Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Koszta

tag

válasz Atomcsirke #1029 üzenetére

Na előkerestem két Nokiás headset-et is a kedvetekért. :) A "távirányítós" bedugása után az enyém is eljátszotta ezt, megnyitotta a zene alkalmazást és egy számból elkezdett 2-3 mp-et lejátszani, majd szünet. Majd újra 2-3 mp-ig szól, újból szünet. Ezek után én beléptem Winampba, utána pedig a zene alkalmazásból ki. Így nem csinálja az előbb leírt hibát (hozzáteszem, amint kilépek Winampból, újrakezdi :) ).

Pont hívtak, miközben teszteltem, érdekes, hogy kb 1 mp csengés után automatikus felvette. Mivel nem sűrűn használok headsetet, így nem tudom ez a normális működés-e. (Mivel magán a távirányítón van egy telefon gomb, gondolom Nokia esetében az lenne a felvevő.)

A másik headset egy Nokia Lumia 520 dobozában feküdt, ez már újabb fajta, nem a távirányítós. Ezt bedugtam, nem kezdett el lejátszani zenét, kezdtem megörülni. Aztán indítottam egy Winampot, és a zene lejátszásakor nagyjából 1 mp-ig szólt, majd semmi. Kipróbáltam más számnál, illetve a beépített zene alkalmazással is, ugyanez a hiba. Akkor gondoltam megnézem a hívást, hátha ott nagyobb sikerrel járok: kicsöng, majd kb. 1 mp múlva elutasítja a hívást automatikusan.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés