Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
San398
őstag
Eddig nem jelzi az elmulasztott hívásokat de valószínűleg valahol be kell állítani még ezért nem jelzi. Remélem jár erre valaki aki majd eligazít hogy hol és mit kell beállítani hozzá.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
-
kano
nagyúr
Nekem is kb.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
BiFi
csendes tag
Én Maildroidot használok, bár megvásároltam a pro-t, nem dobott akkora extrát, hogy megérje azt a 4000x forintot.
Véleményupdate kb. egy hét használat után: (Minideal rom, s124)
- Nem villog az emlékeztetőled, sose volt olyan telefonom, amin volt ilyen led, így nem zavar.
- Gyári telepített programok nagyrészt kuka. Vagy lehalnak egyből, vagy csak nem műkörnek teljesen.
- Kellene egy olyan Naptár progi, ami normálisan összeszinkronizálja az összes cuccomat, (FB esesények/szülinapok, google naptárbejegyzések, stb) ha már egyszer be van állítva a fiók.
- Aksi: nálam olyan másfél-két nap, de erős használat mellett (állandó 3G-net és wifi, GPS kb. 1 óra, és Jetpack Joyride változó mennyiségben )
- Valaki nem tudja, hogy a Wazze miért nem megy? Nem találja fel magát, szerinte Laoszban vagyok..
- Fotó - telefonon jól mutat, amit csinál, gépen inkább ne nézd meg. Azt tapasztaltam, hogy 4M-es beállításon szebbek a képek, mint 5 megapixelen. Olyan, mintha interpolálná az 5 mpixelt. Zoomot NE használj, nem képkivágással dolgozik, hanem kivág és felnagyít, megpróbálja kitalálni a hiányzó pixeleket ami nem nagyon megy neki. Teszi a dolgát rendesen, annyira pont elég, amire egy telefontól elvárom.
- LeCalendar tele van kungfu betűvel, gondolom névnapok vagy napok nevei, vagy mi, szintén nem szinkronizál.Egyelőre ennyi jut eszembe, kérdezzetek próbálok válaszolni.
Az irígységért meg kell dolgozni, a szánalmat ajándékba kapod!
-
-
-
vegyszer
addikt
Nem, és a rendelésre gondoltam.
Mert ő hosszú hetek, vagy hónapok óta vívódott a melyiket is gondolatkörben, mint Švejk kolléga, aki egy A820 mellett kötött ki, röpke negyed év alatt."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Atomcsirke
aktív tag
Érdekes, a vámintézkedések hatására hogy elkezdett szaporodni a törvénytisztelő állampolgárok száma a topicban! Eddig arról volt szó, hogy reménykedjünk, hátha nem szúrják ki, és akkor habzsidőzsi, most meg már küldjük el előre a papírokat, mielőtt még bármiféle értesítést kapnánk a csomag státuszáról, mert mi mindenképp ÁFÁ-t akarunk fizetni, naaaaa, lécciléccimár!
Bámulatos, hogy a ferihegyi NAV kirendeltség tevékenysége milyen hamar fejti ki erkölcsi nevelő hatását, az adózási morál tekintetében!
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
Atomcsirke
aktív tag
Naja, csakhogy a tracking augusztus 30.-a óta mindössze annyit mond, hogy "Arrived at overseas (Country code: HU)". Semmiféle vámkezelésre utaló státuszváltozás nincs, mind a mai napig, holott már itt a levél is, vagyis a szokásos "Vám elé állítva", "Vámkezelésre vár" tracking üzenetek azok biz nem jöttek! Én már arra kezdtem gyanakodni, hogy a csomag, magyar földre érvén, szokás szerint elveszett...
-
426os
őstag
Nem sokat használtam a gyári romot, csak éppen kipróbáltam. Engem zavartak a tyúklábas betűk, mert elég sok volt benne. A 113-ban semmilyen kínai szöveg nincs, alapból minden angol. A magyarítás felrakása után pedig az alap android szövegek magyar nyelven jelennek meg.
Az itt leírt problémákat (újraindulás, notification led nem működik) szintén nem produkálta egyszer sem (otthon nagyon kicsi a térerő, tehát ha ez okozza az esetleges újraindulásokat másoknál, akkor a 113-mal biztos nincs ilyen gond).
Egyedül a fentebb leírt usb-hibát tapasztaltam..
-
426os
őstag
Köszi!
Ma egész nap a töltőn volt gyakorlatilag de egyszerűen nem akar 40% fölé menni a töltöttség, amikor meg újraindítom a telefon visszaugrik 2x %-ra. A feszültség meg 37xx-38xx mV körül van, egy ideje atöltőáramra 0mA-t ír a program, de azt írja töltődik. Most már kezd elegem lenni, nem dísznek vettem a telefont (annak csúnya lenne). Kérdés, hogy az akksim lehet szar, vagy a telefon hülyült meg?
Már kezdek a gariztatáson gondolkodni, főleg, hogy még a paypal 45 napjában is benne vagyok....
-
426os
őstag
Nálam fél nap utáni újraindítás kb-10-15% legalább. A legnagyobb eltérés 4 nap utáni újraindítás ~50%-os esés volt. És igazából a restart utáni érték volt normális a használatot nézve. Ezzel még együtt tudnék élni, de hogy ma nem tudtam feltölteni a telefont az már sok nekem. Igaz néha megcseréltem (usb, alcatel és gyári töltő, ilyenkor is eshet vissza kicsit a töltöttségi szint), hogy na majd most a másikkal biztosan menni fog, de nem, 40%-nál tovább nem ment. Tegnap is ezt játszotta, egész éjjeli töltés után kb 20%-ról felkúszott kb 50-re. A Battery info szerint a gyári 1A-s töltő most 148(!)mA-el tölti.. A semminél több..
Most így hagyom éjjelre, de nem fűzök sok reményt hozzá.
Csak az az idegesítő, hogy fokozatosan egyre szarabb lett az elmúlt két hetet nézve. Először csak csalt a kijelzéssel, most meg már alig tölt, tök mindegy mire dugom rá..
-
426os
őstag
Szerintem is az lenne a normális, hogy kb 80%-ig gyorsan tölt és utána lassul be. Pl. elektromos autóknál is így működik a gyorstöltés. Nembaj, igazából engem nem izgat hogy tölt, csak működjön rendesen.
szerk: gyönyörű az akksim töltöttségi grafikonja..[ Szerkesztve ]
.
-
Atomcsirke
aktív tag
Na, én meg eljátszottam kollégám iPhone 5-ösének headsetjével, az sem nyert bekötés szempontjából. A másodperces töredékekben lejátszott zene mellett az egész cuccnak volt valami idegesítő, pulzáló alapzaja is. Kénytelen leszek regisztrálni valami orosz fórumra, és feltenni ott is a kérdést...
p.s. Láttátok a MiniDeal hírlevelet? Kifuttatják a P770 készletet, állítólag leállt a gyártása.
[ Szerkesztve ]
-
426os
őstag
Nekem egyáltalán nem frissül a %, ha nem kapcsolom ki 2-3 napig a telefont, akkor a minimum feszültség elérésekor egyszerűen kikapcsol, de addig még simán 100%-ot mutat.
Ez a PowerSaving akar lenni, vagy melyik? mert ebben nem látok kalibrálást. Illetve fut még egy batterycalibration nevű szolgáltatás, de gondolom ez valami alap droid cucc..
-
426os
őstag
Elindítottam a kalibrálást, de lehet, hogy csak rontok vele. 3%-ról indítottam, de mivel most sem akarja frissíteni a %-ot (máskor olyan volt, hogy töltöttem és az utolsó pár percben felszaladt 100-ra, de most nem), hiába van már feltöltődve rég (4359mV a fesz.) nem fejeződik be a kalibráció. Több, mint 3 órája lóg a töltőn, még hagyom egy darabig, de az lesz belőle, hogy újra kell indítanom.
.
-
426os
őstag
-
426os
őstag
Semmi, ugyanúgy nem frissül. Kint van a Battery Monitor widget, az mutatja az akksi feszültségét, abból látom hogy áll. Illetve be lehet állítani, hogy jelezze %-ban is az akksi töltöttségét, de a feszültségből számolva. Így elvagyok vele. Fogalmam sincs mi lehet a gond, külföldi fórumokon sem kaptam használható tippet. Igazából már annyira nem izgat a dolog, majd ha lesz időm teszek még egy próbát a 4.2 rom-al, ha nem is emiatt, hanem mert jobban tetszett.
Más:
Aki esetleg nem elégedett a GPS-el, annak javaslom az MobileUncle Tools-ban a Power GPS search-öt bekapcsolni, illetve a GPS.conf állomány tartalmát a következőre módosítani:
NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
INTERMEDIATE_POS=0
ACCURACY_THRES=0
ENABLE_WIPER=1
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276
SUPL_NO_SECURE_PORT=3425
SUPL_SECURE_PORT=7275
SUPL_TLS_HOST=FQDN
SUPL_TLS_CERT=/etc/SuplRootCert
CURRENT_CARRIER=common
DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE
DEFAULT_SSL_ENABLE=FALSEEzt a DualSIM topicban Cappa72 kolléga osztotta meg, köszönet neki.
Ezelőtt nálam (leírásokat végig csinálva, Fastergps stb. után) nem talált olyan gyorsan holdakat, beltérben egyáltalán nem látta őket. Most szabad ég alatt simán fixál 9-10 műholddal fél perc alatt offline, és ha nem túl felhős az ég a házban is lát 4-et, be is fixál 1-2 perc alatt. És úgy néz ki, hogy az útvonalat is pontosabban követi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Mozilla Firefox
- Óra topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest