Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30036) ΞΔGLΞ válasza sedo (#29959) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Valamelyik héten írtam, hogy anno Samsung Omnia 7 telefont vettem, szinte a megjelenés napján és elég sokáig, majd 3 évig meg is volt. Hogy az a telefon mit kapott, azt leírni is szörnyű, sokszor leejtettem, betonon csúszott, orvosnál mell magasságból a csempére esett, és darabokra esett szét, közben több métert csúszott a kijelzőn az orvos asztala alá, mire megállt. Szóval k. nagy esései voltak a telefonnak, de azon egy HAJSZÁLKARC nem volt!

Mindez GG1-es üveggel, akkor elhinni is nehezemre esik, hogy a GG2 visszafejlődött, vagy mi van? Ráadásul, ha tényleg karcol az a ki...szott tok, akkor ilyeneket simán ki kellene védenie! De mint írtam, nekem folyton abban van, nagyon sokat van használva, ki-be nyitogatás a telefonálgatások miatt és nincs azon semmi, akár mikroszkóppal is nézhetném.

Biztos, hogy ezekbe a telefonokba eredeti GORILLA GLASS van? Egyáltalán, eredeti a készülék? Ki mondja meg, ha esetleg "átcseszték" a fél népet valami hamisítvány szar telefonokkal, ami Magyarországra érkezett?

Nagyon furcsa ez számomra és igen, a Te helyedben, én BIZTOSAN TOVÁBBVINNÉM AZ ÜGYET, az biztos!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.