Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Tonimcfish #29608 üzenetére
Sajnos attól nem lesz jó :/
És mivel pörgeti a procikat szinte maxon, ezért merül is, mint a barom... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Valamelyik héten írtam, hogy anno Samsung Omnia 7 telefont vettem, szinte a megjelenés napján és elég sokáig, majd 3 évig meg is volt. Hogy az a telefon mit kapott, azt leírni is szörnyű, sokszor leejtettem, betonon csúszott, orvosnál mell magasságból a csempére esett, és darabokra esett szét, közben több métert csúszott a kijelzőn az orvos asztala alá, mire megállt. Szóval k. nagy esései voltak a telefonnak, de azon egy HAJSZÁLKARC nem volt!
Mindez GG1-es üveggel, akkor elhinni is nehezemre esik, hogy a GG2 visszafejlődött, vagy mi van? Ráadásul, ha tényleg karcol az a ki...szott tok, akkor ilyeneket simán ki kellene védenie! De mint írtam, nekem folyton abban van, nagyon sokat van használva, ki-be nyitogatás a telefonálgatások miatt és nincs azon semmi, akár mikroszkóppal is nézhetném.
Biztos, hogy ezekbe a telefonokba eredeti GORILLA GLASS van? Egyáltalán, eredeti a készülék? Ki mondja meg, ha esetleg "átcseszték" a fél népet valami hamisítvány szar telefonokkal, ami Magyarországra érkezett?
Nagyon furcsa ez számomra és igen, a Te helyedben, én BIZTOSAN TOVÁBBVINNÉM AZ ÜGYET, az biztos!
[ Szerkesztve ]
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz bounty123 #30041 üzenetére
Azt tudom elképzelni, hogy olyan porszemcsék szálnak a nyitott részre, amelyek karcolnak, mer a tok - ha használva van - akkor rendesen mozog ide-oda. Emiatt ezt a lehetőséget el is ismerném, hogy így karcol, de b+! (mármint az LG)
Leírtam, hogy a SAMU O7 telefon miket bírt ki, tehát a GG1 üveg magasan jobb, mint a GG2. Hát, remélem, hogy nem így van, mert ha igen, akkor ez tulajdonképp a vásárló rohadtul nagy átb....sa! Bár, már minden eltudok képzelni, ilyen idióta csúszós készülékház után, ami ha leejtesz, nagy valószínűséggel mehet kijelző cserére!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mondjuk emberi jellemző,hogy abba rugunk bele aki valamit letett az asztalra és meg is osztotta a többiekkel
A sok f@szkalap magyaráz a semmiröl,... csináljon jobbat és utánna lehet b@sztatni a másikat.Főleg ebben az elb...szott országban, ez hatványozottan igaz! Régebben engem is idegesített, manapság csak röhögök rajtuk, tehát mintha ott sem lenne, át kell siklani rajta.
szerk: laca71-nek ment sorry...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Tsebacsi #30243 üzenetére
Visszaraktam én is, és most meg fullon a térerő, na én ezt nem vágom, hogy akkor a múltkor mi lehetett, lehet pont valami fatális egybeesés volt, mert tudom, hogy szarakodott a router is. Én meg rögtön ráfogtam a tokra, igen "naggyá" teszi a telót.
Ezt meg kb 2 órája "lőttem" erről az "izéről"...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Csinált már valaki, legalább 11 percnyi FULL HD felvételt?
Elmondom miért, mert elég bosszantó a hiba...Azt nem tudom, hogy hány percnyi videofelvétel után kezdi ezt csinálni, mert 2-3 percesnél még nem.
Szóval, megcsináltam a felvételt, amikor leállítottam, konkrétan "kifagyott" a telefon, vagy 1 percre, de lehet több is volt. Gondolom, az fektette két vállra, hogy egy kb 1.5GB anyagot kellett kimentenie, de ez akkor is elég gáz egy ilyen hardver alatt!Utána már megint jó lett. Mi van, ha félórát veszek fel, 5 percre minimum kifagy a telefon? De ezt értsétek úgy, hogy semmire sem reagál, viszont megjegyzi, mert mikor észhez tért, utána sorban és gyorsan megcsinálta ezeket a feladatokat. Hát B+!
Cöhhh
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Pistakiss #30464 üzenetére
Ez most pont egy olyan alakalom volt, ami eddig tartott, egyébként engem nem érdekel a telefon fényképezési és videó képessége, de ez volt nálam.
Az eleve nem szokás, meg nem tudom milyen új "fasság", már bocs, de oltári nagy hülyeség.
Ki találta ezt ki, hogy eleve nem szokás, mert én még nem olvastam ilyet sehol...
Meg aztán én döntöm el, hogy mennyi felvételt akarok csinálni, nem az eleve szokás!Hito
A 720p az nem FHD méret, gondolom emiatt is nincs azzal gondja, mármint a kimentéssel.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Pistakiss #30471 üzenetére
A két tündéri kislányom húsvéti ajándékbontását vettem fel az anyósnál, csak az LG volt nálam, tehát most hagyjuk ezt az eszement témát, meg azt is, hogy ilyen sablon szöveggel próbálsz érvelni.
Ha úgy gondolod, hogy ez az állítás teljesen igaz és rád is illik, akkor csak te maximum pár perceket vegyél fel. Én meg felveszek annyit, amennyi nem untatja a nézőt, ergo engem és a párom, mert a család nálunk nem unalmas téma.
A másik, hogy nem ez volt ami miatt leírtam ezt a hibát. Én nagyon jól tudom, hogyan lehet egy figyelmet fenntartani. Eléggé olyan "körben" mozgok, de ez egy másik téma és nem is idevaló, Te is csak offolsz ezzel érdeklődés fenntartása bullshit-tel. A család, az meg család, ennyi. Végtelen felvétel nem elég róluk!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz premete #30476 üzenetére
Most inkább nem írom ide be, hogy milyen cuccom van kamerából. Nem LG szintű készülék, legyen ennyi elég.
Neked tényleg ennyi jött le abból, amit idáig leírtam, Javaslom többször olvasd át, és utána felteheted magadnak a kérdést, hogy muszáj volt belepofázom? Késztetést éreztél arra, hogy megmond a frankót?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz premete #30489 üzenetére
Megint Markos-Nádastól idéznék.
Neked mi van a fejedben rakományként agyvelő helyett, he?Szóval, még utoljára írok ezzel kapcsolatban, hátha végre felfogod, bár kétlem. Én gyorsan írok, viszont te nagyon lassan olvasd, hogy meg is értsd, ha már képtelen vagy a fent leírtak szövegét értelmezni.
Én nem álmodozom semmiről, profi cuccaim vannak, de azon a napon csak a telefon volt nálam és muszáj volt megörökíteni ezt az eseményt. Eddig tiszta! OK!Egyáltalán nem vártam el a telefonomtól, hogy egy fél milliós kamera minőségét hozza, nekem csupán azzal volt a gondom, hogy amikor végeztem több, mint 11 perc után, akkor szinte kifagyott a készülék és ezt a hibát írtam ide be, SEMMI egyébről másról nem írtam.
Szó nem volt róla, hogy én nem vagyok megelégedve a minőséggel, vagy ez az LG telefon miért nem csinál jobbat, mint ami, etc...etc... Hol írtam én ilyet, hogy jobbat vártam? Érthető, amit most leírtam? Remélem igen!
Te csak hirtelen beröffentettél ide egy "én megmondom frankót" szöveget, holott ez az okoska válaszodra nem is volt kérdés sehol.
Összefoglalva egy mondatban:
Tehát, én csak egy hibát írtam le, a többi (fent leírtak) csak a te kényszerképzetedben létezik! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz belua27 #30502 üzenetére
kb 6GB szabad hely volt, ezért is volt furcsa.
Nem azt mondom, hogy ez lesz mindenkinél, az is lehet, hogy összeakadt pont akkor valamivel, de amíg páran ki nem próbálják, addig biztosat állítani nem lehet.Damage401 kolléga azt írta majd teszteli. Egy biztos, amíg észhez nem tért a telefon addig nagyon erős volt a melegedés is, bár bő 11 perc alatt az 1080p felvétel is rendesen befűtött neki.
Tessék, pontosan ennyi a méret, még 11 perc sem volt...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz jooker82 #31141 üzenetére
KISZABOTTUL (SZ, B felcserélendők) UNALMAS ÉS IDEGESÍTŐ EZ A TOPIK!
Ezt azok nevében írom, akiknek már elment a kedvük attól is, hogy itt megkérdezzenek valamit, ami tényleg a telefonnal kapcsolatos, mert mást sem lehet olvasni, mint a romolgatásokat. De ha valaki mégis megteszi, jön "50" mókólással foglalkozó "fasság" hsz és az illető kérdése máris a süllyesztőbe került!! Alig vettem észre, hogy kint van a 20D, (bár nekem még nem jelzett), mert szinte átugrottam gyorsba a hsz-ket.
Nem értem miért nem lehet egy külön topikja a romolgatásoknak, vagy fordítva. Vagytok itt 10-15-en, akik fel le cserélgeti a romokat és kb van másik 100 tulaj, akiknek tele a töke ezzel az egésszel és a fent leírtak miatt, inkább nem is kérdeznek, vagy már emiatt leléptek innen a f...ba!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Illusion1010 #31204 üzenetére
Miért ne lehetne, itt van pl az aktuális frissítésekről mindig lehet kérdezni, aztán tokok, fóliák, kijelzőcsere, esetleges felmerülő hibák etc... amik nem romolgatások miatt van, mert sokan vannak, akiket qrvára hidegen hagy ez a téma!
Én ha tudtam rá válaszolni, akkor mindig megtettem, nem azt hánytam ide, hogy ott a kereső, mert ennyi idő alatt le is lehet írni a választ! Kit érdekel, hogy több, mint 30000 hsz-ből 55-ször le van írva a helyes válasz, ha abból 98% az elcseszett mókólásokról szól 15689-szer megkérdezve!
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szóval felemelem a telefont és szinte forró, rögtön gondoltam, hogy a BT szarakodik, de ilyet még nem láttam, nézzétek csak a százalékot!
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz kacsa7 #31264 üzenetére
Ez az akkuidő a gyárinál is simán megvan.
A másik, hogy engem tényleg nem érdekel a romolgatás, ha kijön a G3 és fémházas lesz, úgyis rögtön lecserélem, mert ilyen csúszós nekem nem kell a továbbiakban.Egyébként félóra kikapcsolással megjavult. Ha a D-vel ezt kijavították, számomra tökéletes.
Exelsior
Egyébként, valami más lehet itt, mert több helyen is olvastam ma ezt.
Tehát, mintha egyszerre történne ez BT a beakadás.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nekem még mindig nem jelzett, pedig az a BT bug tegnap rendesen kivágta a biztosítékot nálam megint.
Félóra kikapcsolás után jó volt, de aztán 2 -órán belül újból összeakadt valamivel. Éjjel arra ébredtem, hogy forró a telefon és 4 óra alatt, 37%-kot merült, úgyhogy nem is volt használva, na ezen már csak röhögtemAztán csináltam két FR-t, most jó, de remélem hamarosan jön a 20D már.
A hangminőséget meg inkább úgy jellemezzük, hogy egy mobiltól nem is olyan rossz, mert a (hang)minőségtől ez olyan messze van, mint egy másik naprendszer -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Annyira nem vagyok elhasalva ettől az esetleges G3 hátlaptól, még ha fém is.
Miért nem tudnak egy kicsit visszakanyarodni a szögletesebb pl 4X HD felé.A tkm kivan ezekkel a lekerekített szappanos formákkal.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz zazenke #32173 üzenetére
B+! Ne sírjál már, úgy rinyálsz itt, mint egy idióta dedós!
Milyen készüléked van? Ha 32GB független, akkor nagy valószínűséggel azokkal hardverileg biztos van valami gebasz, ha meg másik, akkor állj fel a "kiszabott" monitorod elől és vidd be a szolgáltatóhoz, vagy szervizbe, vagy add el, vagy dobd ki. De a 32-es készüléket is elvinném megvizsgáltatni!De attól, hogy leírod, hogy ez meg az milyen szar rinyálva több oldalon keresztül hetente, már nagyon unalmas és idegesítő ezt olvasni. Szerinted, ha ide írod a hibát megfog javulnia készüléked? Vagy az jelent kielégülést a számodra, ha mások esetleg sajnálkoznak emiatt?
Több elégedett tulajjal nekem sincs ilyen gondom, a hangok tiszták, ami van az a rohadék BT bug és ennyi, remélem hamarosan jön az új update-tel a javítás. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nagy valószínűséggel rájöttem, hogy mi okozhatja a BT beakadást, vagy összeakadást, vagy mit tudom én, ami JB alatt nem volt, csak ezen az elszabott KK-n. Hajnalban arra ébredtem, hogy a telefon szinte forró volt megint, pedig alig telt el egy hét mióta ezt csinálta.
Szerintem a szájbarakott k anyjukat az lg-nek volt a legenyhébb, ami elhagyta a számat ekkor. De aztán mielőtt FR-t csináltam volna azon gondolkoztam, hogy mindig itthon nálam van ez, most vagy véletlen egybeesés, vagy valami más. Eszembe jutott az is, hogy JB alatt előfordult olyan, hogy elvesztette a Wifi jelet és ez csak ki-be kapcsra javult meg, egyébként tablet és másik telefonra is jellemző volt ez a jelenség sajnos. De akkor tudtam, hogy a másik idiótákból álló barmok, nevezetesen a UPC-ék modemje csinál éppen valamit a háttérben. Vagyis a modem kap valami jelet a központtól, vagy éppen valami történik akkor a háttérben és emiatt az android szinte meghülyül, vagyis nagyrészben utána nem tud fellépni a wifi-re ilyenkor, ezért a készüléket és a modemet is újra kell indítani.
Eddig ez volt, idegesítő is volt, de annyira nem érdekelt, néha egy ki-be kapcs még elment, de KK alatt a BT bug emiatt beakad, vagy összeakad a wifi-vel és pillanatok alatt olyat tud merülni, fokozottan melegedve, vagy felforrósodva, hogy arra nincs szó. 80%-kon volt a BT mikor néztem!
Szóval, nagy gondolkodások közepette erre a feltételezésre jutottam, ami nem biztos még, mert idáig, ki-be kapcsra ez a beakadás nem javult meg csak ideiglenesen, mert egy idő után újra indult az egész BT beakadás, a teljes megoldás az FR volt.
Amióta ezt megcsináltam, (ki-be kapcs modem és telefon), azóta jó, ha nem fog újra beakadni ma estig, vagy holnap reggelig, akkor szinte 100%, hogy emiatt van! Tehát a WIFI modem háttérben való "szarakodása" miatt van ez, ami talán normális jelenség és csak az android nem tud megbirkózni vele, főleg ez az LG féle KK, mert az iphone telefonomnak ez nem okoz gondot.De hamarosan a véleményemet is olvasni fogják az LG-nél emiatt, gányolós köcsög banda. Egyelőre update nálam még nincs, de remélem nem az van, amit a napokban olvastam itt, hogy nagyon úgy néz ki, hogy csak törölték a listából a BT bug-ot. Tehát aki esetleg "magára ismer", hogy gyorsabban merült a telefonja, esetleg UPC net és modemje van, az írja le, derítsük már ki, hogy mi okozhatja ezt az egészet, ha már ezeknek a balf...knak nem megy. Szerintem, ettől a készüléktől én hamarosan megválok, ha nem javítják ki.
Lassan hetente csináljak FR-t, mert ott egy hülye ovis is többet tud a programozásról, mint ezek a guglival vállvetve? De remélem, hogy most fent leírtak miatt, egyelőre tényleg a ki-be kapcsolás a modem és a telefon részéről tényleg elég lesz egy darabig.
80%!Grrrr
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz jilian #33318 üzenetére
...és egyébként telefonálni is szoktatok vele?
Más...
A telefon videórögzítési meg lejátszási hangjával semmilyen gond nincs, csak bizonyos készülékeknél, tehát ne általánosítsatok, akinek esetleg sz@r a hangminősége (videó) felvétel közben! Hányszor kell még ezt leírni, mert emiatt aki ide benéz és elolvassa, rögtön az jön le neki, hogy mennyire gáz az LG2.
[ Szerkesztve ]
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szia!
Szubjektív, hogy kinek mi a minőség. Régebben már írtam, ahhoz képest, hogy mobil, elviselhetően tud szólni egy darabig , ha osztályozni kellene 1-10 között, kb egy gyenge másfelet kapna tőlem. Egy ipod valamivel jobbat. Ez mobil, lehet benne akármilyen parasztvakító dac, soha a büdös életben me fog úgy szólni, mint amire én azt mondom, hogy ez minőségben szól.
De akinek ez a hangzás megfelel, annál lehet ez minőség, én ebbe nem kötök bele, csak a minőségi szóval van a gondom. Van nekem többek között egy vintage Pioneer sx 1980-as rádióerősítőm, melyre két nagy dög 30 kilós és két kisebb 15 kilós JBL hangfalak van kötve, de nem is ez a lényeg. Ez az erősítő, még abban az időben is az egyik legmagasabb minőségnek számított, mint egy mai 20 ezer forintért megvásárolható szintén vintage erősítő, legyen mondjuk egy Sansui alap, vagy éppen egy 77-es Technincs.
A Sansui és a Technics is olyan hangminőséget produkál ezért a potom pénzért, amilyet ha ma újonnan szeretnél otthon tudni a lakásban, nagyon mélyen a zsebbe kell nyúlni érte, ezek igazi hangszerek. Emellett persze a Pioneer SX 1980 ára még mostani szinten is barmi drága. Nekem 2700 eurómba került, mire Svájcból egy gyári állapotú hozzám került. De mint írtam, egy átlagos 70-es években, vagy max 85-ig gyártott erősítő is megszégyenít hangzásban, egy mai parasztvakítós összetákolt és világítós ledekkel telecseszett műanyag dobozhangú szarságot, ami a garancia lejárta után valószínűleg szemétbe is való, mert elromlik. Vagy jó mélyen belenyúlsz a zsebedbe és minimum fél millió feletti hifi készülékekben gondolkozol, ha hasonló minőséget akarsz és újat. Szóval, ami a lényeg, egy ilyen erősítő(k)re egy minőségi fejhallgatóval meghallgatva egy zenét, minimum a mennyben érzed magad, utána pedig rögtön válts az Lg-re.
Nagyon elhúzod a szád, amikor meghallod a hangját, rosszabbik esetben elhányod magad, ha tényleg kényes vagy a minőségre. Csak azért tettem ezt a kis kitérőt, mert jó lenne, ha végre leszokna itt mindenki, hogy zenei minőségről beszél, mikor egy fostalicska az egész az apple-vel egyetemben. Mobil hangminőség közt jók. Ennyi maximum, amit ki lehet jelenteni. Esetleg egy 50 és 100K közötti fülessel nagyobbat léphetsz a "minőség" felé, de nem egy gyári fossal. Tehát hagyjuk, hogy ilyen Dac, meg olyan hangzás.
Az LG viszont naturalistábban szól, mint az apple, persze a többség rögtön poweramp, mert az a legjobb, csak éppen alapból a legjobban "xarrá" van színezve már gyárilag, ez is egy fajta parasztvakítás. Ha emelett még jól meg "EQ-zod", akkor meg aztán főleg ne beszéljen senki minőségről, mert amit a zene készítője a stúdióban elképzelt, attól te már fényévekre vagy...rossz irányban.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz kacsa7 #37545 üzenetére
Mobil, ennyit tud.
A többi reklám és parasztvakítás.Pár éve ezt az izét árultam itt, el is vitték, mint a cukrot. Házimozira nagyon jó volt, döbbenetesen alázta megfelelő hangfalakkal bármelyik IMAX hangzást, már amit a moziban hallasz, akár a tető is rád szakadhatott volna, semmi rezgés, vagy ilyesmi, kristálytiszta film hangok, tehát film hangokról van szó.
Amikor kipróbáltam sztereóba, tehát zenére, sírni tudtam volna a fájdalomtól akkora fos. Egy 20-30K vintage sztereó erősítő, keresztbe lenyeli és megrágva kiköpi Egyszerűen annyival jobb minőséget csináltak abban az időben. Tudom, zenész vagyok és egyben gyűjtő elég komoly studióval, nem a nagyvilágba beszélek.
A mobil az meg mobil, használd telefonálásra, meg netezésre, játékra stb, de ne hangoztasd a minőség zenelejátszást, azt sem tudja, hogy mi fán terem )
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz schferenc77 #40661 üzenetére
És most mi a gond, hogy ez az ablak megjelenik, vagy, hogy el kell fogadnod?
Mert el is utasíthatod, nem kell azt "leokézni", a gugli meg menjen az anyjacsájába a sok hülyeségével már! -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz eladogeppc #42218 üzenetére
Egyébként az iPhone rendszere is unix alapokon fekszik.. akkor hogy is lehet rosszabb az android ?
Ez igaz, de amíg az iPhone-t egy adott készülékre csiszolgatják, míg végül olyan sima nem lesz a rendszer, mint a jégpálya, addig az android készülékgyártók pl a samu kijön "769 millió 567ezer 112" db telefonnal és kb az összesre igaz, hogy a régi rendszerekre már nagy ívben tojnak.
Ezért van, hogy sokszor minden bugos. Lásd G2 20b, olyan volt a rendszer, mintha egy dedós készítette volna.
Most itt az f és szerintem ennyi volt... (gyárilagosan) Kb ugyanez volt a 4XHD-nál is, még az is olyan simán vinné a mostani rendszert, ha rendesen foglalkoztak volna vele, de akkor ki venné meg az új LG G5 telefont, amit két év múlva kidobnak, talán 12560X6895 felbontással és 16 maggal, antutu-ban nyom 60 ezer felett és mindenki elélvez, hogy hú meg hááá, -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nagyon érdekes ez a másik fél által közölt, sz@rul, vagy alig hallak jelzések, ami igaz is, ha éppen nem gyömöszölöm bele néha a pofámba telefont, hogy rendesen halljanak.
Viszont kihangosítva meg, legalább fél méter távolságra "dobva" telefont az ágyamon tökéletesen hangosan és tisztán hallanak.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Talán csak az újdonság varázsa "beszél" egyelőre belőled. 3 évig "szenvedtem" (omnia 7, majd nokia 920) azzal a fostalicska rendszerrel.
Közben próbáltam győzködni magam, hogy de jó, de nem volt az. Sima telefonálásra, zenére, fotózásra ok, de aztán itt vége is mindennek. Mert hamar ráébred a tulaj, hogy egy túlságosan "lezárt körben" van.Egy eltelt idő után meg már frusztráló is a winfos kegyetlen sok baromsága, amit ráerőltetnek a felhasználóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest