Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blizzardking

őstag

válasz SanyiSay #2245 üzenetére

A lenovo power manager csak megmutatja hogy mi történik, de sem logot nem készít, sem beállítgatni nem tudod. Ellenben a CPU adjuster logolja hogy milyen frekvencián mennyi időt töltött a telefon. Ezzel ki lehet szűrni azt is, ha nem megy le mélyalvásba. Ezen felül nagyon pontosan be lehet állítani mikor milyen frekin menjen a processzor. Nem arra van amire a Lenovo power, de remekül kiegészíti.

Néha napokig nem használom a GPS-t, és ilyenkor elég sokáig tart míg összevakarja magát.
    Azt vettem észre, hogy nem mindig használja az A-Gps adatait, már percek óta szenved pl a GPS test program, és nem lát semmit, de ha rányomok az "Agps frissítése" majd az "Agps újraindítása" gombra, 8-10 másodperc alatt megvan a fix. Kerestem valamit ami mindezt automatikusan megteszi, és találtam a playen egy "Agps Inj" nevű programot, amivel elképesztő eredményt lehet elérni. Gyakorlatilag bármikor bármennyi szünet - vagy kikapcsolt állapot - után max 10 másodperc alatt fixál. Annyit csinál, hogy ráerőszakolja az Agps adatait akármelyik appra amit kiválasztunk.
    Figyelni kell rá, hogy az MTK chipsetre valót kell leszedni. Az egész egy 46KB-os kis vacak, és brutálisan hatékony. Ha már volt ilyenről szó, akkor bocsi, nekem új volt a dolog, és levitte a hajamat.

"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés