentkezett.
Várok még valamennyit, ha nem javul akkor cserélem pedig nagyon bejönne a CloudyFlex 2.0.Annak aki írta, hogy nála is van jel nélküli idő, viszont nem tapasztalt hibát, az örülhet én többször látom amikor amikor zéró a térerő... sajnos
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha van Custom recovery a telódon akkor ezt=> LGWeatherTheme_DroiDMester.zip szedd le és tedd fel recovery -ből és nem kell utána semmit sehová mókolnod!
-
nagyúr
-
szoja
tag
Rendben van, akkor én sem maradok csendben. Nekem személy szerint senkivel semmi bajom nincs a fórumon, de mivel én is ugyenezeket a sorokat olvasom, azért látom mi zajlik. Szakmai fórumhoz képest borzalmasan sok itt a személyeskedés, kioktatás. Droidmester technikai tudását és elhivatottságát senki sem vitatta, de azt kell mondjam, hogy a stílus, amit néha képvisel, az tök érthetően vágja ki a biztit néhány fórumtársunknál. Innentől kezdve pedig megy a lavina lefele, aminek köszönhetően egyre több a durva és személyes beszólogatás.
Nekem egyébként semmi bajom senkivel, de a fent leírtak nekem is szemet szúrtak már egy ideje. És mielőtt kiforgatnátok, nem személy szerint vele van a bajom, de ő is hozzáteszi magát ezért az általános image-ért. Általánosságban véve is, egy kis tolerancia és önmérséklet nagyon sokat emelne a fórum színvonalán.
Részemről ennyi, a reakciókra sem fogok válaszolni, mert ez a fórum nem erről szól, de ha már így szóba került, elmondtam a véleményem.
-
nagyúr
-
addikt
Az a funkció egészében valóban csak a gyári launcher-rel működik, viszont egyéb launcher-ek esetében is használható, de csak ha az értesítési sávra koppintassz duplán.
Ha gesztusvezérlést támogató launcher-t használsz, akkor külső progival megoldható az egész képernyős duplakoppos lezárás, mondjuk a Lock Screen app segítségével.
andaxin76: Igen, de ha ilyet kérdezel, akkor asszem nem árthat, ha elolvasod (nem baj, ha már olvastad ) DroidMester telepítési útmutatóját is!
Más:
Érti valaki, hogy a legújabb stock KK neve miért lett megint "b" végződésű (ugye 20b)?
Mégsem abc sorrendet követnek LG-éknél, hanem eddig csak véletlenül haladtak pontosan úgy a firmware elnevezések?
Picit megtévesztő lesz szerintem, hogy lesz 2 db 20b-s firmware-ünk, amik ráadásul nem is kicsit térnek el egymástól.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Miksa64
tag
-
nagyúr
-
Miksa64
tag
Ha még kell:
ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
-
nagyúr
-
akooos
veterán
Próbáld ki a Lapse It! nevű appot. Van belőle trial is, de az nem jó minőségben csinálja a képeket. Be tudsz rajta állítani nagyon sok mindent. Milyen időközönként süljön el, utána, hogy hány fps-es videót csináljon belőle.
Én ezt ezzel az appal csináltam (pro verzió): [link] -
akooos
veterán
Ez bizony egy igen jó kérdés. Ha jól emlékszem 3 másodpercenként csinált 1 képet 4 órán keresztül és 24 vagy 30 fps lett. Sajnos nem emlékszem, a telefonon pedig már nincs meg
(#38831) horimiki72:
Ellentétesen működik a valódival Télen be kell dugni a hóba és úgy nyomatni. Persze a telót
-
gretzky77
veterán
Feltettem én is elvileg root checker progi azt írja rootolt viszont a supersu progi nem került fel ennek van jelentősége? Köszi!
Meg annyi van esetleg lista valahol mely progik amiket gond nélkül lehet törölni a gyáriak közül?
tutaj01: ez a csavarodás dolog mit takar pontosan? Köszi
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest