Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekrisztian
őstag
válasz joiner007 #675 üzenetére
Szia!
Vibra ok.Hangerő ok.Megfelelő csengőhanggal.Gyári amorf vízcsobogás elég halovány.Kijelző nekem jó.Persze ne akarj ebookot olvasni rajta verőfényben.
Ez igaz a button ledre is,ami a notification-t váltaná ki.Napfényben ez nem látható.
Engem zavar a túlzott érzékenysége a fényerőszabnak.Rosszkorr sötét mindig.Én ezt kikapcsoltam.50%-on használom. -
Švejk
őstag
válasz joiner007 #692 üzenetére
Egyrészt az ár. Ha kockáztatok, rendelek egy 200$-es mobilt, de ha megakad a vámon, szívás.
Másrészt a gyártó. Sokat néztem egyéb kínai telefonok topicjait, és mindenhol volt egy kicsi probléma, nem nagy, csak pár idegesítő gond. A Lenovo mivel a 3. legnagyobb telefongyártó, valószínű, hogy minőséget produkál.
Harmadrészt a közösség körülötte. Needromon rengeteg romot találtam rá, és közösség nélkül NEM veszek kínai mobilt.
És végül, de nem utolsósorban, ti, a topic lakói, mert ha bármi bajom van, mindig folyamodhatok egy aktív, segítőkész, magyar nyelven beszélő, és szerencsére egyre bővülő táborhoz, akik segítenek. Ezt egy Vowney V5-nél, vagy akár egy Star S5-nél nem tehetném meg.
Meg mert elegem volt már a nézelődésből, ez jónak tűnt, és gyorsan megrendeltem, mielőtt még jobbat találokÉn EZT néztem ki neki.
[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz joiner007 #694 üzenetére
Az a tok, amit a minideal adott jó, sőt, jobban véd, mint elsőre gondoltam volna. DE sajnos a három gomb nem tapintható ki. Alul felül véd, szemben a kemény tokokkal, de merev. (és egy kolléga kéket, egy másik meg fehéret kapott fekete helyett) És én rászántam negyed órát a sorjamentesítésre manikűr készlettel. Az egyik pont ott volt, ahol fogtam, kifejezetten zavaró volt. Három teljes napig.
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
válasz joiner007 #697 üzenetére
Nekem a bladen egy puha szilikon tok volt. Minden nap többször levettem. (mert kiugrott a töltő tole) Alatta jegyet, vagy papír pénzt is tartottam. Hát itt nem lesz ilyen. Ahhoz masszív. Ezt viszont csak a saját töltővel tudom tölteni, a meglevő Nokia ezzel a tokkal ugyanúgy inkompatibilis.
Megszokott már, de a blade tokja klasszisokkal jobb volt. (és 9$ két fóliával, amit 16 hónap alatt nyűttem el)
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
-
hunaqua
addikt
válasz joiner007 #771 üzenetére
Azért azt írd meg nekik,hogy címezzék meg rendesen a csomagot!
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz joiner007 #776 üzenetére
Nézd meg a Külföldi rendelések topikot.Az onnan jövő csomagokat tegnap mind visszafordították.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
misi_89
csendes tag
válasz joiner007 #858 üzenetére
Hi. teljesen rá tudod hajtani. sőt mivel ki van vágva az eleje tudsz kijelzőre hajtott tokkal is telefonálni. egy kicsit (kb 0,5-1mm) túllóg alul felül szóval ha pofára ejted elvileg véd az előlap.
A rögzítés nagyon masszív. én szoktam fogni a mágneses fülnél fogva a telót amikor nem figyelek és flop-floppolgatok vele (pl ha beszélgetés közben a kezemben marad). -
-
Pcm
tag
válasz joiner007 #1152 üzenetére
Az aroma installert zip formában csak bemásolod az SD gyökerébe, és recoveryből installálod. Ez egy nagyon jó progi, remekül lehet vele a telón levő romban fájlokat cserélni, stb.
De a használata előtt mindig menteni kell!!
A Linerty rom odexes.
Igen, a kikapcsolómenüt módosította. Nem kell a recoveryhez a telót kikapcsolni meg a gombokkal vacakolni.[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
-
nagyúr
válasz joiner007 #1714 üzenetére
CameraMX használata felvételkor, vagy a gyári kamera app felvétele esetén lejátszáshoz MXplayer a gyári helyett.
Vagy pedig - xda-n olvastam - közepes minőségben kell felvenni a kamera app-pal.
Ezek egyike sem a legjobb "megoldás". A megoldás még várat magára.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
teejay78
csendes tag
válasz joiner007 #1860 üzenetére
Nem akarom cserélni a TWRP-t.
Ezzel szeretném feltenni a magyar rom-ot.
Néhány láma kérdés:
"Wipeok után magyarított rom fel->készülék elindít->újraindítás recoveryben->utána wipe cache+dalvik és mehet a patch."
-Mit jelent a Wipeok után?
-cache+dalvik?Köszi srácok.
Közben keresek egy nagyobb sd-t megpróbálom azzal a mentést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest