- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
köszönöm hogy ezt megírtad, eszméletlen jó érzés volt olvasni.
a gép az enyém volt, a gyerekkorom kötődik hozzá. ez volt az első pc-m, itt gyógyultam rá végleg az IT- és játékos kultúrára, rengeteg kalandunk volt együtt szoftveresen és hardveresen is, mivel úgy kaptam meg, hogy a gép az enyém, de innentől sem alkatrészre sem javításra nincs egy fillér sem. mivel ekkor még egy ide kábel bekötés sem volt triviális, elkoptattam az évek alatt egy PH2-es csavarhúzót
sokat köszönhetek ennek a gépnek, ez által tanultam meg angolul, ez által tanultam meg az irodai szoftverek alapjait (mivel akkor még el tudtak fogyni a játékok, főleg vidéken, volt hogy az excellel és a worddel "játszottunk". és milyen jól is jön ez most... konkrétan abból élek, hogy excellel és worddel "játszok", sokszor angolul, és ezért pénzt kapok. azt senkinek nem kell tudni, hogy ez nekem azóta is játék.
nagyon örülök, hogy kapott egy második esélyt, igazán jó látni.
-
törölt tag
Fuleg ér a szám, nekem egy ilyen volt az első gépem
Gyorsan megtanultam, partíciót aktiválni, es bootsectort gyártani formázás közben is
Aztán ami kifért a csövön, sokat küzdöttem a memória beállításokkal, ugye Stacks, UMB EM386, es társai mire működött minden, de olyan régen volt mar el is felejtettem...
Az volt a gaz amikor UFO2 vel játszottam es ugye nem létezett automata mentes(Tycoonban igen), gondolt egyet es kifagyott, sokszor több órányi elmélyedt játék után jöttem rá hogy nem mentettem....
Nem a Buddhista szerzetes tanított engem sem türelemre hanem ezek a szerkezetek -
-
Csiszike
tag
Szép kis gép lett!
Sok sikert, helyet és időt kívánok a gyűjtögetéshez!
Sajnos ez az időzített bomba NiCd akku nekem is tönkretett egy 286 és 386 alaplapomat. Az idegbajt kerülendő én már csak gombelemes/PCI-os/integrált IDE-s alaplapokkal foglalkozok (kései 486, P1-től). -
Gratulálok ! Jó kis gép lett. Kezdőként nem is olyan egyszerű feléleszteni egy ilyen kütyüt. Persze aki ebben nőtt fel, annak simán megy. Mindíg örülök ha kitartó fiatalt érdekel a retro korszak.
-
-
törölt tag
Jó volt olvasni. Dosbox emulátorral szoktam játszani a régi játékokat, de sokszor eszembe jut, hogy egy hasonlót összerakjak.
-
Tibiajax
nagyúr
nagyon keveset szeretnék csak írni:
öröm volt olvasni nekem most ezt a beszámolót, gratulálok és sok örömet! -
elithun
őstag
Elfogott a nosztalgia érzés, milyen jó volt anno ezeken a régi gépeken játszani.
-
Frissítettem képekkel a blogot
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest