Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revenge
tag
Megvan a Gigabyte GSmart Guru G1 utódja. Köszi az írást, majd jelezz a Lenovonak, hogy részesedést kérsz. Sok teszt közül úgy érzem elolvastam azt, ami a jövendőbeli telefonomról szól.
Párhuzam---> informatikusok és kurwák között: "Úgy lesz informatikus valaki, ahogy egy ártatlan lány eljut az emberiség legősibb mesterségéhez: először kíváncsiságból csinálja, aztán kedvtelésből, végül pénzért."
-
Solicidium
aktív tag
Örülök, hogy végre megjelent ez a cikk, inkább itt kérdezném az alábbiakat, mint a mobilarénás cikkhez kapcsolódó fórumtémában. Arra lennék kíváncsi, hogy ez a soc hogyan viszonyul az LG G2-ben található Snap.800-hoz, valamint az Honor 6 Kirinjéhez? Próbáltam utánanézni ennek, de sokmindenre nem jutottam. Azért e három telefont neveztem meg, mert max. 75 ezer körüli árkategóriában szeretnék telefont vásárolni (tudom, Honor drágább, de ha megéri, megvárom, míg ilyen áron kapható lesz) és jelen Lenovo, a G2 valamint az Honor 6 az a hármas, mely idáig a listámra került. Videók alapján a Huawei Emui-ja tetszik legjobban, az Lg-é kevésbé tapasztalat alapján, Lenovo-hoz pedig még nem volt szerencsém. Ár-érték alapján a G2-t tartom legversenyképesebbnek (VIP-nél 72 körül van két év garanciával, monjuk nem tudom, mennyire megbízható). Ezeken kívül is szóba jöhet bármi, ami szóba kerülhet ebben a kategóriában. Megmondom őszintén kissé túlárazottnak érzem a P70-et 80 körül és az Honor 6-t majd 100 körül a G2 ár-érték arányához mérten, bár tudom, hogy az LG személyében kifutó modellről van szó. Milyen telefont érdemes manapság 75 ezerért venni?
-
Vincent_
aktív tag
Jó kis telefonnak ígérkezik, lehet, érdemes lenne kiszaladni érte Komárno-ba... Hozzak még valakinek?
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
Szabaka
tag
Kicsit elvesztem a verziók között...
A teszt alanya a P70-A. Ez miben különbözik a mobilarena-s P70-től?
Illetve találtam még P70-T variánst is...Külfüldről mennyiért lehetne elhozni? (Komárno-ból )
Ami nem oldódik meg magától, azzal nem érdemes foglalkozni.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Solicidium #64 üzenetére
Nos szintetikus szamokat tudok.
Antutu 43-44ezer.
Valahol a Snap800-as szintjen nyers eroben, a graf.alegyseg erejerol nem tudok egyelore sokat mondani.
Pill mindjart nezek eredmenyeket, hogy valamihez tudjam hasonlitani.
Honor 6 nagyon jo keszulek, de nalam meg nem jart
@Szabaka: P70-A van , ezt teszteltek a MA-sok is.
P70t kinai piacos, nincs hazai halozati tamogatosa.
Cikkben is szerepel:235Euro, szlovak Euronics, vagy itsk.sk oldalon. De szamos mas uzletvvan meg
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
janos1988
addikt
Illetve az 5. oldallal kellene vmit csinálni, mert elég húzós a megnyitása.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Micsurin
nagyúr
Köszönjük , remek írás, jò volt olvasni a teló !eg korrekt , jó választás lehet , bár ha a Lenovo szervíz hátterét is a TeleMax adja akkor felejtős
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
jUUh
addikt
Kezd bejövős lenni ez a Lenovo.
Samsung Galaxy S23+
-
BloodRay
veterán
Duliee az alkalmazások apk-ját meg tudnád osztani ha nem pofátlan kérés? Csak mert nagyon megtetszettek, főleg a SYNCit és a safe center(Security), de nálam a tablet és a telefon sem mutatja play áruházban.
Előre is köszönöm ezeket és a cikket is!"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
telemundo
tag
Best!
Kínáé a jövő :)
-
Deller2010
tag
http://www.euronics.sk/telefon-mob-lenovo-p70-midnight-blue-313657: br. 235 EUR, a 299 Ft-tal számolva br. 70.000 Ft (szlovák 20%-os ÁFA ).
Magyar nagykerben br. 80.000.- (magyar 27%-os ÁFA ), Edigi, MM: br. 89.900 Ft.| regular IT guy |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest