Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Depression
veterán
Gyári Samsung Note 5, és írja, hogy blocked x ads, de sehol nincs beállítása. Semmilyen. Egyszer már kerestem vagy egy órát, utána feladtam.
Pedig kifejezetten reklámpárti vagyok, sokszor találtam már olyan hírdetést, ami felkeltette a figyelmem, lévén más kapcsolatom nem nagyon van a világgal.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
Nem lehetne az egész oldalt reklámnak feltüntetni a reklám blokkolókban, és csak egy figyelmeztető háttér marad?
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
válasz ->Raizen<- #247 üzenetére
Csak egy párszor futottunk össze, de a stílusod miatt tényleg csodálkozom, hogy még itt vagy.
Szóval ha beállnék a "szaramoderáció" csapatba, akkor annak az lenne az oka, hogy ilyen flegma, tapló, lenéző stílust ne engedjenek meg itt, és legyenek sokkal szigorúbbak.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Depression
veterán
válasz Alteran-IT #258 üzenetére
Mi neked az a színvonal, ahol azt mondod, na ez már igen, jöhetnek a reklámok? Mely más oldalak ütötték meg azt a szintet? Ugye, hogy te sem tudod? Ez csak egy gagyi kifogás.
Nálam a pH! fórummotorja világviszonylatban is az egyik legletisztultabb.Milyen hátteret szeretnél?
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Alteran-IT #283 üzenetére
A példádnál maradva: nem fizetsz a jegyért, mert koszos a szék. Miközben mit csinálsz? Utazol, ami a BKV elsődleges célja. Pont ezt csinálod itt is. Nem nézel reklámot, mert van bug a kódban. Közben mait csinálsz? Tartalmat, mások munkáját fogyasztod.
Nálunk, ha a megrendelő nem fizetne ki 150 fajta alkatrészt, mert az egyikben talált hibásat, akkor 70 ember mehetne az utcára.
Nem tudom, hogy a te munkád mennyire hibátlan, de mit szólnál hozzá, ha egy vélt, vagy valós hiba miatt nem lennél kifezetve? Ha elmennék hozzád auditálni, szerinted mennyi hibát találnék, amiért ezen az elven nem kaphatnál fizut?[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
válasz Alteran-IT #314 üzenetére
500 évvel ezelőtt sem fizettél volna a szekérért valami kifogást keresve.
Nem vagy köteles használni sem a bkv-t, sem pH! lapcsaládot.
Vehetsz saját autót, mehetsz taxival, bringával, gyalog.
Ha legközelebb bérlet és jegy nélkül utaznál a bkv-n, kérlek ugyanezt a párbeszédet folytasd le a buszsofőrrel. Mond meg neki nyiltan, hogy koszos a busz, ezért te ingyen utazol!
Mert itt is pont ezt teszed.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest