Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
GPS problémára: FasterGPS vagy ez [link] (mondjuk amit itt írtam az csak a bolygók megfelelő együttállásakor teljesül, azóta többet teszteltem, jellemzően inkább a szabad eget szereti, esetleg személyautót és kb 30-90mp alatt pozícionál)
Nekem eddig mindegyik rom alatt amit próbáltam ugyanúgy muzsikált a GPS. De hozzáteszem mindig az első dolgom volt miután felraktam egy frisset, hogy kicseréltem a gps.conf-ot és frissítettem az agps adatokat.A két simhez alapból egyik romban sem tudsz tudtommal külön csengőhangot beállítani, de erre megoldás pl a DualSim Ringtone.
Akku kijelzésről nem tudok nyilatkozni, nálam minden rommal rossz, illetve a noti lednél sem rémlik, hogy az sms illetve híváson kívül mást is jelzett volna bármelyik romnál. De ettől függetlenül lehet, hogy 4.1 alatt a fb is tudja használni, nem emlékszem..
-
apeelme
addikt
1. Nem muszáj, ahogy net elérést kap a rom, fel fogja ajánlani a frissítést, szóval ha akarod frissíted ha akarod nem.
2. Nem szoktam ilyet ajánlani de ha annyira fontos az a játék akkor esetleg pl. Titanium Backuppal elmentheted az adatait és a szűz rom-ra visszarakhatod. Ez nem azt jelenti hogy TB-vel minden régi adatot elmenthetsz, és visszaállíthatsz mert komoly problémákat okozhat!(#1377) dpetibane : Ha felrakod a rom-ot, meg fogod látni. Ez egy külső rendszer alkalmazás, ennek segítségével OTA-n (Over The Air ) kaphatsz általam javító/módosító csomagokat ha van internet elérés a készüléken. Nem kell letöltögetni, sd-re másolgatni, recovery-be mászkálni, elvégezni meghatározott műveleteket, azaz ezekkel bajlódni hogy a csomagok települjenek.
[ Szerkesztve ]
-
dussy
őstag
Mire meglett lejárt a szerkesztési idő.
Ezt találtam: KLIKKEzt csak szűz ROM-nál lehet megcsinálni? Vagy recoveryvel backup, minden vissza alapra, particionálás és utána restore???
Más kérdés: videó rögzítésnél legjobb minőségre állítva másnak is akadozik a felvétel?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
apeelme
addikt
Az a baj ezzel hogy ez nem mond semmit. Az Android rendszer - mint fogyasztó - egy átfogó megnevezés, így lehetetlen megmondani mi történik a háttérben. Márcsak azért is mert maga a rendszer azon részét ami a net-et kezeli, bármilyen app is meghívhatja...és valószínűleg esetedben is ez történik.
Ha kapnék egy futásidejű log-ot (pl. Catlog-al) erről a netfogyasztásról akkor talán tudnék segíteni. -
apeelme
addikt
Hisz a hiba még fennáll akkor miért ne lehetne hasznos? A példának felhozott app-ot Play-en megtalálod, telepítsd fel, indítsd el, adj neki root jogot...majd ha futnak a sorok lefelé, menü gomb, Save, és ments el a felajánlott nevű txt fájlt, amit megtalálsz az sd kártyán a catlog/saved_logs mappában...küld el nekem.
-
apeelme
addikt
Megkaptam a log-ot, sajos ebből semmi kirívó nem látszik.
Nincs véletlenül beállítva az adataid mentése google fiókba (Beállítások - Biztonsági mentés...)?
Amit tehetsz...
- a legegyszerűbb ha csinálsz egy gyári adatvisszaállítást és kezdesz előlről mindent, de tilos a TitaniumBackup és hasonló appok használata, maximum a külső apk-k mentése megengedett de semmi kiegészítő adat. (Az ilyen TB féle appokat meg ideje lenne elfelejteni)
- ha picit érdekel hogy mi volt a ludas, akkor kezd el egyesével leszedni a korábban külön feltelepített appokat, és figyeld a "fogyasztást", vagy fordítsd meg a szitut és egy gyári adatvisszaállítás után (TB használata nélkül természetesen), kezd el egyesével felrakni az általad használt appokat úgy hogy közben figyeled a "fogyasztást". -
törölt tag
És lőn siker. Feltettem az ajánlott gps.conf állományt, aztán epo le, próbáltam a tools műholdmeghatározást, semmi.
Aztán elindítottam a teló gps státusz progiját, kb másfél perc alatt 12 műhold....
Vissza a tools-ba, és azon is vagy 8 műhold zöldre váltott.....Úgyhogy happy
-
dussy
őstag
Nos.... annyira nem gyors ez a MIUI rom... Sőt, igazán lassú... Kb. 30 perc után ment vissza a 4.2.2!
Igaz ami igaz, nagyon 'csecse' és van pár átgondolt extra benne, de összességében sokkal lassabb az egész.https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
nagyúr
gond nélkül fog üzemelni a 'restore' után?
Ha
CWM --> backup and restore --> advanced restore --> data
módon állítot vissza, átparticionálás után, akkor igen, minden adatod ugyanúgy megmarad.Egyre vigyázz, ne legyen a belső sd kártyára telepítve app.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
426os
őstag
Az első kérdésedet nem értem.
A másodikra: Én 4.2.2-t használok és tapasztalataim szerint sehogy. A nem fogadott hívást és az sms-t jelzi, de mást nem, pedig próbáltam már egy pár ilyen célra készített alkalmazást is. Alternatív megoldás a GravityBox-ban lévő opció, ami azt tudja, hogy a bill. világítást villogtatja. Ezt próbáltam, működik is szépen kb. mindennel..
-
426os
őstag
Pedig épp mondtam volna, hogy GravityBox-ban ezt is tudod módosítani
Xposed keretrendszert feltetted hozzá? Engedélyezted benne a GB-ot? Restart megvolt?
Szerk.: Ha 4.2.2-t használsz frissítsd valamelyik újabb verzióra, amiben már alapból benne van a GB, azt csak engedélyezni kell és működik (meg asszem egy restart is kell hozzá, de aztán tutira megy).[ Szerkesztve ]
.
-
dussy
őstag
Egy napi teszt után:
-akku idő normális, nem fogyaszt sokat. (hiányzik a %-os állapot kijelzés)
-a hívás opciónál a 4.2.2 alatt lehet a SIM-ek közt gyorsan váltani az állapotsáv lehúzásával, ebben a ROM-ban sajnos ez hiányzik
-gyors menü és tárcsázó
-a képernyőzár hátterét nem tudom megváltoztatni...Kezdek rájön tök uncsi ez a ROM csere....
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest